Šta je novo?

Android navigacija i mape

^ ja nisam uspeo da nadjem iGo koji radi na ART-u.

Kupovinom Sygic licence za Android dobija se mogućnost korišćenja na 3 uređaja istovremeno (pretpostavljam da treba da budu pod istim Google nalogom. Aktivacijom četvrtog automatski se briše prvi, petog drugi i tako neograničeno... Možda će značiti ljudima sa više uređaja.

Ja sam registrovao Sygic nakon kupovine ali ne koristeci Gmail nalog. Imas li neki link za ovu info? Interesuje me po cemu vode evidenciju o broju uredjaja.

Verzija igo.9.6.7.318746 radi na art-u, probao sam bar još 4-5 drugih verzija. Jeste malo matorija, ali završava pos'o.
Jedino neće da mi prikaže status glonass, čak i kada mu promenim sys fajl.

^ ja nisam uspeo da nadjem iGo koji radi na ART-u.

Ja sam registrovao Sygic nakon kupovine ali ne koristeci Gmail nalog. Imas li neki link za ovu info? Interesuje me po cemu vode evidenciju o broju uredjaja.

Nemam link, pisao sam im mail. Mislim da vode evidenciju po broju unosa istog koda... Inače sam oduševljen brzinom kojom su mi odgovorili, i to čovek lično pisao, nije automatski odgovor.

Jul 16 09:55

Hello Sir,

thank you for contacting our support center
.
If you buy Sygic: GPS Navigation & Maps license you can use the application on up to 3 Android devices at the same time.
If you activate license on 4th device, the 1st one will deactivate, 5th activation will deactivate 2nd device, 6th activation will deactivate 3rd device etc. 
These activation/deactivation transfers are automated and unlimited.

So yes, you can use it on both devices.

If you have any other questions, feel free to ask again.

Thank you for understanding and have a good day.

Best regards,

Peter
Sygic Customer Support

Poslednja izmena:
Hvala za ovu informaciju za aktivaciju na više uređaja. Ako ste kupili Sygic prilikom prošlomesečnog popusta aktivirajte ga ponovo sad, i dobićete gratis i HUD lifetime licence.

Pa samo ponovo ukucaš isti onaj product code, i uradiš aktivaciju.

Hvala mitre na informaciji, ja sam je upravo ponovo aktivirao i dobio HUD.

@Mitar hvala puno za info. Hud je odlična sstvar za noćnu vožnju. Uradio sam ponovnu aktivaciju i radi.
Da li se narednom re-aktivacijom dobija možda 100€?
Šalim se naravno. Sygic se baš ispružio!

Ne mora ponovna aktivacija za HUD. Startujte Sygic > Sygic Store, pod Personalize stoji HUD štikliran, tap na njega i install

Koje navigacione aplikacije, osim iGO, imaju glasovno navodjenje na srpskom jeziku? Citajuci ovu temu video sam da Navigon nema a delovao mi je interesantno zbog jednostavnosti i azurnosti mapa. IGO sam koristio dok nedavno nisam uzeo nexus 5 i prebacio ga na ART.

Jel mogu neke preporuke za kvalitetan i brz locker?

Koje navigacione aplikacije, osim iGO, imaju glasovno navodjenje na srpskom jeziku? Citajuci ovu temu video sam da Navigon nema a delovao mi je interesantno zbog jednostavnosti i azurnosti mapa. IGO sam koristio dok nedavno nisam uzeo nexus 5 i prebacio ga na ART.

Ako ti je jezik interfejsa samog uredaja srpski onda ce ti i Navigon raditi na srpskom.
A na srpskom imas - Navitel, Sygic, AutoMapa...

Navigon nema podršku za srpski!
Podršku imaju Sygic, Navitel, CoPilot, Route66, a zahvaljujući braonpsu ima i Tomtom i čini mi se i Automapa.

Pitanje vezano za Sygic. Ako ga kupim sada (neki popust, cela Evropa 30 dolara) da li mi je Sygic vezan za telefon na kome ga pazarim ili za nalog pa mogu da ga koristim kasnije i na drugom telefonu?

Koje mape inače po difoltu koristi Sygic?

Koje kamionske mape su najbolje za srbiju? Hero baš ne radi kako treba. Treba mi za igo.

Zamolio bih ucesnike foruma da prestanu sa zahtevima na PM.
Koja je poenta foruma ako cemo sve na pm ?
I meni kad postave pitanje , ja ih uvek uputim da postave na forumu, da kad odgovorim, vide svi, a ne da me jos 100 pitaju isto.

Ako pirateriju trazite, to je protiv pravila, no ako se javno okaci-pita, mogu da pomislim da neko ne zna da je to zabranjeno i samo ga upozorim, ali kad vidim > MOze na PM < , automatski znam da ste svesni sta trazite i namerno krsite pravila u kojima pise > da je jednako kaznjivo trazenje kako i daljenje.

Nekako bi razumeo da smo u 2001 godini, ali u 2014 sa googlom nadjete sve sto vam treba za 20-30 sekundi ako znate da ukucate www.gogole.rs , ako vas i toliko mrzi nego ocete na tacni, barem nemojte na ovom forumu.

Poslednja izmena:
Razumem da je piraterija zabranjena al da su i pp ugrozene.. to mi vec lici na napad na privatnost.

Nisu pp ugrožene nego javno traženje piratizovanog materijala. Lično sve (android) app kupujem ali to je zato što su jeftine i zato što sam otključao g play. Da nije tako sigurno bih drugačije radio (npr, navigacije su skupe pa zaključite). Ovako, da pokušavate da dokažete da ste u pravu, e pa niste. Pravila foruma su takva kakva su i niko vas ne sprečava da tražite takav materijal na pp ali sa pp a ne javno (prećutno, sigurno ne može moderator ovo da vam crta). Sve ostalo je čačkanje mečke u p....

Poslednja izmena:
OK da rezimiramo, " pomoc oko instalacije na pp " ne ugrozava pirateriju ?

Procvitaj pravila, sve je vec rezimirano

@ weasel

Onda kompletno zatvori ovu temu

http://forum.benchmark.rs/forumdisplay.php?23-Igre-za-PC

Posto su sve piratske kopije ... Doduse 1 % je verovatno legalan a i ovi Windowsi i office-i su 99 % pirati ..

Ako ti kazes da je 99%%, ja sam beskrajno siguran da je tako.

Procitaj pravila opet, pa ces videti da se ne zakljucavaju teme zato sto se u njima prica o igri za koju vkozomar ima informaicje da je 99% pirata , vec se sankcionise svako trazenje i deljenje piraterije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno