A kako ubosti pravu velicinu? Vidim da tamo ne pisu nikakve dimeznije?
I kakvog je kvaliteta? Koliko si dugo cekao za isporuku?
Sta fali Sabanti ako dolazis od Jagodine?![]()
Nizbrdo I cepaj ali je posle muka da se vratis za Jagodinu.
Hvala na pomoći. Da li još neko zna o ovim amortizerima išta? Ne bih da budem bezobrazan, ali malo mi čudno da baš nikakvu ulogu nemaju. Podvlačim, stvarno ništa ne znam o biciklovima (ovo mi je prvi bike koji kupujem sam) i ne bih nikog da uvredim :wave:
@vladabg Stvarno, zašto preporučuješ samo šorc sa tregerima? Ja bih isto rekao suprotno, kao Matthias. Dodatna površina za znojenje, uz mogućnost ojeda kože, plus dodatno stezanje preko ramena (zamisli još i ranac preko toga), a najgore kad treba da se.. olakšaš, pa skidaš i majicu i tregere.Pada mi na pamet samo da tregeri sprečavaju da se šorc/gaće pomeraju na telu, ali meni se to nikada nije desilo, sve je.. pripijeno. Možda je drugačije na drumašu, zbog položaja tela?
Naleteo sam skoro listajući oglas gde je prodavac napisao da mu se u poruci naznači ako se kupuju različite veličine šorca i majice.Kako se kombinuju velicine, nisam video tu opciju?
Pitanje za kragujevcane, da li vozite regionalnim putem Kragujevac-Batocina, a ako ne vozite, zasto?
Pitanje za kragujevcane, da li vozite regionalnim putem Kragujevac-Batocina, a ako ne vozite, zasto?
U toku vožnje ne primetiš veliku razliku, više placebo priče o brzini, stabilnosti i udobnosti. Razliku primetiš tek kad ponovo sedneš na 26. Volan ti bude nekako preblizu a bicikl premali, a do juče si vozio taj isti.Vidim da ima Avalenc I sa 29 tockovima.
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/Bicikli/MTB bicikli/14509/
Sto su stavili losiji prednji menjac u odnosu na Avalenc sa 26 tockovima
Skoro sve isto kao do sada osim velicine tockova, cena visa (i stari Avlnch. je sa 39k otisao na ovu cenu) a prednji menjac altus umesto Acere. I boja malo sto se razlikuje.
Nego, jel ova velicina tocka stvarno najbolji kompromis za sve uslove? Jel probao ko duze da vozi sa takvim tockovima?
Hahaha istina
Mada ja skoro uvek zaboravim da pauziram kad sednem negde tako da se na kraju iznerviram i ne sačuvam vožnju jer mi se ne sviđa rezultat.
Kako bre ne pauzira,ima auto start i stop ja je koristim i uvek mi daje vreme voznje i vreme sa stajanjem!LoL, nisam znao da Strava ne pauzira sama, koje njesra od programa.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari