Šta je novo?

Telekom Srbija VDSL (FAQ 1. post)

Imas li nalog za MojTelekom? Prijavi se preko toga za 50/2 promo.

Onda možeš da uzmeš i 50/2 po ceni 1899 din bez BOX-a.

Imas li nalog za MojTelekom? Prijavi se preko toga za 50/2 promo.

06.08.2014 imam pravo na produzenje ugovorne obaveze(posto sam vec pod ugovornom obavezom NET10),tako da kada udjem na MojTelekom ne nudi mi tu opciju.

Onda možeš da uzmeš i 50/2 po ceni 1899 din bez BOX-a.

Operaterke kazu: kada vam istekne ugovorna obaveza ili najvise 3 meseca pred istek ugovorne obaveze imate pravo podneti zahtev za 50/2 ALI po ceni 3.699,00(neka akcija koja traje do kraja jula), niko ne spominje 1899 din.

Poslednja izmena:
Operaterke nemaju pojma. Ima akcija 50/2 po ceni 10/1. Prijavi se preko portala moj telekom.

Dobih informaciju u Telekomu da ce ova akcija trajati do 31.07.2014, a ja ne mogu potpisati produzenje pre 06.08.2014. Tako da zbog 6 dana nista od ovoga, jedino da raskidam ugovor uz penale. Šteta.

Pa plati penale,ako je za 6 dana.
Ugovorna obaveza mi ističe 06.11.2014, 3 meseca pre isteka imam pravo na produzenje ugovora (06.08.2014). Ako bih ako bih raskidao ugovor to bih morao uraditi pre 31.07.2014, sto znaci da bih platio penale za avgust, sept i oktobar (nekih 6000 din) a to mi nije resenje.

Ugovorna obaveza mi ističe 06.11.2014, 3 meseca pre isteka imam pravo na produzenje ugovora (06.08.2014). Ako bih ako bih raskidao ugovor to bih morao uraditi pre 31.07.2014, sto znaci da bih platio penale za avgust, sept i oktobar (nekih 6000 din) a to mi nije resenje.

Pa odes u najblizu Telekomovu poslovnicu (bilo bi najbolje da odes u glavnu) pa sa nekim od tih sefova popricas i vidis da li mogu da ti izadju u susret da tih 6 dana sto ranije prekines da platis a ono dalje da iskoristis po protokolu kako zakon nalaze. Ako ne popricas neces znati na cemu si, ali ne preko telefona ne sa onim salterskim radnicima nego sa nekim od glavonja vidis ko je sef smene pa se sa njime konsultujes da li je tako nesto moguce. Nista te ne kosta da probas.

Pa odes u najblizu Telekomovu poslovnicu (bilo bi najbolje da odes u glavnu) pa sa nekim od tih sefova popricas i vidis da li mogu da ti izadju u susret da tih 6 dana sto ranije prekines da platis a ono dalje da iskoristis po protokolu kako zakon nalaze. Ako ne popricas neces znati na cemu si, ali ne preko telefona ne sa onim salterskim radnicima nego sa nekim od glavonja vidis ko je sef smene pa se sa njime konsultujes da li je tako nesto moguce. Nista te ne kosta da probas.

Pokušaći i tako. Mada tu 100% zavisim od njihove dobre volje, ali nije naodmet pokušati!

Dobih informaciju u Telekomu da ce ova akcija trajati do 31.07.2014, a ja ne mogu potpisati produzenje pre 06.08.2014. Tako da zbog 6 dana nista od ovoga, jedino da raskidam ugovor uz penale. Šteta.
Verovatno ce produziti akciju 50/2 po 1900Din., pa bih se strpio umesto da placas bilo kakve penale ili da se cimas po poslovnicama.

Vidim danas ispred zgrade gledaju nesto, kazu sledece nedelje postavljaju optiku. Imam ugovor jos skoro god. dana za box 3. Jel uspeo neko da predje na mega box, ipak im bih davao skoro 1500 dinara mesecno vise, za iptv za hd opcijom i dodatna 2 stb?

@rp86, meni istice ugovor za box 3 za manje od 3 meseca, pa mi nisu dali da se prebacim na mega box, tj. uputili su me da pisem molbu...

Jeste pravila(ugovor) treba da se postuju,ali ako bih im platio 16-17000 VISE za godinu i ne pustaju onda i ne cudi sto propada firma... Jesi pisao molbu ili probao kod Vucica :)

Jeste pravila(ugovor) treba da se postuju,ali ako bih im platio 16-17000 VISE za godinu i ne pustaju onda i ne cudi sto propada firma... Jesi pisao molbu ili probao kod Vucica :)

A sta mislis koji bi haos nastao kada ne bi bilo pravila da nas usmeravaju. Zamisli ja sam sada uzeo net 20 paket i tablet i za 3 meseca se pojavi nova promocija koja bi mi bas lepo legla i ja odem u Telekom i raskinem ugovor i uzmem novu promociju... ko je tu na gubitku, naravno oni a meni je dobro jer skacem iz promocije u promociju. Bas iz takovg razloga su tu pravila da bi se postovala, tacnije da ne moze niko dva puta ili vise da se okoristi dok neko ne dobije nista.

Znas ti koliko ljudi bre ne zna za promocije Telekoma, ovo nas par sto zna zna a gde su oni ostali koji ne prate forum nego slucajno nalete ili cuju na vestima pa na takav nacin dodju do malo povoljnijih uslova. Obrni okreni Telekom je takva firma da su oi non stop na dobitku nikako na gubitku. To sto ce podeliti 50-100 tableta ili 1000 je mizarno za ono koliko oni imaju korisnika.

Telekom nikako ne moze da se kaze da propada jer on je jedina firma u Srbija koja posluje bez gubitka, nego ga ova drzava cerupa non stop i zato je u takvoj situaciji gde je sada ali kada Telekom svakog meseca ne bi morao da izdvaja polovinu svojih prihoda za izplatu plata, penzija i svega drugoga video bi gde bi se Telekom za godinu dana nalazio i sta bi nudio. Telekom od svog budzeta izdvaja preko 50 posto prihoda na ovo sto sam napsiao i tako svakog meseca a to sto budale hoce da prodaju ga je da kopaju sebi grob. Ne znam jel se secas kada ga je Milosevic prodao da bi penzionerima isplatio dve penzije sto im je kasnio pa je Telekom sam sebe odkupio i vratio se u svoje vlasnistvo a pored toga odkupio je jos Telekom Republike Srpske i jos ko zna sta je sve uradio i kupio a sto se ne zna. Ne kolje se cela svinja radi jedne snicle, zapamt to!!!

Razmisli malo o ovome sto sam napisao a ne bi bilo lose ni da se malo vise informises o Telekomu ako vec hoces da ga pljujes. Jos si ti mlad da bi znao neke stvari u zivotu!

Poslednja izmena:
Nisam hteo da te bocnem toliko da se raspises, ocigledno sam se lose izrazio, meni za razliku od vecine ljudi ovde nije problem da se izvinim i nikada mi nece pasti na pamet da pisem ovolike odgovore. Koristim 6 telekomovih usluga i koristicu ih i dalje dok su najpovoljniji. Lepo od tebe sto branis preostalu drzavnu kravu muzaru, ti koji su kupili Telekom srpske su upropastili 1001 preduzece u kome su radili moja,tvoja familija. Idem da popijem mleka, nadam se da cemo jednog dana biti na pribliznom nivou.

Jesi pisao molbu ili probao kod Vucica :)<br/>
Samo im se zahvalio u mailu i najavio otkazivanje box paketa odmah nakon isteka ugovora.

Sto se mene tice ja ne bih ni napisao glupu rečenicu da sam znao da ima fanatika za raspravu i širenje mudrosti. Ovde na forumu 5 tema gde ljudi gledaju kako da "prevare" telekom za postpaid, adsl pitaju sve i svašta što ih zanima.
Ja sam prošli mesec zadnji mogući unovcio 21000 sa kontrole troškova jer sam pratio forum-sad ljudi mogu da se slikaju. Objave mi da će povećati pretplatu 70 din u boxu, a smanjiti broj minuta na 300-to je bas poštovanje ugovora. I onda ljudi krenu da zovu, bune se, se*u po netu i nadje se neki kompromis-ne zna se do zadnjeg dana kako izgleda paket.
Oni gledaju da zavrnu korisnike mi njih :) jednostavno :)
Ovo je i previše od mene. Kad budem hteo da širim mir u svetu i moralne pridike probaću i duže da se raspišem

Sto se mene tice ja ne bih ni napisao glupu rečenicu da sam znao da ima fanatika za raspravu i širenje mudrosti. Ovde na forumu 5 tema gde ljudi gledaju kako da "prevare" telekom za postpaid, adsl pitaju sve i svašta što ih zanima.
Ja sam prošli mesec zadnji mogući unovcio 21000 sa kontrole troškova jer sam pratio forum-sad ljudi mogu da se slikaju. Objave mi da će povećati pretplatu 70 din u boxu, a smanjiti broj minuta na 300-to je bas poštovanje ugovora. I onda ljudi krenu da zovu, bune se, se*u po netu i nadje se neki kompromis-ne zna se do zadnjeg dana kako izgleda paket.
Oni gledaju da zavrnu korisnike mi njih :) jednostavno :)
Ovo je i previše od mene. Kad budem hteo da širim mir u svetu i moralne pridike probaću i duže da se raspišem

Stagod bi ti napisao ne bi ti odgovaralo da procitas, zato bolje da se povucem iz rasprave jer tebi nesto objasnjavati jednostavno ne vredi.

Ljudi, koja je fora sa tim 50/2 za male pare ? Istice mi ptt ADSL za 5 dana pa bi bilo dobro ako mogu da predjem :)

Ne vidim tu nista, i ne znam cemu sluzi taj portal ? Registrovao sam se ali vidim da je to za mts korisnike, odavno nisam taj u bilo kom smislu :)

prijavi se accountom koji ima fiksni... onda imas tamo opciju internet, novi korisnik...
na formi imas dropdown...
ovako nesto:
A3mudMP.jpg

Mislim da je ovo neka generička forma i da svima stoji isto pa se tek onda ispituju mogućnosti... Pošto i meni tu stoji ova 50/2 ponuda a nemam tehničke mogućnosti za istu...

Tako je. Glupo je sto ne daju 50/2 po ceni 10/1, cak i da VDSL parica ne moze da izgura svih 50, ali *** :)

Da, to sam ih i pitao, jel moze 30/2 ako parica ne moze da izgura svih 50 ili bilo koja druga kombinacija koja je bolja od 10/1 ----> ne moze :)

Koliko je potrebno dana za odgovor da li mi linija podrzava 50/2 ...

Danas sam zvao call centar da proverim moje tehničke mogućnosti za MegaBox paket.
Moja zgrada se nalazi na nekih 150 metara od centrale, međutim nakon razgovora sa operaterom
utvrdili smo da od centrale do moje parice ima 324 metra. U centrali postoji VDSL ploča tako da sa te strane
postoji mogućnost za 50/2. Lik mi je rekao da odem do poslovnice i da apliciram za Mega Box, on veruje
da će me pustiti zbog tih 24 metra više od maximalnih 300 m koliko je neophodno za kvalitetan VDSL.
Nisam načisto kako su došli do tih 324 m, kad ponavljam od moje zgrade do centrale nema 200 m, sve da hoću da ih napravim.
Ujutru idem u poslovnicu, pa ću da vidim šta će mi reći.

Meni su saopštili 512m i to u decembru kada je limit bio na 200m i operater nije mogao ni da unese u sistem zahtev. Povukao sam neka poznanstva i uspeo da upadnem.

Elem, 50/10 radi bez greške, tako da ne treba da te brine tih 24m.

Koliko je potrebno dana za odgovor da li mi linija podrzava 50/2 ...

To su mogli na licu mesta da kazu (u slucaju zahteva preko MojTelekom odmah dobijes odbijenicu ako ne dozvoljava parica).
Sto rece bbKing, to ne znaci da ti centrala ne podrzava VDSL, vec da ako podrzava, preko limita razdaljine si. Onda stvarno moraju veze/vezice.

Vrh Dno