Imas li nalog za MojTelekom? Prijavi se preko toga za 50/2 promo.
Onda možeš da uzmeš i 50/2 po ceni 1899 din bez BOX-a.
Pokušaću, ako to ne prođe onda odoh u poslovnicu.Operaterke nemaju pojma. Ima akcija 50/2 po ceni 10/1. Prijavi se preko portala moj telekom.
Ugovorna obaveza mi ističe 06.11.2014, 3 meseca pre isteka imam pravo na produzenje ugovora (06.08.2014). Ako bih ako bih raskidao ugovor to bih morao uraditi pre 31.07.2014, sto znaci da bih platio penale za avgust, sept i oktobar (nekih 6000 din) a to mi nije resenje.Pa plati penale,ako je za 6 dana.
Ugovorna obaveza mi ističe 06.11.2014, 3 meseca pre isteka imam pravo na produzenje ugovora (06.08.2014). Ako bih ako bih raskidao ugovor to bih morao uraditi pre 31.07.2014, sto znaci da bih platio penale za avgust, sept i oktobar (nekih 6000 din) a to mi nije resenje.
Pa odes u najblizu Telekomovu poslovnicu (bilo bi najbolje da odes u glavnu) pa sa nekim od tih sefova popricas i vidis da li mogu da ti izadju u susret da tih 6 dana sto ranije prekines da platis a ono dalje da iskoristis po protokolu kako zakon nalaze. Ako ne popricas neces znati na cemu si, ali ne preko telefona ne sa onim salterskim radnicima nego sa nekim od glavonja vidis ko je sef smene pa se sa njime konsultujes da li je tako nesto moguce. Nista te ne kosta da probas.
Verovatno ce produziti akciju 50/2 po 1900Din., pa bih se strpio umesto da placas bilo kakve penale ili da se cimas po poslovnicama.Dobih informaciju u Telekomu da ce ova akcija trajati do 31.07.2014, a ja ne mogu potpisati produzenje pre 06.08.2014. Tako da zbog 6 dana nista od ovoga, jedino da raskidam ugovor uz penale. Šteta.
Jeste pravila(ugovor) treba da se postuju,ali ako bih im platio 16-17000 VISE za godinu i ne pustaju onda i ne cudi sto propada firma... Jesi pisao molbu ili probao kod Vucica![]()
Sto se mene tice ja ne bih ni napisao glupu rečenicu da sam znao da ima fanatika za raspravu i širenje mudrosti. Ovde na forumu 5 tema gde ljudi gledaju kako da "prevare" telekom za postpaid, adsl pitaju sve i svašta što ih zanima.
Ja sam prošli mesec zadnji mogući unovcio 21000 sa kontrole troškova jer sam pratio forum-sad ljudi mogu da se slikaju. Objave mi da će povećati pretplatu 70 din u boxu, a smanjiti broj minuta na 300-to je bas poštovanje ugovora. I onda ljudi krenu da zovu, bune se, se*u po netu i nadje se neki kompromis-ne zna se do zadnjeg dana kako izgleda paket.
Oni gledaju da zavrnu korisnike mi njihjednostavno
![]()
Ovo je i previše od mene. Kad budem hteo da širim mir u svetu i moralne pridike probaću i duže da se raspišem
Koliko je potrebno dana za odgovor da li mi linija podrzava 50/2 ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari