Ako je na lampi, to se mahom lako skida, cirka 4 šrafa, ali 99% da si mislio na sočivo, a za njega mora dosta da se pomučiš. Ja sam moj W600 odneo na čišćenje, nisam hteo da se mlatim
Ako je na lampi, to se mahom lako skida, cirka 4 šrafa, ali 99% da si mislio na sočivo, a za njega mora dosta da se pomučiš. Ja sam moj W600 odneo na čišćenje, nisam hteo da se mlatim
Na sočivu sa unutrašnje strane imao sam dve trunke prašine koje su me izluđivale, jer su stvarale difuziju svetlosti, stoga na crnoj pozadini se primećuju svetle tufne po 10cm prečnika. Verovatno da to niko drugi nije primetio kad dođe kod mene na film, ali mene je ubijalo.U pravu si mislio sam na socivo.Kao da je prljavo ali sa unutrasnje strane.A nigde ne mogu da nadjem neki tutorijal kako se otvara i prilazi socivu.
Kazi mi gde si nosio benq w600 na ciscenje?I koliko te je kostalo da ga ociste?
I kako ti se sada cini slika posle ciscenja?Ima li razlike u kvalitetu slike ili ne?
Мени је макс могуће платно од 90'' 16Ч9 формата. Даљина пројектора од платна је мин 4м.
Који пројектор може дати слику 90'' на 4м а да није више кила евра?
Pa od prilike svakiI ne mora da kosta ni pola kile evra a da ti bude extra dozivljaj
![]()
Ja npr gledam 80" sa nekih 3.5 metara i vise mi je nego ok, i to sa led projektora od 500ansi uz naravno malo kalibacije slike...
U principu nemoj jedino da ti padaju na pamet one kineske igrackice od 50 do 100 evra sto si verovatno vidjao po net-u, sve ostalo novo od krstenog proizvodjaca je ok. Podrazumeva se da ne bude bas neki neki office model sa 800x600 rezolucijom nego barem 720p...
Kad sam pisao ono nisam znao da ti je bitno u cm ili inch sve...Лично не могу монтирати пројектор на средини плафона поред осветљења. Може плафон али задњи део или зид али то је мин ~4м од платна.
ND filter na projektoru mi je oduvek delovao kao fundamentalno pogrešno rešenje za bilo šta, ali su neki ljudi zadovoljno rezultatima. (!?!?)Nedavno sam kupio Benq W1070+ projektor,sliku projektujem na platnu i generalno sam zadovoljan.Razmisljam da probam sa ND filterom da popravim crnu a bojim se da ne pokvarim ostale boje...Ima li neko iskustva sa ND filterima za fotoaparate?
Veliki problem mi pravi i refleksija od zidova pogotovo u svetlijim scenama ali u pitanju je dnevni boravak pa crne zavese i farbanje zidova u tamnije boje nije prihvatljivo.
Upalile mi se uši da kupim LED projektor. Kad sam video cene, iz ma sam odustao! Kakva funjarska politika! Da se napravi, košta manje nego sličan sa bilo kakvom lampom, a oni opalili cene, samo tako! Ko prvi izbaci jeftin LED na tržište, ima da se usere od para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari