lakistrike95
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2014
- Poena
- 54
E neka si se ti nama registrovao da *****...
Ja sam mrtav ozbiljan
Hvala na odgovorima
E neka si se ti nama registrovao da *****...
Pike, ja koristim TrackChecker
MODOVI, može mali lock na temu? Svaki dan mora barem jedna persona da postavi isto pitanje. DO KOLIKO se carini koliko će mi para uzeti itd...?
Ako neko želi nešto korisno da pročita ili napiše to se veoma brzo izgubi u moru papagajsko-repetativnih postova!
Ne radi sa DHL-om i njihovim brojevima paketa.
pokrenuo sam dispute na aliju i jutros mi se pojavilo nesto tipa payment processing a sada dispute finished. na racunu ne vidim nikakvu promenu. koliko je potrebno da pare legnu nazad na racun?
Ja naručio sa nkona 11. juna, on poslao 13. znači prošlo tačno 2 nedelje a još ne stiže. Je l' treba da se zabrinem?![]()
Mislim da ne. Ja sam naručio 10og, on je poslao isto 13og, a stiglo je u sredu kod mene, znači za 12dana. Ako paket skrene ka carini, to je automatski još ~7 dana... ne bih se ja brinuo na tvom mestu![]()
Sporo ide do Nisa mozda
Ni meni nisu carinili/PDVisali baterije, 28e vrednost. (iz HK)
![]()
proveri na sajtu nase poste,mislim da ti je paket usao u SrbijuDrugari, sam jedno brzo pitanje![]()
Despatched to overseas (Country code: RS) - koliko Vam u proseku traje ovaj status? posto.... kod mene evo 12 dan isto![]()
proveri na sajtu nase poste,mislim da ti je paket usao u Srbiju
He, dobio danas paket, tj. preuzeo ga na pošti, oblepljen žutom trakom skroz na skroz ali oslobođen od carine što me iskreno, veoma iznenadilo. Platio sam samo 100 dinara verovatno za pregled paketa
Danas je bio dobar danvidećemo da li će sreća poslužiti i kod sledeće naručbine...
Pisi rumunskoj posti sa brojem posiljke da proslede u Srbiju i da se ne za*ebu i vrate u Germaniju.
U nasoj posti trazi uslugu post restant sto mu dodje da ti se sve posiljke cuvaju 30 dana pa kad se vratis sa mora otkazes tu uslugu i pokupis sve sto je stiglo u medjuvremenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari