Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto nema prevoda za 2 sezonu Under the Dome? Moze li neko da mi pomogne?

Pa dodaš sve te sajtove u player, da pretražuje i njih. Bitno je da je tačan pošto traži po identičnom nazivu.

Poslednja izmena:
Koristio sam pre njega al je postao ******. Potplayer je daleko bolji

upravo sam zavrsio i poslednju epizodu prve sezone Defiance-a. prosli komentar sam ostavio dok sam bio pri polovini sezone, sada mogu jos samo da dodam da serija nema veze sa zivotom.
poslednja epizoda katastrofa, pricu kao da je pisalo dete od 5 godina, neverovatno los zaplet radnje. bas sramota. prvo sam dao 6.5 /10 sad se ispravljam na 5/10

Nego jedan offtopic, da li gledate sa titlovima ili bez? Ja gledam sa engleskim, jer dosta toga ne čujem, pa mi je lakše da imam napisano..

Nego jedan offtopic, da li gledate sa titlovima ili bez? Ja gledam sa engleskim, jer dosta toga ne čujem, pa mi je lakše da imam napisano..
Ima kad mi treba. Kad se mumla dijalog ili je težak naglasak. Inače ovako može i bez. Uglavnom kad je srpski prevod dok gledam hvatam greške prevoda.

A ima i kad u titlu nema. Pa svejedno moraš da hvataš. Naročito vole da pogreše sleng. I preskoče neku bitnu reč koja menja smisao.
Slang fulaju nacisto, ali uglavnom to poznajem pa opet mi ispadne bolje nego sa našim titlom gdje se gubi smisao svake druge rečenice, a i uglavnom nepismeni pišu titlove pa se ježim na greške tipa 'satobom', 'neznam', itd.

Pre nekoliko godina sam odgledao celu seriju gilmore girls i ono,svidela mi se 🙂

Jeste da je vise za zensku populaciju,ali nekako sam se navukao 🙂

Ovo je zvucalo kao sa ispovesti[dot]com 😀

Pre nekoliko godina sam odgledao celu seriju gilmore girls i ono,svidela mi se 🙂

Jeste da je vise za zensku populaciju,ali nekako sam se navukao 🙂
I ja sam bio nešto gledao...ne celu doduše. Kad smo lod ispovesti. I meni iz nekog razloga bila zanimljiva, a u isto vreme dosadna serija.

Ja sam gledao u svojim tinejdžerskim danima One Tree Hill sve epizode a jedno vreme sam gledao i Domacice 😀

Ajde sada ko je gledao sex i grad ? 🙂 znam da vas ima 🙂

****te, i ja sam gledao domaćice jedno vreme, čak mi se sviđala.

Tema da se primenjuje, u serije koje je blam reći pred društvom.

Ja sam sa bivsom gledao Gossip girl i Scars. Doduse Scars mi se jos i svideo ali zato Gossip 😱 Takodje Sex i Grad koji je prisutan bio i tad, prisutan je i sa sadasnjom devojkom... Ne kapiram cemu fascinacija tom serijom.

Ne znam kako sa devojkom mozes da gledas zenske serije 🙂

To je isto kao da ona sedne sa tobom i gleda fudbal 3h 🙂 prosto ne ide

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno