Lol.Ako ti BS Player PRO ne nađe, nema 😀
Ima kad mi treba. Kad se mumla dijalog ili je težak naglasak. Inače ovako može i bez. Uglavnom kad je srpski prevod dok gledam hvatam greške prevoda.Nego jedan offtopic, da li gledate sa titlovima ili bez? Ja gledam sa engleskim, jer dosta toga ne čujem, pa mi je lakše da imam napisano..
Upravo i meni mumlanje pravi probleme, ne skontam nešto, pa me nervira to..Ima kad mi treba. Kad se mumla dijalog ili je težak naglasak. Inače ovako može i bez. Uglavnom kad je srpski prevod dok gledam hvatam greške prevoda.
A ima i kad u titlu nema. Pa svejedno moraš da hvataš. Naročito vole da pogreše sleng. I preskoče neku bitnu reč koja menja smisao.Upravo i meni mumlanje pravi probleme, ne skontam nešto, pa me nervira to..
Slang fulaju nacisto, ali uglavnom to poznajem pa opet mi ispadne bolje nego sa našim titlom gdje se gubi smisao svake druge rečenice, a i uglavnom nepismeni pišu titlove pa se ježim na greške tipa 'satobom', 'neznam', itd.A ima i kad u titlu nema. Pa svejedno moraš da hvataš. Naročito vole da pogreše sleng. I preskoče neku bitnu reč koja menja smisao.
da li neko mozda zna gde moze da se nabavi
http://www.imdb.com/title/tt0429422/
I ja sam bio nešto gledao...ne celu doduše. Kad smo lod ispovesti. I meni iz nekog razloga bila zanimljiva, a u isto vreme dosadna serija.Pre nekoliko godina sam odgledao celu seriju gilmore girls i ono,svidela mi se 🙂
Jeste da je vise za zensku populaciju,ali nekako sam se navukao 🙂
Au izvukao si se na kraju 😉I ja sam bio nešto gledao...ne celu doduše. Kad smo lod ispovesti. I meni iz nekog razloga bila zanimljiva, a u isto vreme dosadna serija.
Gledao sam malo, teško otrcano ******. Mislio sam da je bolje s obzirom na HBO. Kao i ove Girls video dve epizode, jadno.Ajde sada ko je gledao sex i grad ? 🙂 znam da vas ima 🙂
To je to haha :dKo još ne bi Evu gledao, haha :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari