Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krenuo sam danas Lost da gledam pošto su sve aktuelne koje su me zanimale ili završene ili sam odgledao poslednju izbačenu epizodu. Nije loš Lost, odgledao sam danas prvih 10-ak epizoda, jedino što mi smeta je to što ne mogu da nađem kvalitetan snimak ali dobro, šta je tu je.

Ma gledaj slobodno, odlicna je serija 🙂

Poslednja izmena:
ja nikada nisam razumeo kako neko moze da gleda lost. pocinju kao da prezivljavaju, a onda PUF, polarni medved na ostrvu :trust:. Jos ispade da se to desilo jer ga je dete procitalo u stripu. Onda ona magicna kombinacija brojeva. uuuuuuuuu, misteriozno.

Svako malo sam odgledao po neku epizodu dok se prikazivala na tv i svaki put je imala neki drugi tok. kao da su za svaku trecu epizodu scenario trazili u novoj sobi mentalne ustanove.

Ja sam Lost pokušavao da gledam od tolikog hype-a ali nisam uspevao. Neopisivo mi je dosadan.

I ja sam odustao od izgubljenih...

Haha ako bude povezanosti malo vise odma krecem da gledam 😉 bb je za mene pokidao

Mene je drzao Lost do zadnjih par sezona gde su smorili za medalju,ocekivao se neki rasplet svih zagonetki ili bar nekih iz cele serije,kad ono mucak.
Moze da se odgleda ali na kraju bez velikih ocekivanja,

24: ovoga nema ni u dinastiji. Tu se ne zna ko koga guzici 😀

Ih bre... 😀 Pa šta da gledam onda ljudi? 🙂 Dajte neki predlog.

Homeland
Hannibal
Hustle
Luther
Sherlock
Coupling
Californication
Rome
The Shield (nisam gledao)
The Wire (nisam gledao)

Ultrapopularne:
True Detective
Breaking Bad
Game of Thrones (nisam gledao)
24 (nisam gledao)
Prison Break

....

Ima materijala da se zabetoniras par meseci. :d

deradicci, ala si nabrojao, a nisi stavio arrow. zlocin 😛

salu na stranu, ako animirana komedija dolazi u obzir onda rick and morty od skorijih.
a ako je nivo dokonosti toliko kritican, onda treba istraziti i nove pravce. konkretno anima 😀
attack on titan
dragon ball (z), bez gt.
monster (krimi serija. radnja u evropi. ima i engleska sinhronizacija. vrlo ozbiljna stvar i odlicna serija.)

necu puno nabrajati jer vec imamo posebnu temu.

Sons of Anarchy

Oz
Luther
American Horror Story
Homeland
Black Mirror
24
Mad Men
Boardwalk Empire
Archer
Person of Interest
Suits
South Park
House of Cards

Lost je odlicna serija. Ja sam izbegavao da ga gledam do pre godinu-dve i onda sam ga bukvalno progutao. Smara zato sto zaista ima mnogo epizoda ali je prica brutalna i to znaju oni koji su ga pogledali kompletnog. Meni je bilo "wtf" na kraju i skoro svako ima neku svoju predstavu o tome sta se zapravo izdesavalo tako da preporucujem Lost i to bas bas.

Mene je drzao Lost do zadnjih par sezona gde su smorili za medalju,ocekivao se neki rasplet svih zagonetki ili bar nekih iz cele serije,kad ono mucak.
Moze da se odgleda ali na kraju bez velikih ocekivanja,

Prvih nekoliko sezona su dobre, ali mi se život zgadio u finalu pete sezone kada
Džek baca bombu u 50m duboku rupu, hidrogenska bomba se ne aktivira. Zatim Žulijet pada u tu istu rupu rupu, preživljava, i onda nekoliko puta kamenom udara kamenom bombu koja onda eksplodira i šalje sve naše junake 40 godina u budućnost

tada rekoh sebi, ok, to je to, od ovoga gluplje ne može biti, daj da pogledam seriju do kraja, kad ono u prvoj epizodi poslednjeg serijala
Džulijet preživljava iako je hidrogenska bomba eksplodirala na metar od nje, ali taman toliko da umre u naručju Sojeru.

E, tu sam već pukao, i nisam mogao da je gledam dalje, iako sam pogledao jače od 100 epizoda a ostalo mi je 15ak do kraja.

I od mene preporuka za lost, odlicna serija meni jedna od najdrazih.

Strider taj rad...retardirano skroz.A mene je pocetak prvih par sezona odusevio,da bih se posle razocarao za medalju.

Iskreno svi vi koji ste gledali koliko-toliko lost treba da ga zavrsite. Prica je zaista sve haoticnija u poslednjim sezonama a bas poslednja je pravo finale gde se mnogo sve objasnjava zasto, kako i kad se desilo.

Ja sam bio ubedjen da je izhajpovana serija dok je nisam pogledao, cak je i meni padalo na pamet par puta da je batalim ali na tudje insistiranje sam je zavrsio i nije mi zao. Nije za dzabe jedna od najgledanijih serija...

Poslednja izmena:
Samo bez odustajanja, da se ja pitam izbacio bih bar 2-3 serijala posto odugovlace pricu nepotrebno ali kad se pregrme dosadne deonice i epizode serija je zaista ludilo.

Odgledao Californication, blahhh, smoriše u poslednje dve-tri sezone, dobro što je konačno gotovo.

Pre koji mesec neko je ovde preporučio Six Feet Under - odgledao sam i to, fantastična serija, 10/10

Meni je 5. sezona Kalifa nekako naj 🙂 Mada je cela serija samo da je gledas usput, nista pametno nisam video u njoj - samo verovatno pravi zivot Kalifornicana 🙂

Murder In the First - nije losa "cop" drama. Ima nesto svoje. Malo usporeno mi se cine epizode, jedino.

Najveci kvalitet Californicationa je sto je prilicno zabavnija od vecine komedija, sitkoma, iako je dramica u pitanju.

Sve pre pete sezone je bilo odlicno, peta onako, sesta bezveze. Ovih dana cu sedmu odgledati.

Da, serija se pogubila. Ali je bila prilično dobra. Sex, drugs and rock 'n' roll.

Finale je bila limunada, kao romantične komedije koje Hank prezire.

Prvih nekoliko sezona su dobre, ali mi se život zgadio u finalu pete sezone kada
Džek baca bombu u 50m duboku rupu, hidrogenska bomba se ne aktivira. Zatim Žulijet pada u tu istu rupu rupu, preživljava, i onda nekoliko puta kamenom udara kamenom bombu koja onda eksplodira i šalje sve naše junake 40 godina u budućnost

tada rekoh sebi, ok, to je to, od ovoga gluplje ne može biti, daj da pogledam seriju do kraja, kad ono u prvoj epizodi poslednjeg serijala
Džulijet preživljava iako je hidrogenska bomba eksplodirala na metar od nje, ali taman toliko da umre u naručju Sojeru.

E, tu sam već pukao, i nisam mogao da je gledam dalje, iako sam pogledao jače od 100 epizoda a ostalo mi je 15ak do kraja.

Nisi pratio dobro očigledno, a i da si pogledao do kraja video bi kako je sve to moguće. Meni se dopao i kraj, iako nije bio ni blizu onoga što sam priželjkivao, mada bacali su "buve" tokom čitave zadnje sezone da će ići na takav završetak.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno