Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa praktično je potvrđen novi Nexus, nema šta da se nadaš, biće :)

edit:

Jel je flešovao neko Android L Developer Preview? http://www.xda-developers.com/andro...w-available-for-the-nexus-5-and-2013-nexus-7/

Jesam ja. Ne radi root ni na toj a ni na vomer-ovoj prerootovanoj verziji. Usput mi je ****bao backup. :/. Radi veoma lepo, fluidno, ima malo zezanja oko APN ova, tražio je malo nagovaranja. Flesovace se ponovo čim ga malo srede (da ne zeki backup).

Moguće rešenje root-a: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53713023&postcount=5939

Poslednja izmena:
Upravo ja, prezadovaljan, sve aplikacije koje ja koristim rade, sistem je brz, tastatura, notifikacije vrh izgledaju, sve u svemu ja ostajem na l :cool:

Šta su radili oko kamere, znam da je ubacen burst mod imali još neka novina?

Kad smo kod kamere...od kad imam nexus..samo pucam sfera slike...kako su dobro uradili to. Kakve sam slike pravio - fantazija.

Jel urađen update na 4.4.4?

Ako je još uvek na 4.4.2 pogledaj u statistici za bateriju da ti bateriju nije pojeo mm-qcamera-daemon. Ako jeste, to je bio poznat bug, meni se lično desilo dva puta od januara od sada, ostane proces od kamere zaglavljen, telefon se greje kao blesav i posrče bateriju za par sati. Privremeno rešenje je da ugasiš i upališ telefon, posle ne bi trebalo da bude problema. Trajno rešenje je upgrade na 4.4.3 ili 4.4.4 gde je to ispeglano.

Jel ima neki custom rom za N5 da izgleda kao htc-ov sense 5?

Danas sam dobio Nexus. Prezadovoljan sam ali imam jedan problem. Na ekranu imam jedan crveni piksel koji se samo pojavljuje kada je tamnija pozadina i na tom mestu je zakocen, postoji li način da ga uklonim jer me užasno nervira?

Vrati nazad i uzmi drugi.

Danas sam dobio Nexus. Prezadovoljan sam ali imam jedan problem. Na ekranu imam jedan crveni piksel koji se samo pojavljuje kada je tamnija pozadina i na tom mestu je zakocen, postoji li način da ga uklonim jer me užasno nervira?

Jel možeš da pogledaš koja ti je serija telefona?

Mala pomoc

Pozdrav Drugari,
Da li moze neko da mi pokaze kako da rutujem svoj nexus 5 telefon, sta mi je sve potrebno od fajlova i gde ih mogu naci, nisam do sada imao prilike da koristim android telefon tako da i ne znam kako to ide ?
Hvala puno zivi bili :)

[YOUTUBE]y9ue7TNpxS0[/YOUTUBE]

skroz dobra osnova za novi android. jedino je recents meni uzasan.

Poslednja izmena:
Pozdrav Drugari,
Da li moze neko da mi pokaze kako da rutujem svoj nexus 5 telefon, sta mi je sve potrebno od fajlova i gde ih mogu naci, nisam do sada imao prilike da koristim android telefon tako da i ne znam kako to ide ?
Hvala puno zivi bili :)

Prvo uzmi malo koristi telefon i uživaj u njemu, jer ti je jelte prvi Android telefon. Onda pošto se prvi put susreces sledeća stanica je Google i kucanje: "Root Android", "what am I getting from phone if I root" i tako dalje. Odeš na xda developers nadjes sekciju Nexus 5, pa uzmeš i čitaš.

Jer ako ne znaš ništa, a samo se navodi iz teksta, možeš da uradiš nešto pogrešno i pošalješ telefon u večna lovišta privremeno, pa da dobiješ napad panike, znojenje, gorak ukus u ustima itd.

Zato sam ti rekao prvo uživaj malo u telefonu, pa tek onda ako bude potrebe ti kreni da se igraš sa ostalim stvarima.

^ Izgleda da ti je zapao faličan primerak. Zameni ga, ako si u mogućnosti.

Ipak mi ne smeta mnogo...
Plašim se ako ga zamenim da ću da dobijem sa nekim drugim problemom ili problemima.
Sve osim tog pixela je uredu.

Ljudi, slim nema 4.4.4 ili 4.4.3 stable verziju? Imaju samo onaj weekly. Jel koristi neko? Nesto mi se ne flesuje ako ima bagova

Ipak mi ne smeta mnogo...
Plašim se ako ga zamenim da ću da dobijem sa nekim drugim problemom ili problemima.
Sve osim tog pixela je uredu.

Moze da se desi da crkne jos neki pored njega, pa ono... Idi zameni lepo, ovo ce te ubijati, mislim uzmes telefon koji je "pokvaren". Dao si pare za nov telefon, a dobio "pokvaren". Mislim ako je tebi to okej, super, ali kad dam toliko para ocekujem da nema problema.

Moze da se desi da crkne jos neki pored njega, pa ono... Idi zameni lepo, ovo ce te ubijati, mislim uzmes telefon koji je "pokvaren". Dao si pare za nov telefon, a dobio "pokvaren". Mislim ako je tebi to okej, super, ali kad dam toliko para ocekujem da nema problema.

Ne verujrm da ce mu zameniti zavisi gde je kupio.

Mislim da pise i u garanciji,do dva mrtva pixela niko ne računa garanciju...Kod svih proizvođača mislim da je tako....

Mislim da je i vise od 2 ali za jedan niko nece zamenit barem je to moje misljenje, mozda ako se bas zameris :D

Zato kada narucis telefon od kineza prodavac ti proveri displej i ostale stvari pa ti ga tek onda salje :)

Jeste da garancija ne postoji,ali daj sta das :)

Vrh Dno