Šta je novo?

LG Nexus 5

Koliko vidim L će biti samo ART, Dalvik ide u penziju. Ima novi GC i memory management, battery saver mode, Samsung Knox će biti deo Androida, Android for Work odvajanje poslovnih i ličnih aplikacija ... Dosta novina koje nisu samo promene u grafičkom interfejsu.

Malo me svrbi da na N5 ili N7 ubacim taj developers preview kad postane dostupan.

Najveća promena još od gingera na ICS. Podseća dosta na Sense 6. Meni se lično sviđa. Material design, novi recents sistem i novi lockscreen i ART su mi najzanimljivije stvari.

I da. Najzanimljivije od svega je to što nexus 4 verovatno neće dobiti update, dok je, npr. htc malopre objavio da će m7 dobiti. Čisto proseravanje googla. Možda vas, n5 korisnike to ne zanima, ali za godinu dana verovatno hoće. :D

I da. Najzanimljivije od svega je to što nexus 4 verovatno neće dobiti update, dok je, npr. htc malopre objavio da će m7 dobiti. Čisto proseravanje googla.

Lično mislim da je to naklapanje i prazne glasine. Hardverski su kao platforma N4 i N7 2013 izuzetno slični, da izbace za N7, a ne za N4 mi je vrlo nelogično.

Mnogo mi je logičnije da "otpišu" N7 2012 nego N4.

Poslednja izmena:
Na isti način razmišljam. Ali ako pogledamo unazad, google je pružao podršku samo za poslednja dva tableta i telefona. Što bi značilo novi nexus na jesen, i update dobija samo n5, n7 (2013) i eventualno novi tablet bi došao sa novim OS-om.

Zanimljiva još i to da se pojavio na android police jedan SS koji je navodno sa rezoluciojom n4 koji je navodno na android L.

Tako da će zanimljiv biti ovaj rasplet.

Na isti način razmišljam. Ali ako pogledamo unazad, google je pružao podršku samo za poslednja dva tableta i telefona. Što bi značilo novi nexus na jesen, i update dobija samo n5, n7 (2013) i eventualno novi tablet bi došao sa novim OS-om.

Zanimljiva još i to da se pojavio na android police jedan SS koji je navodno sa rezoluciojom n4 koji je navodno na android L.

Tako da će zanimljiv biti ovaj rasplet.

ne možemo da gledamo po dosadašnjoj praksi, nexus 4 je prvi nexus koji neće biti pregažen hardverski posle 2 godine. prva 2 su bila to bez pogovora, galaxy nexus tu i tamo, više jeste nego što nije + prestanak podrške TIa. N4 će biti prvi pravi test da pokažu jesu li jajare ili brinu o kupcima.

Ona informacija za ART mi se dopada. Sigurno ce ga ispeglati dosta bolje nego sada.

У бре Роберто ниси у току :p
Чим је арт представљен речено је да са следећом верзијом система постаје дифолт :)

Bio na putu 12 dana, pre toga planirao na ubacim 4.4.3..neki slim, rekoh kad se vratim. Sad vidim totalni haos:D ne znam vise sta da ubacim? Na stocku sam, elementalx karnel. Koj slim da ubacim drugari?

Treba se priviknuti na sve ove animacije, deluje dosta drugacije nekako je ...nemam pojma drugacije :)...Svidja mi se ali je definitivno developer verzija i treba jos da se pegla ima po neki glitch tu i tamo...

Sve je to jako lepo, ali jos nije za upotrebu, dropbox mi ne radi :/
Tastatura je prelepa kontam da ce se uskoro pojaviti po ROM-ovima neke stvari odavde. Evo posla developerima :)

Meni radi normalno zadnja verzija sa playstore-a

http://www.phonearena.com/news/The-...ay-but-Android-Silver-is-in-the-works_id57593

Dave Burke, the head of Android engineering and the Nexus program at Google, spoke to ReadWrite and completely debunked the idea that the Nexus program is disappearing. Burke wouldn't comment on Android Silver, but didn't dismiss the idea either, which seems like an implicit admission that the Silver program is in the works.

Burke went on to explain that it is actually impossible for Google to build Android without Nexus devices. The two processes happen in tandem - as the Android team writes the software, the hardware team builds the new Nexus devices. Beyond that, the Nexus program is (as we have said often) a way to show where Google thinks the platform should be going both with software and hardware. The Nexus program isn't going anywhere.

ima nade za moj sledeci mob :D :smoke:

Poslednja izmena:
Pratim ja temu na XDA za L Android. ..Napravili su ljudi i Flasebl ZIP....
Samo nije za dnevnu upotrebu,dosta aplikacija neradi,MMS takođe....
Odusevljeni su ljudi sa nivom tastaturom i notifikacijama(preuzete CM lock screen notifikacije)....

Ljudi jel narucivao neko maske preko spigen-ovog sajta? Htedoh da pazarim Slim Armor za 14$...kad ono, medjutim, shiping dodje jos 14$. Wtf?

I jel kupovao neko preko njihove ebay official store? Jel isto papren shiping?

Poslednja izmena:
Ljudi jel narucivao neko maske preko spigen-ovog sajta? Htedoh da pazarim Slim Armor za 14$...kad ono, medjutim, shiping dodje jos 14$. Wtf?

jesam ja sa njihovog stora na ebay, skup shiping, ali brz i tacan, mislim da je bilo isto tako, 12-13usd

Takođe sa eBay, ali ultra slim.

Jeste skup shipping, ali stigne vrlo brzo.
Međutim ovde mi naplatili još 194din, carina.

Pu bre...a snizili cene skoro svih case-eva. Mnogo me to nervira kad je shiping skuplji od proizvoda

Nazad
Vrh Dno