Hvala.
Šta valja od igara, ono "must have"? Svi žanrovi odgovaraju.
Nesto su sve ucestalije promedbe na share dugme, odnosno celokupan share sistem.
Bas se masovno zale, mada i dalje nekome sve ok funkcionise.
Najvise primedba su na racun video shera, gde ne snima adekvatno. Dakle trebalo bi pritiskom na share dugme da uslika screenshot i snimi poslednjih 15 min, medjutim ili ne snimi uopste, ili snimi 2-3 min ili, sto se sve vise desava, ponudi snimak tamo neke radnje od pre 2 dana.
Iskreno mislim da su ovi poslednji updateovi pomutili malko stvari, ali ispravice se to.
Pretpostavljam da sve ovo ima zajednicke veze kao i tvoj share na twitter.
Za sada, samo Infamous. Kupi Playstation Plus.
Hvala.
Šta valja od igara, ono "must have"? Svi žanrovi odgovaraju.
Vidim da za PS3 ima mnogo igara kojima ispod pise "ps2 classic". To vidim kada preko PC udjem na PS Store pa gledam digitalne igre za PS3. Inace nikad nisam imao ps3.
E sad moje pitanje glasi, da li/kada ce se tako nesto pojaviti na ps4?
Ili ce to u potpunosti zameniti PS NOW i nece biti potrebe za tim, vec cemo se svih tih igara moci "prisetiti" preko NOW servisa?
Jos uvek nema igara koje se mogu porediti sa izborom i kvalitetom igara na PS3, tek tamo krajem godine krecu vrhunski naslovi. Ovo NBA i slicni shtanc naslovi za 12 platformi su svuda isti, i zbog toga se ne kupuje konzola...
Pozdrav svima , ako moze neki savet , planiram da uzmem klincu sony , moja dilema je da li da uzimam ps4 ili ps3 , poenta je u tome da ne mogu da mu kupujem igrice , jer sa ps3 cipovanim bi mogao naravno da igra mnogo vise igrica , da li je glupo sad kupovati ps3 kad je izasao ps4 , da li je bolje sacekati neko vreme da se i ps4 cipuje , da li to neko moze uopste da predvidi ? Hvala svima .
[email protected]
Use PayPal on PS4
We’ve introduced a new way to pay for content on PlayStation®4.
You can now purchase PlayStation®Store content on PS4™ using your PayPal account.
This means you can:
- Top up your wallet direct from your associated bank account or bank card.
- Purchase the game you want no matter what time of day or night it is.
- Buy content online using the same payment services you trust for many of your other digital purchases.
Learn more
Ima li ko od vas account da je registrovao na Americki store?
Posto mi se cini da je ovaj hrvatski na koji sam ja, najskuplji, ili grijesim?
Da li moze sa americkog da se kupuje preko paypala, ili mora i dalje kao i ranije preko kodova?
Ne radi nažalost probao sam,ostane na pending i tako stoji transakcija,šteta bilo bi dobro da može...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari