Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Cacanin je sam rekao da zna ljude koji su od prvih par dana kopanja kupovali nekretnine u Beogradu. Z.
Cuvene price tipa znam prijateljevog prijatelja ciji prijatelj se obogatio od kopanja.
Cacanine, ova je na tvoj racun, ne znam kako tolerises :)

Nije to na njegov racun. Ti si rekao da znas nekog ko zna nekog ko se obogatio kopanjem i kupio stan a ne on.

Cacanin je sam rekao da zna ljude koji su od prvih par dana kopanja kupovali nekretnine u Beogradu. Z.

Poslednja izmena:
cekajte ljudi , pa sta mislite da ce vam neko reci ja sam zaradio kuce, kamione, avione , nece cutace pametno i mudro :)

cekajte ljudi , pa sta mislite da ce vam neko reci ja sam zaradio kuce, kamione, avione , nece cutace pametno i mudro :)

u pitanje je kopanje DRK-a a dal se neko obogatio do sada, u Srbiji sigurno jeste, dosta njih je postalo i imucno ali ni jedan od njih nje glup da izadje javno i pocen da trtlja o tome ...

Dokle ce da drkaju po difu, ne razumem sta vise hoce jasno je da sad rade samo ASICi a zasto pale i gase, to rade samo psihopate

Ako nekoga ne mrzi da se prebacuje na Rabbit...trenutno daje 2x vrednost iskopanog zbog neke njihove nocasnje greske
Tek sam malopre video i presao. Ne znam koliko ce jos trajati

Dok ljudi ne predju a onda ce da iskljuce to ;)

Hehe vec su ugasili
Ionako mi je prelazak 3-4 klika mish-em.(Coinotron, CoinMine i Rabbit)

Pa to je samo fora da navuku ljude da kopaju kod njih. Nema teorije da ti iko placa x2 jer ce ljudi najahati a to bude nenormalna cifra posle. Zbog toga sam znao da ce ugasiti odmah pre nego sto situacija izbegne kontroli.

Litecoin Difficulty:12,496
Estimated Next Difficulty:13,298 (+6.42%)
Adjust time:After 250 Blocks, About 9.6 hours
Hashrate:386,784 MH/s

Bas to, tako treba. Sve ide kako je planirano, samo treba strpljenja i da se sklope sve kockice.

ne mogu da odolim.

Titanic-band.png

:d

Ako si planirao da budu ove cene, zasto ih nisu prodavao kada je vredeo vise posto bi sada mogao da kupis duplo vise novcica umesto sto si savetovao ljude da ih neprodaju i cudio se nama koji smo ih prodavali za 17 $. :p

Nisam planirao bas toliko da padne niti me je cena interesovala. Nije me interesovalo tada ni da prodajem. Pisao sam zbog cega, necu da ponavljam.
Pa cudio sam se i nisam mogao da se nacudim. Ali vise sam se cudio onima koju su prodali na 4$ i 7$, vas na 17$ sam mogao na prste jedne ruke da prebrojim :D

Ja sam rekao jos odavno da kad preuzmu asici da ce cena da krene lagano ali sigurno na dole.. vi me svi napljuveste al boli me uvo :D

ekipa na twiteru pise:

Litecoin R.I.P. :D

Tesko da ce da umre.

Litecoin Difficulty: 13,133
Estimated Next Difficulty: 13,582 (+3.42%)
Adjust time: After 1988 Blocks, About 3.3 days
Hashrate(?): 369,570 MH/s

Tesko da ce da umre.

Litecoin Difficulty: 13,133
Estimated Next Difficulty: 13,582 (+3.42%)
Adjust time: After 1988 Blocks, About 3.3 days
Hashrate(?): 369,570 MH/s

Pa to je vise nego anemican i slab rast diffa i mreze, toliko slab da se moze i zanemariti.

Pogledaj sta se radi sa BTC-om, eno student je pisao u btc temi, za 30% rast diffa i to na onoliku snagu, e to je rast a ne ovaj jad i beda od 3.42% na slabasnu i tanusnu mrezu od skromnih 369,570 MH/s.

Scrypt mreza raste, ne raste samo LTC. Druga stvar, LTC raste na oko 3 dana. BTC na 10-14, zavisno od % rasta. Ni na pocetku BTC asic-a nije diff isao gore za toliko %.

Poslednja izmena:
Kako slab rast kad LTC vise raste od BTC. Pogledaj prethodnih mesec dana i izracunaj kolko je procentualno vise rasla mreza LTC-a.

Postoje tri laži statistika, statistika i statistika...LTC će ići na 100$ i . :)

Pa to je vise nego anemican i slab rast diffa i mreze, toliko slab da se moze i zanemariti.

Pogledaj sta se radi sa BTC-om, eno student je pisao u btc temi, za 30% rast diffa i to na onoliku snagu, e to je rast a ne ovaj jad i beda od 3.42% na slabasnu i tanusnu mrezu od skromnih 369,570 MH/s.

evo posto je znaci propast sveta sada , evo ja cu da otkupim LTC po 5$ posto ce sutra da padne na 1$ ,brzo navalite, dok niste propali ;)

Vrh Dno