Šta je novo?

LG G2

Pitao sam brucea da kompajlira kernel svoj s ramdiskom za g3 portove, kaze sutra ce. Dobar mu je kernel, minimalistican. Ponekad je manje - vise

Druze, kod njega je sad 6 ujutru, tesko da ce sad da pusta download :)

Pa valjda je neki ranoranilac bem mu zivot , aj da ga sacekam da se umije, opere zube i popije kafu do njegovih 9 :) aj sacekacu .. :D

Jel moze preko ovog vodafone da se flesne ovaj G3 1.1 i koji root i recovery (prvo root Pa recovery)?

Dodao je jos par stvari u changelog :) xdabbeb 4.1 fix :D ovo mora definitivno da se proba :D

Dodao je jos par stvari u changelog :) xdabbeb 4.1 fix :D ovo mora definitivno da se proba :D

Nemojte cekati jos :), tek navecer, njegovo navecer.

-radi dobro brusov kernel. Malo ga istestiram pa javim..hm zapravo jako jako smooth u kombinaciji s g3 portom...

Poslednja izmena:
E ov je sada vec druga prica , lepo lepo veceras ajdola moram da snimim :D :D Sad je verovatno seo za komp , spremite se za download

Ma cijeli je dan za kompom, jutros mi poslao poruku(mislim jutros = 10h, meni je to rano). Smooth je default kernel koji je prilozen uz rom. Dori bi stavio jedino radi baterije.

Ja sam trenutno na Cloudy Flash 2.4.Vidim da je za Cloudy G3 1.1 potrebna i instalacija KK Baseband.Zar već nemam taj modem?

То је напомена за оне који нису на киткету. Теби не треба.

Jel stvarno "default" sistem toliko los da moraju da se nabacuju ovi kuvani romovi? Koje su mu najvece mane, pored slabe iskoriscenosti kamere (to sam video da se zalite :D) ?

Ne, naprotiv. Za razliku od drugih default sistema (osim n5, htc one) odlican je. Ali...znas..ljudi.. volimo novo, marginalno bolje, brze. Volimo se patiti s necime, hvaliti malo ;) itd.

Ne, naprotiv. Za razliku od drugih default sistema (osim n5, htc one) odlican je. Ali...znas..ljudi.. volimo novo, marginalno bolje, brze. Volimo se patiti s necime, hvaliti malo ;) itd.

Na proslim telefonima sam se toliko cimao oko novih romova, pratio, ubacivao, da na kraju nisam ni stigao da uzivam u carima telefona, vec je bilo vreme da se kupi novi. Sad planiram da uzmem ovaj, pa da proverim dal moram da primenjujem istu praksu. Citajuci sta pisete, vidim da ga romovi bas unapredjuju. Jedino me brinu te neke zute linije po ekranu, dosta ljudi se zali na to,ali valjda necu naleteti na takav primerak.

E te zute fleke nisam skuzio uopce. Kod mene trenutno sve ok. A telefon, ne znam..volim mijesati hobi i zivot, kakav bi zivot inace bio. Sve u granicama - ipak je skup mobitel (nije najskuplji ali..skup je, nema se..)

Žute fleke nastaju nakon pregrevanja telefona i one su od lepka koji spaja digitajzer i ekran.
Veoma teško ih je otkloniti. :(

Nije mi to baš najjasnije,mislim kontam da je lijepak al očigledno nije svakome isti,tačnije kvalitetniji. A ni to što su fleke..valjda bi požutio čitav ili bi bile linije a ne fleke..nije mi logično. Meni je znao toliko da se ugrije od navigacije i Sunca da sam ga 2 puta refleksno ispustio iz ruke koliko je bio vruć a tako je znao da ostane sa navigaciom po 5-6 sati..a fleke nijedne..tako da činjenice same govore.

Poslednja izmena:
Jel se ovaj Cloudy uspavao ili sta? u hosi minu 21:54 .... :smash:

Nazad
Vrh Dno