Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ponekad deluje ...

kao...
da...
previse...
korisite...
spoiler tagove.

I to totalno nepotrebno.

Pa da počnemo
Arrow season 3,novi likovi i Harly Quinn u Suicide squad....Videćemo šta će se ostvariti od ovoga

+1 čekao sam da ukliza poziv u poslednjoj sekundi i izherojišu. Najveći šok u svih 9 sezona "24". Efektno.

Samo sto se zesce stedi na CGI-u izgleda, kao na onim najgorim filmovima sa FOX movies 🙂

CGI je kranje jadan. Šok nije bio nikakav. Očekivano, najvili su to unapred. Šta ste pa mislili da će da se desi?
Čekam neko iznenađenje u ovoj sezoni, ili bilo šta bitno. Nije na nivou na kom treba da bude. Ona akcija MI-5 me recimo nerivrala s glumcima koje su unajmili, izgledaju kao žgoljave tupadžije (isto važi za vojnike u ambasadi), umesto da izgledaju kao profesionalci.

Realno, svaka sezona je ista 😀 6 krtica, namestaljke, Jack uvek public enemy number 1 iako je ceo zivot dao za drzavu 😀 Ali i dalje uzivam u svakom minutu 🙂

Mene zanima kako mu je život išao pre toga. Jer kad ga vidimo u prvoj epizodi on je šef, sve mu je na mestu, ima tipičan problem zbog afere, što je kranje uobičajeno. Nakon toga je put u propast bez kraja. T Tako da se meni sviđa kako kako god okrene, sve mu je gore. Deluje kao kazna što je i dalje živ.

Formula jeste bila ista sve vreme, ali je bitno kako je izvedu.

Poslednja izmena od urednika:
Pogledao arrow zadnje 4 epizode dosta bolje od vecine prethodnih. 7/10

Dominio. Prva epizoda nista posebno ali pokusava da malo pomesa religiju i fiziku. Dacu sansu jos kojok epizodi ali nemam prevelike nade u nju.

Fargo - uzeh da gledam na vasu preporuku, stigoh do trce epizode i svidja mi se uz izvlacenje neke paralele sa True Detective - slicna vrsta rezije iako su totalno razlicite serije, slican je filing.

E sad, imam jedno odusevljenje, i jedan problem

Odusevljenje je Lorne - Bili bob Torton ga glumi za sve pare i lik je strasan, uzasno me zanima kuda ide prica sa njegovim likom.

Problem je Lester - iako gotivim Martin Freeman-a kao glumca, lik lestera je krajnje nedopadljiv. Nadam se da ce nesto da ga "promeni" i da se uklopi u pricu sa Lorne-om, jer je ovako kukavicki lik kojeg glumi (do trce epizode) za svaku osudu i kritiku, bukvalno ne volim da ga vidim

Lester se promeni, što je očigledno od prve epizode. Ali je i dalje odbojan kao i pre.
Bar meni. Celokupno serija nije loša, ali samo toliko.

meni je OK..

Problem je Lester - iako gotivim Martin Freeman-a kao glumca, lik lestera je krajnje nedopadljiv. Nadam se da ce nesto da ga "promeni" i da se uklopi u pricu sa Lorne-om, jer je ovako kukavicki lik kojeg glumi (do trce epizode) za svaku osudu i kritiku, bukvalno ne volim da ga vidim

Gledaj dalje.
Lester se menja na neki svoj način i izvlači pouke iz okolnosti u koje ga je ubacio život tj. Lorne. Pa ipak i dalje ostaje smetenjak i šeprtlja jer iz svoje kože se ne može. Freeman je za mene idealan Lester.

Ja vidim sličnosti izmedju lika Lestera i Hobita koje je igrao Freeman. I jedan i drugi su šeprtlje u običnim okolnostima ali u specijalnim blistaju.

Poslednja izmena:
Odgledao sam sve serije koje sam skinuo.. Treba mi preporuka za nesto novo da gledam.. Sad mi dolazi 15dana samoce u kuci 😉 pa da imam nesto da gledam dajte predlog da bude neka misterija magije i cuda.. i da valja a moze i neki dobar scifi.

+1.

P.S. Delirium (love disease, radjen po romanu) - slabo bre! Previse neuverljivo, ne mogu uopste da dobijem ideju sveta.... da ne pricam da ti "kvazi apokalipticki" scenariji gde su gradovi odvojeni uopste ne budu opisani i osmisljeni, prosto izgleda nabacano. Ocekivao sam prilicno vise od serije 🙁

Probaj "under the dome" ili "boardwalk empire", ja trenutno zavrsavam ovu drugu i kidaaa...

+1 za boardwalk empire...

Gledam "24" i sve više mi Kifer liči na Džokera

kiefer-sutherland-stager.jpg

Ta sapunica najzad se podigla sa dna sa pricom🙂

The Flash prva epizoda tj pilot.... mogu reći samo 2 reči POKIDAO JEEE 🙂😎

Inače to je LEAK tek će na jesen da se prikazuje na CW.....

Poslednja izmena:
24 epizoda devet nove sezone. Konačno je nešto bilo. Priča je bezveze izvedena. Stil je izgubio od onoga što je bio. Ali noć kad je pala nekako više liči na staru slavu.
Akcija je veoma loše urađena. Što je neverovatno, jer je 24 time uvek mogao da se hvali. Bolji od svega na TV-u i većine akcionih filmova.

Nekako je slabašna kao i osma. CGI je stvarno jadan, i bolje da ga nema. Smanjili su budžet očigledno. Jer je 24 uvek imao lepezu praktičnih efekata i eksplozija. Najgore je bilo kad je na kraju bio CGI helikopter u sceni umesto pravog.

treba mi pomoc poznavaoca GoT.

FLASH POKIDO

Počeo da gledam The wire, odgledao prve cetiri epizode i ne znam, gledljiva je serija ali nekako nisam fasciniran. Jel serija ide uzlaznom putanjom po pitanju kvaliteta? Ili to je to? Posto je vecina hvali, a uglavnom sam se uklapao u vecinu (Breaking Bad, True detective, Fargo, GoT...).

The Wire - jedna od najboljih serija sa totalno realnom pricom koja je sve bolja i bolja. Svaka sezona fura drugu pricu ali su sve povezane ali videces vec...

The Flash

Stari Flesh je duplo bolji. Upisao sam se od smeha kad sam video Arrow-a

Poslednja izmena:
Upravo zbog toga sto je svuda predstavljena kao jedna od najboljih, sam verovatno krenuo da gledam sa velikim ocekivanjima. Nadam se da ce mi vremenom 'uci pod kozu'.

Počeo da gledam The wire, odgledao prve cetiri epizode i ne znam, gledljiva je serija ali nekako nisam fasciniran. Jel serija ide uzlaznom putanjom po pitanju kvaliteta? Ili to je to? Posto je vecina hvali, a uglavnom sam se uklapao u vecinu (Breaking Bad, True detective, Fargo, GoT...).

Serija ima uspone i padove kvaliteta,treca i peta sezona su po meni najjace ali generalno jedna od kvalitetnijih serija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno