Meni je recimo drago što je hunder primetio taj problem, jer to onda znači da on stvarno ima oko za fotografiju i zaista mi je drago što nisam jedini koji to vidi. Ostali koji su kupili Lumiu 1020 i ne vide taj problem jednostavno bolje da su kupili bilo šta drugo jer za njih i nije kamera fon. Ti Devet1 što to nisi video ne znači da ne postoji, nego jednostavno nisi za takav telefon, kao i 99% Lumia likova aka Boris Lozac tip. Lumia 1020 na infinity focus jednostavno daje mutno nešto što ne bi smelo biti mutno (CELA scena bi trebala biti bistra, kao na 808). Ta ista scena kad se slika sa auto fokusom bude bistra. Kao da telefon kad staviš auto, a on izabere infinity onda je to stvarno infinity, a kad mu ti staviš infinity onda nije to to. Hunder, probaj da setuješ na auto i na infinity istu scenu da vidiš da li ima razlike. Baš me zanima. Jer smo mi dobijali bolju sliku, ali opet ne kao na 808. Moraš da imaš tripod jer scena mora da bude apsolutno ista i mora da bude sve daleko da bi infinity focus imao smisla.
U vezi ovog problema smo pisali Nokiji i tražili live chat i dobili smo lika koji nam je rekao da Nokia zna o čemu je reč i da će to biti ispravljeno.
Stvarno smo se čudili kako niko do sad nije izneo taj problem na većim forumima, kako je moguće da neko kupi takav telefon, a da ne primeti to.
Svako ko ovo nije primetio na 1020 slobodno neka uzme neki drugi telefon jer fotografija definitivno nije za njega.
Da se razumemo ovo NIJE neka mana kamere, jednostavno ako znaš za ovo, ako si provalio to, onda ćeš kad slikaš infinity scenu da staviš auto focus, a auto focus će izabrati infinity mod koji će dati normalnu sliku.