Jedite kod Dzoa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.12.2013
- Poena
- 170
Sve zavisi od situacije sa kriptovalutama...mozda ih i bude u ''slobodnoj prodaji'' 
Budzet mi je bio taman toliki da sam narucio ovu karticu (AMD Radeon R7 260X Gigabyte 1GB GDDR5) i da dodam jos jednu 1GB ddr2 memoriju u slot! Opis masine imate u profilu a mene ineteresuje onako laicki,posto sam do sada imao Ati radeon HD 4850 512mb i sa njom,ono sto ja igram a to su sportske igrice(pes14,fifa14,nba 2k14) Igrao na High na max rezoluciji za ovu karticu (1680x1050) i sve je islo kao podmazano,interesuje me da li cu moci sa ovom novom da igram ta izdanja za 2015 godinu?! I onako okvirno sta mogu da ocekujem od nje uz ovu moju konfiguraciju ,)
http://anandtech.com/bench/product/1061?vs=1044
dodaj na to da se 260x izuzetno dobro overkokuje bez dizanja napona.
Nije se zaleteo iz prostog razloga sto ta cena za 270x nije realna, iznudjena je velikom zalihom s jedne, a malom potraznjom s druge strane zbog prestanka mininga. Uostalom, ta cena ce trajati samo par dana. Dakle, ne moze da bude neki reper u diskusiji. S druge strane, cak i da se uvazi taj stav, on je post napisao prekjuce, a grafika je na prodaji po toj ceni od juce.
Kazu da uporedo sa hawaii XTX chipom rade na jos jednom to je valjda taj odgovor na maxwell, ali ni maxwell ni taj novi amd-ov gpu nece pre kraja 2014 a kako to cesto biva nece to pre 2015.
Kao i 295X2. Cena 800 evra.
Na koji chip mislis kad kazes odgovor na maxwell?
Stavice sigurno memoriju da radi na 1500 ako srede GPU cip da moze da podnese tako visoke frekvencije iste. Sa tako sirokom magistralom, to bi trebalo da donese solidne benefite.
Jel se zna kad ce se pojaviti nove serije amd i nvidia grafickih karti? Jel postoji neka najava oko toga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari