Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel može neko da me uputi kod nekog proverenog prodavca ps4 konzola po ok ceni ( npr. 380-390 e )? Pošaljite mi privatnu poruku ako znate nekog. Naravno, da ima garancija bar godinu dana.

IstvanRepublika

Mozda malo glupo pitanje,ali ne znam.Da li moze da se zakaci neki virus na PS4 , tj da li moze da se hakuje Ps4 ako samo imam nalog na PSN ? I kako formatizovati disk ?

Nema virusa naravno, ovo je konzola gde svaki app mora biti sertifikovan od strane Sony-a. Hakovanje ne postoji osim ako ti neko ne provali password, mada sanse za to su minimalne ako imas pola mozga da napravis dobru sifru.

Sto se formata tice, ako ubacis novi hard disk u konzolu, ona ce sama ponuditi da odradi format na svoj custom file system. Ako oces sam da formatiras PS4, odes u Settings > Initialisation > Initialise PS4. Ovo ce vratiti konzolu u fabricko stanje, hard disk ce biti formatiran i minimalni fabricki OS ce biti vracen [dosta servisa ce nedostajati, ali igre ce moci da se igraju, mozda ne sve ako neka bas trazi odredjen fw]. Posle toga moras skinuti poslednji firmware i odraditi update.

51TtIvPjFQL.jpg

EU ili US ili oba? Ne znam zasto, ali US nije imao Watch Dogs bundle.

Inače cena za TLOU je pala na 50$.Baš lepa vest🙂 (PS4 pre-order)

Poslednja izmena:
Inače cena za TLOU je pala na 50$.Baš lepa vest

Nije lose mada i dalje previse za one koji su kupili PS3 verziju po punoj ceni, nije proslo ni godinu dana...

Ok, eventualno za neki share.

^ well, pored TLOU-a tu su sve nove MP mape i Left Behind DLC. Nije da nisu ubacili u Remaster dosta novog materijala.

To je vec onda dosta bolje! Na stranu dodatni sadrzaji, ako i jedna igra zasluzuje remaster to je TLOU, nesrecna okolnosti je sto je stvarno malo vremena proslo izmedju. Ali u susnoj sezoni do jeseni mislim da ce community oberucke prihvatiti. Ja cu svakako uzeti, a cak i nisam neki fan.

50 je za preorder samo, ili i ovako?

Jos jedno pitanje, kako funkcionise ovaj preorder, ako sam dobro razumeo dajes 5$ pa ako cancelujes, oni zadrze tih 5$? Interesuje me zbog Destiny-ja, inace nisam ljubitelj preordera ali drugar sa kojim kupujem, hoce zbog pristupa Beti.

Poslednja izmena:
Koliko je pouzdano kupovati sa ebaya/amazona ove used ps4 games? Moze li im sto bit da npr moj sony nece da ih primi ili slicno? Neki region restrict?

PS4 igre nemaju region lock, isto kao i PS3 [koji je imao svega par zakljucanih naslova za japan, ali to je bilo zbog cudnih publishing odluka par firmi].

Treba mi brz odgovor, unapred se izvinjavam ako je ranije pitano, ne mogu da nadjem. Da li srpski PayPal nalog moze da se koristi za UK PS Store? Posto smo probali i kao nesto kaze da je registrovao uplatu i da mozda treba da prodje neko vreme dok se finansije ne prikazu na Wallet-u ali je proslo 2 sata i nista? Video sam na SK forumu da ne moze pa reko da mi neko ovde potvrdi. I da li moze da se koristi na US store ili ne moze nas Paypal nista na Sony?
Da dodam pitanje, da li ima neki sajt za PSN Gift card za UK store? Domace firme su preskupe za to.

Poslednja izmena:
Ne moze, bas zato sto je paypal vezan za srbiju. Uzmi na amazonu gift card.

PS4 igre nemaju region lock, isto kao i PS3 [koji je imao svega par zakljucanih naslova za japan, ali to je bilo zbog cudnih publishing odluka par firmi].

Nemaju, ali valja obratiti pažnju na DLC. Ja sam se zeznuo tako jednom, uzeo UE verziju igre pa kasnije DLC sa US PSN-a i to ne radi.

PlayStation 4 users can now download the console’s 1.7.2 firmware update-
Improve system software stability during use of some features...

Poslednja izmena:
Provereni. Ali i Istvan je proveren iz Subotice.

Radi vam share na twitter? Meni od juce nece ni jednu sliku da uploduje 🙁.

Nesto su sve ucestalije promedbe na share dugme, odnosno celokupan share sistem.
Bas se masovno zale, mada i dalje nekome sve ok funkcionise.
Najvise primedba su na racun video shera, gde ne snima adekvatno. Dakle trebalo bi pritiskom na share dugme da uslika screenshot i snimi poslednjih 15 min, medjutim ili ne snimi uopste, ili snimi 2-3 min ili, sto se sve vise desava, ponudi snimak tamo neke radnje od pre 2 dana.
Iskreno mislim da su ovi poslednji updateovi pomutili malko stvari, ali ispravice se to.
Pretpostavljam da sve ovo ima zajednicke veze kao i tvoj share na twitter.

Imas na PM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno