Ovo sto sam ja odradio su jpg slike koje cuvam. Mislim da je 5mp jpg i 34/38mp RAW odlicna kombinacija, i nema greske.
Ja sam tako slikao posle Black update-a.
Koliko mu treba da sacuva u proseku raw i 5mp???
Jos da retardirani MS nije ukinuo SD slot u 1020. Ja na 808 nemam raw, i 48GB mi malo. 1020 i 128GB kartica. Milina
Na koju god tehnologiju da idu, samo fizicka velicina senzora neka bude veca od onog u 808 i ja kupujem.
Čim nisi prešao na 1020 znači da to nije to.Na koju god tehnologiju da idu, samo fizicka velicina senzora neka bude veca od onog u 808 i ja kupujem.
Ivane, i ja mislim da ti je bolje 1020 da uzmes. 808 si vec imao. Najbolje bi bilo da procackas malo neku 1020 i vidis sta ti se vise svidja.
Pa pazi mene su i finansije malo zezale, kupio sam mnogo skuplji tablet nego što sam mislio, hteo sam Nexus 7, a završio sa Galaxy Tab Pro 10.1... Nije meni do upoređivanja, mogu sa 1020 da upoređujem često, ima ga moj brat. Svakako bi mogli da se družimo i da razmenjujemo fore oko slikanja, šta god da uzmešČim nisi prešao na 1020 znači da to nije to.
Kako me čovek vrbuje da uzmem 1020, a sve samo da bi uradili test, gde ću se na kraju smoriti i razočarati :d
@Emix, jesi i slažem se, ali isto tako wp za mene nije kompetan da bih 1020 gledao sa primarni fon (fali mu dosta funkcija).
Odlično. Hteo sam da uzmem veceras 1020, u tri radnje nema. Onda pitam za 808 ni on. ***.
Nisam probao 8.1, čekam zvanično da izađe. Ako i na 8.1 viber vrti 6 sekundi onda je poražavajuće. Onda opcije za deljenje su siromašne.Sta mu fali? Od 8.1 verzije sta ti fali?
Svaka cast, e sad da se javi onaj sto je podcenio Pure View na 1020 i rekao da ne oversample-uje fotke. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari