Išao otac mog ortaka na operaciju aneurizme u BGD...Oni ocekuju da recimo 75% sansa za pogodak pogodi uvek... 75% sansa znaci da ce vojnik promasiti svaki cetvrti put sto uopste nije malo...
Igrao sam X-COM Apocalypse i ta igra me je jednostavno odusevila. Sam koncept odbrane od vanzemaljaca, proucavanja njih i njihove tehnologije sve do napada na njihov svet. Uhhh kako je to dobro bilo. Pa borbe letelicama u Mega-gradu, pa kada nabudzis svoje letelice napadnes protivniceke pa porusis par zgrada pa korporacije cije su te zgrade popizde na tebe. Porusis slucajno jer promasis neprijatelja pa srusis neki soliter ili fabrikicu. Pa te vanzemaljci napadnu u tvojoj bazi... A ima i nekih manjih militantnih frakcija koje te takodje mogu napasti u bazi ali i koje ti mozes napasti u njihovoj bazi i pokupiti im oruzje. Eh... A sve se odigrava na prelepoj kao 3D mapi grada, gde kada god narucis nesto vidis kako dolazi, ulicama, od mesta proizvodje do tvoje baze. Covece koliko je to sve bilo detaljno uradjeno.Jel' igrao neko vas UFO i X-COM iz '95, '96? Kakvi su ovi noviji X-COM u odnosu na to. Sada sam baš čitao reviewe neke, i mnogi ih napljuvaše. Najveća pljuvačina je bila na račun nepreciznosti vojnika, i glupom sight range sistemu.
Dok Xenonauts nahvališe žešće.
Lupi i ostade živ.ovi novi x-comovi su spram starih - đubre.
Zasto?Ja necu da kazem da je djubre,jer nije,ali ne mogu ni da pridje starijim delovima(UFO:Enemy unkown i X-COM:Terror from the Deep).
Nadam se da ce konacno izbaciti sve RPG elemente, i uvrstiti sto vise QTE momenata kako bi i moja ćera mogla sa lakoćom da igra.
Kakav vam je sastav tima? Meni nekako najviše odgovara postava: 2 tenka sa štitovima, stun batton-om i brdo granata, 2 snajpera, bazukaš i heavy weapon. Na ostala mesta ide ili vozilo, ili 2 riflemana. Naravno ovo se sve kasnije zameni sa laserima itd.. ali suština je ista.
Ma kakvi do sada nijedan nije zaginuo :d Pa uzmem cetvoro koji imaju najvecu TU vrednost. Za snajper gledam da imaju sto veciu preciznost i to ti je to. Uvek ih drzim iza nekih prepreka uvek su u cucnju. Kada priletis neprijatelju tesko da prezivi. A sto se sacme tice onaj M16 je na pocetku precizan koliko i sacmaA kako ti ne pocrkaju u prvim linijama? I sačma je dobra samo close range zar ne?
Nabavio sam igru ali se "plašim" da je instaliram. Na originalnim X-COM: Enemy Unknown i X-COM: Terror from the Deep sam 90.-tih izgubio mesece života...![]()
Aham samo ovde ne postoji psi labs. Ne postoji odbrana od MC-a sem bravery ali i sa time na 99+ moj vojnik odluci da potamani pola mog tima. U principu sve je to random i prilicno iritantno, za mene.mind controla je i prvi x com devedesetih činila hard core naslovom do neigrivosti, dok ne naučiš kojim redom otprilike najbrže možeš da stigneš do psi labs-a (trebao je beše živ sectoid leader).
btw, moj utisak posle pola sata igranja: to je to
a evo i prvog odličnog uputstva: http://www.gamefaqs.com/pc/666668-xenonauts/faqs/69446
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari