Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

E nek si mi rekao.

Hmmm nije misljenje po mojim standarima, sorry. Ne znam sto si umislio da se ja ne slazem sa tobom.

Poslednja izmena:
E nek si mi rekao.

Hmmm nije misljenje po mojim standarima, sorry.

Uh kako mi idu na zivce ovakvi prepotentni postovi.
No hard fillings!;)

Moze od ovog cuda da bude nesto ali je nekako previse u mraku, nisam siguran kolko moze da uspe kad izidje na mintpal.

Mintpal je djubre od menjacnice.

Monero nije djubre.

Zasto bih se bojao mintpala?

A za mrak...zapitaj se kada si cuo za bitcoin.

ovaj walett dok se ne sync.... jos sam skinuo blockchain i samo zadnja tri dana trebaaaaa da odradi

traje vecnost

Ma racunajte da ce mintpal devovima trebati 7 dana da implementiraju cn sistem. Inace monero moze veoma lako da postane #2 novcic

Desava se da javlja takve stvari, pusti ga jos koji minut, trebalo bi da sinhronizuje.

Mintpal je djubre od menjacnice.

Monero nije djubre.

Zasto bih se bojao mintpala?

A za mrak...zapitaj se kada si cuo za bitcoin.

Za bitcoin sam cuo 2009 ili 2010.

Sto se tice mintpal-a, nemoras se bojati mintpala nego dumpera koji cekaju da coin izidje na mintpal.
Sa dosta novcica se desila ista stvar, kupuje se pre izlaska na mintpal i dize mu se cena.
Za mene i tebe nije ovo isti novcic kao i ostali ali za mnogo daytradera nije nista razlicitiji od ostalih. Oni nisu kopali, kupili su ga isto kao svaki novcic.
Moje razmisljanje je da se novcic proda dan-dva pre izlaska na mintpal a kasnije ponovo kupi.

Za bitcoin sam cuo 2009 ili 2010.

Sto se tice mintpal-a, nemoras se bojati mintpala nego dumpera koji cekaju da coin izidje na mintpal.
Sa dosta novcica se desila ista stvar, kupuje se pre izlaska na mintpal i dize mu se cena.
Za mene i tebe nije ovo isti novcic kao i ostali ali za mnogo daytradera nije nista razlicitiji od ostalih. Oni nisu kopali, kupili su ga isto kao svaki novcic.
Moje razmisljanje je da se novcic proda dan-dva pre izlaska na mintpal a kasnije ponovo kupi.

ako si čuo tad, onda mi je drago za tebe. ;)

kada kažem da je đubre, mislim da upravo i jedino tome mintpal i služi - p&d.

no, šta se to mene tiče? oni su ga kupovali po 0.0003 u najboljem slucaju, a ja sam iskopao 15 blokova i kupovao kada je bio 0.00025. i iskreno, ni ne zanima me koja će mu biti cena.

ako bude veća od 0.01 u nekom trenutku, naravno da ću prodati deo, ali samo kako bih namakao više monera, naravno - i to je to.

i to zato što monero ima svojih prednosti u odnosu na bitcoin. jos je u teskoj beta fazi, ali sredice se. ozbiljan dev tim ima.

Poslednja izmena:
Evo ga i advokat... Momci, samo nastavite gde ste stali i ne reagujte tako oštro ako se tuđe mišljenje ne podudara sa vašim. Em se nervirate bez potrebe, em će ljudi steći pogrešno mišljenje o vama. Saj, nemoj da se ljutiš, ali ja i dalje mislim da je drk đubre! :) ;)
Ja i ne trazim istomisljenike, da to zelim napravio bi sektu verovatno. Ovde sam da razmenim misljenja i sa drugim pametnim ljudima. Nije ti valja ono delovalo ostro? Ja se jos nasalio :)
Ne ljutim se ja nimalo, opusteno skroz ;)

Ima li neko ideju zasto mi 270x umesto 250hs daje samo 180hs?
Jel moguce da je zbog 14.4 drivera?

Šta te navodi na taj zaključak?

Pogledaj koji je trenutno #2 novcic i sta donosi sustinski razlicito u odnosu na bitcoin, nista. Svi ostali novcici su clonovi sa nekih par interesantih dodataka/funkcija. Ovde imas potpunu anonimnost i potpuno drugi sistem, dok bitcoin ledger ima svoje prednosti i ovakav vid transakcija ima svoje prednosti.

Ja dobijam na 270 sa 1050/1250 toliko koliko i ti... Mislim da si sada miran - eventualno da smanjiš memoriju, ako želiš i veruješ da ćeš koji wat-ić uštedeti tako. :D

Nego, di da kopam ljudi? Sve mi srušiše što sam koristio?

Našao da ste na kippo.eu... Aj, valjda će potrajati.

Poslednja izmena:
Ja trenutno kopam na minexmr.com i nisam zabeležio ni jedan problem.

Monero izbio na prvo mesto za ubacivanje na MP... da li da ocekujemo neki fini pumpic pre nego sto ga ubace ?! :) Posle toga se zna sta sledi...

Gde kopate . Od jutros ne idu isplate na .fr

kippo isplacuje i nema orphana.
i sto ji je isto bitno ne kradu, tj bar nisu juce i danas.

Kippo zna da zeza, mislim da onaj starting difficulty ima neke veze sa time. Naročito, ako vam rudari neki slabiji (starili ili samo slabiji CPU). Ali zezao je i grafu... Ili je to samo sinoć bilo.
Ja sam na mineXMR.com , sve je u redu i nisu puno slabiji od kippo.eu.

280x mi daje ~300hs, driveri 13.12, stavio sam 16gb virtual memori i stavio onaj setx get....100 ali opet ne radi ko sto treba.

Probaj, ako već nisi da izbrišeš drajvere sa onim uninstaller programima. Ima ih u softver temi negde na poslednje 2-3 stranice.

I probaj da restartuješ komp i te više puta da pokreneš miner. Pođi od default klokova i nemoj biti preagresivan u ceđenju što višeg kloka. Sa komandom za 100% opterećenja GPU-a, treba da imaš, barem ja imam, konstantno opterećenje od 99%.

Nezgodno je i proveriti poolove kad novcici lezu i par sati po prestanku kopanja. Ja sam recimo pustio MineXMR za probu rano jutros na 4 sata, sa 1,2 KH/s i trebalo bi da su sve uplate vec legle, posto sam poslednji share imao pre vise od 4 sata. Dobio sam samo 0,18 XMR, a morao sam dobiti bar 0,5.

Evo i prvi korak u onom smeru o kom smo pričali - https://bitcointalk.org/index.php?topic=512747.msg7381330#msg7381330 .

BCN "devovi iz senke" su redizajnirali blockchain, uklonili ga iz RAM-a. U test fazi je. Ne kažu da li su ga i skresali, ali kontam da je za XMR itekako bitno, verovatno će biti novi binaries povodom toga u neko naredno vreme, samo da srede sve ovo sa provizijom, dust-om i sl.

Fino.

To je dobro ako u se potrudili, ali svaka čast Maxu Keiseru, za samo nekoliko meseci uspeo je...

Vrh Dno