Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Gde onda kopati :)

Ono što proračunate je idealna računica, da ponovimo. Računajte i pool luck, vreme "računanja" postavite najmanje dva-tri sata od početka "koppanja". Cryptoescrow je upravo uzgubio tri bloka za redom. Što će reći, da će verovatno u ovom trenutku izgubiti oko 20% kad stigne do 100-tog bloka. (uzeo sam 100 blokova, najlakše izračunati). Dodajmo, fee i devfee.

Ako po mojoj računici ne bude isplatio koliko bi trebalo do dva ujutru, idem na neki drugi.

Izašla 2.2 verzija u kojoj su navodno ispravljeni bagovi sa prethodnom verzijom. (Claymore)

I dalje ne radi najbolje, vratio se na 2.0.

Poslednja izmena:
probao sam 12 sati i uopste nisam zadovoljan sa cryptoescrow poolom. Isplatio je oko 30%. ni hashrate mi nije bio tacan nikad na njemu, pokazivao je 30% manje uvek.

Ako neko i dalje kopa na francuskom, neka javi da li isplacuju redovno. Tamo sam najvise zaradjivao.

Ja se vratio na francuski cim je capno moneropool.org.
Isplacuju redovno sve super.

Nego jel donosi 2.1/2.2 neko ubrzanje ili ne da znam dal da probam?

Posto meni 2.0 radi ok.

Ne donosi, samo podršku za više pool-ova. Ima i dalje nekih problemčića, sad da li je to do pool-a ili miner-a, videćemo. Claymore izgleda da ima običaj da izbacuje nove verzije, kao pečurke posle kiše. Tamo negde oko 150-te verzije će verovatno raditi sve kako treba. :D

Dajte mi bre neki krsvetan miner za 280x i 270x, i ako moze kraci guide.
Za ovaj bre monero ti treba fakultet.

Monero pool i te kako ima smisla ako bi ga drzali pod privatnim nadzorom i bez iznosenja detalja javno, kako bi sprecili ddos-ovanje.

Poslednja izmena:
Potpuno bespotreban i rizican potez. Apsolutno mu sad nista ne fali, sem boljih poolova.

Jel povlacio neko qcn sa minergate? prave se blesavi, nekad prodje withdraw ali pise failed, a nekad samo refreshuje stranicu?

Nestabilna mreža, kradljivi poolovi, nema ni ljudski wallet, a košta preko 2 eura... Hmmm!:trust:

Nestabilna mreža, kradljivi poolovi, nema ni ljudski wallet, a košta preko 2 eura... Hmmm!:trust:

mreža meni odavde deluje stabilno.

a to što nema ljudski wallet meni samo govori da je potcenjen. baš kao što je nekad i bitcoin bio.

mislim, ako imate nekih nedoumica slobodno dampujte i nemojte da kopate.

Puko cryptoescrow. Da, dumpujte slobodno. :D

Pređoh na kippo.eu

Poslednja izmena:
Eno vam na qubitu rade super svi poolovi, wallet fercera ko singerica, bas jedan onako fin i perspektivan novcic a ima i community, slobodno kopajte :D

Monero [XMR] (CryptoNight)

ovaj fr pool svaki cas zabada i grafike vrte u prazno. Mora operatera da zaposlim da motri i da reaguje da izgasi i upali miner.
Sto se tice qubita mislim da ce se povampiriti kad tad.

Poslednja izmena:
Pa, da li je moguće da je i kippo.eu crk´o? :mad:

Vratio se.

Poslednja izmena:
mreža meni odavde deluje stabilno.

a to što nema ljudski wallet meni samo govori da je potcenjen. baš kao što je nekad i bitcoin bio.

mislim, ako imate nekih nedoumica slobodno dampujte i nemojte da kopate.

Meni je drago što si ti stekao novog ljubimca i želiš da veruješ u njegov uspeh. Nema potrebe da mu skačeš u odbranu, niko ga nije napao. Pomenuo sam samo činjenice u želji da podsetim ljude na zdravo razmišljanje. Hvala ti na predlogu, ali mi ćemo sami odlučiti hoćemo li kopati ili dampovati, prema razvoju situacije.

Meni je drago što si ti stekao novog ljubimca i želiš da veruješ u njegov uspeh. Nema potrebe da mu skačeš u odbranu, niko ga nije napao. Pomenuo sam samo činjenice u želji da podsetim ljude na zdravo razmišljanje. Hvala ti na predlogu, ali mi ćemo sami odlučiti hoćemo li kopati ili dampovati, prema razvoju situacije.

ne zasmejavaj me.

ljubimca imam, i odaziva se na Rex. vrlo je zivahan.

a sto se tice "zdravog razmisljanja"...ja nisam video nigde da si ti izneo nesto sto makar i priblizo lici na bilo kakvo misljenje.

Evo ga i advokat... Momci, samo nastavite gde ste stali i ne reagujte tako oštro ako se tuđe mišljenje ne podudara sa vašim. Em se nervirate bez potrebe, em će ljudi steći pogrešno mišljenje o vama. Saj, nemoj da se ljutiš, ali ja i dalje mislim da je drk đubre! :) ;)

Vrh Dno