Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
GoT četvrta sezona, dakle gledali smo devet uglavnom krš epizoda. Da bi dobili filmsko produženo finale, koje je odlično.
Aj neko u spoileru sta se razlikuje bitno od knjige? (ne zelim da ulazim u GoT forume, ko zna kada cu izaci ^^)
+1 čekao sam da ukliza poziv u poslednjoj sekundi i izherojišu. Najveći šok u svih 9 sezona "24". Efektno.24
shock na kraju epizode. Kad bi snimali ovu seriju sve dok Kifer ne umre, ja se nikad ne bih navikao na ovakve u-sezoni shokove i obrte i izdajnike. Odlican kvalitet 24:LAD
Ispravka za GoT:
Preporucujem da se procitaju knjige jer je serija samo skraceno, prepricano izdanje.- Jon jeste isao kod Mancea, doduse ne da pregovara, nego da ga ubije. Poslat je protiv svoje volje od strane ser Aliser Thorna
Pozdrav
Vezano za Ajrin novcic (ne spojlerisem).
U s2 Ajra je spasila ona 3 zatvorenika da ne izgore u vatri (u s4 ta dvojca su ih napala prvi ujeo dzukca a drugog je ajra ubola u srce) treci Jaquen je ubica iz specijalne gilde (nesto kao dark brotherhood iz Elder Scrolls fransize)koji joj je iz zahvalnosti ubio 3 coveka i omogucio da pobegne. Video je da Ajra ima potencijal i dao joj je novcic koji je pozivnica za regrutaciju u gildi.
Ne potsetio sam ljude sta se desilo u drugoj sezoni.
Zašto ispravka, ja nisam ni rekao
Jon nije uopšte išao kod Mancea, već sam upravo konkretno i rekao da nije išao da pregovara kako su predstavili u seriji... Sve to opet povlači da nikad nisu ni imali onakav razgovor, niti nazdravljali tim pre što je Grenn još uvek živ...
Ali nikakvu ja radnju iz knjige nisam rekao.
Ja sam u potpunosti zaboravio na to 😉Upravo tako,samo si se nadovezao na ono sto se vec desilo u prethodnim serijama/sezonama.
Btw ja sam odmah skontao o cemu se radi u ovoj zadnjoj epizodi cim je onom kapetanu pokazala taj novcic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari