Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa *** zato je beta.
Ali mislim da za Hardline bas svako ko se prijavi dobije kod.

EDIT: Zna neko kakva je ona free igra War Thunder? Ne znam dal da skinem...

Poslednja izmena:
Avioni? Nije losa..mada prije skini Blacklight Retribution..lijepa pucacina

@kimi

Bile su prijave jedno vreme na sajtu, sad nema koliko znam.

Jel opravdao Destiny pare koje su ulozene u tu igru (najskuplja igra svih vremena AFAIK)? Ono sto sam video na E3 deluje kao Halo tj. meni licno smaracka genericka pucacina.

Jel opravdao Destiny pare koje su ulozene u tu igru (najskuplja igra svih vremena AFAIK)? Ono sto sam video na E3 deluje kao Halo tj. meni licno smaracka genericka pucacina.

Pa deluje kao neka next gen verzija Borderlandsa pomesana donekle sa nekim Mass Efect fazonima i nekim Halo smekom (koji se meni licno bas i ne svidja). U svakom slucaju igra deluje sasvim solidno, AI je "pametan" za ovakav tip igre, grafika lepa (samo mi se ne svidja sto je negde cell shaded), samo napucavanje OK, sve u svemu, za coop je bas dobra.

Ni ja nikada ne ubodem kada se djele kljucevi nije bitno na kojoj platformi :S

Destiny alfa je odlicna, jako mi se svidja igra. Malopre predjoh Crucible misiju na Legendary tezini sa 2 random lika. Now that was a challenge!

Spojili su savrsen mix gunplaya i RPG elemenata, sa loot sistemom koji je drasticno manje napadan nego Diablo/Borderlands ali ipak dovoljno dubok da da igracima razlog da igraju. Sve je odlicno sklopljeno, od art style-a, muzike, menija i svega ostalog. Jedva cekam betu za mesec dana u kojoj ce biti dosta vise contenta.

Bp4FvUzIEAAk81F.jpg:orig

iB3dI9fRBvZJb.jpg

gameplayscreenshot201ctur5.png

10275507_10154233589940626_8831382248139374273_o.jpg

10428119_10154233588620626_2648221150359420469_o.jpg

amarectv2014-06-1300-ure5c.png

amarectv2014-06-1300-03dst.png

amarectv2014-06-1300-rzdjw.png

amarectv2014-06-1300-meedc.png

BqAegVBCEAAhV7R.jpg:orig

Poslednja izmena:
Kada bude beta hoce li biti open ili closed?

Podseca ali i mnogo drugacije je od njega, nema toliko loota, nema tolikog gomilanja oruzja i svega ostalog, a i kao sto DieH@rd rece gore, art dizajn igre je sjajan (ne kazem da je Borderlans los po tom pitanju, samo malo naporan). Meni se najvise svidja solo lutanje po podzemlju i onim objektima u mraku, dobije se bas horor atmosfera, dok je u coop-u to vec drugacije.

Inace, ima vec tema otvorena, pa bi moglo tamo da se nastavi: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?296513-Destiny

Auuuu kolika je ova Alpha, kretanje je skoro pa neograničeno. Na prvi pogled deluje prazno, međutim svuda su neke pećine, neki zapušteni ulazi ... Danas malo istraživao i uđem u jednu zgradu, ako nisam 15ak minuta lutao po njoj. U mraku vrebaju malo drugačiji neprijatelji, a sam mrak je baš horor kad si sam. Inače onaj Wizzard je bio odličan za ubijanje, zahtevan. Sviđa mi se što headshot ima žute XP brojeve, a ovi ostali bele. Ima tu još mnogo stvari samo mi još nije baš jasan koncept igre. Ako će se plaćati mesečno neka fala, čujem da je MMO pa zato.

Inače narator - Peter Dinklage 😉
Odmah sam mu glas prepoznao.

U pravu si jeste Dinklage,evo ovde ima izdvojen deo sa njim
Destiny E3 2014 Gameplay -Dinklage Dialoge: http://youtu.be/RVKZ-YW3aLU

Haha, na Le Manu 24h vode vozaci neke igrice sa PS3 i to u japanskom automobilu bez duše, sa inferiornim benzinskim motorom protiv vrsnih sportskih turbo dizela iz audija (sa crvenim DI) 🙂

Pa gde ide ovaj svet :d

^ pa kad nema jtd fiata u konkurenciji :d :d

Zasto da napuste staru formulu gameplay kada se Halo franshiza prodala u preko 50 miliona primeraka na Xbox konzolama? Sada ce [po prvi put] i Sony korisnici dobiti sansu da oprobaju provereno dobar gameplay, samo prosiren drasticno boljiom RPG sistemom za upgrade karaktera/opreme i sve to smesteno u drasticno vecoj igri nego bilo koji Halo.

Po meni, Bungie je odradio odlican posao.

Kada bude beta hoce li biti open ili closed?

Bice closed, samo za one koji su preorderovali igru. Mada ima sansa da ce kasnije i podeliti koji code.

Evo malo mog gameplay-a, ako ikog zanima. Sviđa mi se mjuza kad krene akcija od 8. minuta.

Poslednja izmena:
Zato što je Halo zastarela igra u svim segmentima gameplay a i što je 99% igraju deca ispod 15.
Ovo će biti fail decenije ako su stvarno spržili tolike pare na razvoj igre.

Upravo sam igrao neka 3 sata i baš sam išao sve živo da istražim u opcijama šta god ima u igri. Prvo nisam ni znao da kad se ode u Orbit može da se bira da ideš u Tower gde se bukvalno radi sve živo - kupovine, upgradeovi, dekripcija nekih amblema ... Onda sam nakon toga isprobao Devils Lair co op misiju, koja je brutalna. Prvo treba uništiti neki neuništivi Spider Tank pa tek ona neko čudo unutar zgrade. Dođemo do samog kraja i svu trojicu nas rokne. Samo to sam igrao više od sat vremena. Koja ludnica od igre. Sviđa mi se i kako su misije razbacane po mapi u vidu beacon-a. Nekad treba očistiti lokaciju oko njega kako bi uopšte mogao da pokupiš misiju. Ovo će biti daleko od FAIL-a. Ne mogu ni da zamislim koliko će dobra biti finalna igra, ako je Alpha ovakva.

Zanima me jel usb cabel za Dual Shock 4 tipa kao ovi za android telefone micro usb ili neki drugi tip? Planiram na kompu da ga koristim pa me kabel jos kopka a znam da se ne dobija u kutiji sa dzojpedom vec uz konzolu samo

Samo je običan micro usb.

Cao drugari,

upravo sam pazario PS4, za skroz ok cenu. 330eur iz UK je donet 🙂

Na koju USA drzavu da se registrujem za kupovinu preko PSN-a?. Kolega @Liverpul22 mi je rekao Aljaska ili Delaver zbog poreza. Da li ima jos neka?

Unapred hvala za odgovore

P.S. Verovatno ste negde vec pisali, ali tema je veoma dugacka 🙁

EDIT: Malo sam seach i video koje su drzave.

E sad, ja se registrujem na www.amazon.com sa nekom adresom iz onih 5 drzava i kupujem ovo?
http://www.amazon.com/gp/product/B00K59HKIQ/ref=amb_link_414802922_5?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=0BAPVJN8H51AZTD3AKN4&pf_rd_t=201&pf_rd_p=1805385842&pf_rd_i=B00BMFIXOW

Kada dobijem code, ubacujem u reedem code na PSN nalogu koji sam napravio na istu adresu koju sam stavio na Amazon-u? Jel tako?

Hvala

Poslednja izmena:
Sve si tacno rekao.

Hm...ako se već registruješ na Amazonu na neku od pomenutih država, što bi uopšte kupovao taj kod za Store Credit? Jednostavno direktno na Amazonu kupiš digital verziju igre i redeemuješ to 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno