Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Ko nije dobio betu nek proba preko ovog linka http://pastebin.com/GyiqPyK8

Samo treba da pastuje kompletnu adresu koja se nalazi na njemu. Meni radilo malopre.

Postoje bar dve dobre stvari koje ce da donese Hardline.

1) Battlefield friends as cops and crocks

2) Raider ce da napravi super funny EA HQ video koristeci half life likove

Treba tako. I meni je samo vrtelo a posle jedno 5sec stigao mi email da sam dobio betu.

Treba tako. I meni je samo vrtelo a posle jedno 5sec stigao mi email da sam dobio betu.

Ne vredi, izvrteo sam ga 5 puta u nedogled ali...
origin.jpg

Dopada mi se koncept i mogao sam opusteno da preorderujem, ali obzirom da mi nisu "dali" betu,
a imam na originu gomilu igara + BF serijal sa premiumima (3.4) sad ga ne bih kupio za 4.99%.
******* :d

Nista ne propustate, igrao sam nekoliko rundi...
ovo je DLC/mod za Bf4 koji ne bi smeo da kosta vise od $15.
Sta vise, da neko tamo ima mozga trebalo bi da je besplatan, zbog svih problema koje je Bf4 imao, ali i onda nisam siguran koliko bi njih ovo igralo....

Ahahahahahahahah...

Brzo ce ovo ici sa "AAA blockbuster, grab it while it`s hot" na "Hot deal, Hardline 80% off, only 9.99"

A sta cu ja sa Ljubisa Trgovcevic predikcijom? Mozda ti sa Vesna Versace predikcijom bolje znas...

A sta cu ja sa Ljubisa Trgovcevic predikcijom? Mozda ti sa Vesna Versace predikcijom bolje znas...

Da li se cujemo,?

:)

Evo ja sa Konchita review-om.. :)

Samo kazem da probate kad budete imali priliku, nije toliko lose koliko deluje na prvu loptu.

- Oruzja imaju veci recoil nego u BF3 i 4.
- cini mi se da je i dmg veci.
- Radi VOIP.
- Health i Ammo mozes na taster da uzmes sam od medica ili supporta koji te u svim prethonicima nisu ebali 5%.
- Nema CHOKEPOINTA, nade spama, massive clusterfuckova.
- XP (pare) trosis na attachmente koji ti zaista trebaju.
- Barem ova mapa je idealno velika (kao neki obican conq u bf3/4 (not large conq))
- Heist gamemode je interesantan i strogo timski orjentisan, mada vrlo newbie unfriendly, zaista treba odigrati 10ak partija da se uhvati koncept.

Ovo je nesto onako na brzaka sto sam se setio..

Коју ти игру играш?Рекоил може да се пореди само са Блек Опсом значи нема га,дмг шта ја знам зеза хитбокс ту и тамо али добро је падају људи,слажем се за муницији и хелт то је једина светла ствар ове игре,паре сада трошиш на оно што ти треба али сигуран сам да ће дајс убацити фине трансакције са бољим стварима за премиум јузере.Све у свему биће на хамб бандл за који месец :)

Коју ти игру играш?Рекоил може да се пореди само са Блек Опсом значи нема га,дмг шта ја знам зеза хитбокс ту и тамо али добро је падају људи,слажем се за муницији и хелт то је једина светла ствар ове игре,паре сада трошиш на оно што ти треба али сигуран сам да ће дајс убацити фине трансакције са бољим стварима за премиум јузере.Све у свему биће на хамб бандл за који месец :)

Translate please..

Apsolutno se slazem sa postom. Kao da sam ga ja pisao, samo na drugom jeziku...

Tek mi danas stigla beta :(

:D:D

Prijavio sam se na stranici za betu ali ne dobijam nista vec par dana. Probao sam vise puta. Da li svi tako cekaju ili je neki drugi razlog?

Hipsteru :d

Verovatno su razdelili sve, sad se ceka open beta ako je bude.

Ja dobio pre sat vremena...

Vrh Dno