Šta je novo?

LG G2

Poslednja izmena:
Mislim da je mislio samo na zamenski ekran na svom, već postojećem, telefonu a ne na kupovinu celog, novog telefona...

OK je, ovo što si postavio post iznad je i više nego korisno za svakog ko razmatra kupovinu ovog telefona.

Mislim da samo ovlasceni servis ima originalne delove. Bar je tako kod nas, svi ostali furaju one AAA klase i te gluposti. Opet kazem ti a i ranije sam to pricao. Bolje prodaj takav kakav je za 150e i doplati 150 uzmi nov. Servisiran telefon nikad nece biti kao nov ;)

Kako cu prepoznati kad upalim telefon, necu da kupujem novi telefon, promenicu ovo pa cu da vidim sta i kako, ovi mi kazu da je original deo, pa ako ne bude, ja cu da ih teram da mi menjaju dok ne dobijem original deo.

Kako cu prepoznati kad upalim telefon, necu da kupujem novi telefon, promenicu ovo pa cu da vidim sta i kako, ovi mi kazu da je original deo, pa ako ne bude, ja cu da ih teram da mi menjaju dok ne dobijem original deo.

Mislili su da se pitanje odnosi na kupovinu novog telefona i na to kako prepoznati jel reč o originalu ili kineskoj kopiji a ne na ekran, pa su tako i odgovorili ...

Aha, znaci nista, ma zamenicu ekran, valjda ce sluziti normalno kao i do sada... Kome da ga prodam onako polomljenog, jedino da zamenim ekran nista drugo, i da pazim vise...:D

Poslednja izmena:
Aha, znaci nista, ma zamenicu ekran, valjda ce sluziti normalno kao i do sada... Kome da ga prodam onako polomljenog, jedino da zamenim ekran nista drugo, i da pazim vise...:D

E jos nesto vazno. Pogledaj oznaku jel pise LGD ili JDI. Ako je lgd onda je kao i do sada. Ako je JDI onda moras poceti koristiti jdi kernele.

Nema sanse da neces odmah provaliti da se radi o kooiji ekrana. Pa,koristio si g2 neko vreme znas kakve su boje i kako radi touch, nema sanse da na kopiji bude isto, ma ni priblizno. Menjao sam drugu touch na xperiji i posle mu je trebao 3puta jaci pritisak da radi.

Kada mu ugrade ekran bojim se da će biti kasno da radi prepoznavanje ekrana, jel original ili kopija.

Pa... da :) Ali pogledace pre nego sto preuzme telefon i plati naravno. A touch od g2 ima karakteristicne lijie koje se vide na suncu, ne verujem da ce to na kopiji da bude.

Ja sam ih lepo pitao da li je deo original ili kopija, i naglasicu pre nego sto mi ugrade, ako primetim da je kopija ili nesto slicno, da cu da vratim mob dok ne dobijem original deo, boje sam zapamtio, a i touch, koristio sam ga nekih mesec dana, bas sam zapazio sve, videcu sutra, rekli su mi da na stanju imaju neki LCD sa uzim konektorom, ali mora da vide da li odgovara mom telefonu.

Ja sam ih lepo pitao da li je deo original ili kopija, i naglasicu pre nego sto mi ugrade, ako primetim da je kopija ili nesto slicno, da cu da vratim mob dok ne dobijem original deo, boje sam zapamtio, a i touch, koristio sam ga nekih mesec dana, bas sam zapazio sve, videcu sutra, rekli su mi da na stanju imaju neki LCD sa uzim konektorom, ali mora da vide da li odgovara mom telefonu.

Kakav je to original deo koji moraš da proveriš da li odgovara?

A kako ja da znam da oni u servisu ovo bas nabavljaju, sve nagadjamo sad...:D

Ima neko problem sa pregrejavanjem na cp 2.2?

Код мене се једино се мало више угреје када играм неку захтевнију игрицу. Мада то важи за сваки ром колико се сећам.
Edit: То је у ствари до телефона када се његове перформансе доводе до максимума.

Poslednja izmena:
Moze li se iskljuciti USB punjenje...znaci kad povezujem sa kompom da mi ne pocne i proces punjenja...

Dao sam da mi srede, ipak je otisao samo touch i staklo, ekran ne mora da se menja, barem su mi tako rekli, mozda su me i *****ali, cena je 130e, i sutra uvece stize mob...

Pa vjerojatno si se ti za****. Ako ti nije radio ni lcd i puknuto staklo normalno da mijenjaju i jedno i drugo. Ne znam uopce jel se moze na ovome promjeniti samo staklo ?

20 minuta igo, 40% brightness, telefon gori bukvalno, ne mogu da ga drzim u ruci inace sam na cp romu, jel ima neko slican 'problem'?

Nazad
Vrh Dno