Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Pa koga onda boli što nećeš gledati. Imaš mnogo bolje opcije od fikcije...
Racunaj 500-600g po knjizi, toliko otprilike su prve 4 knjige koje ja imam...
Ja sam placao msm 750 ne racunajuci popust u Laguni.
Citam na wikipedii da imaju 3 novele zasnovane na knjigama? Da li i to ima da se kupi i kako su povezane s knjigama?
Ja u laguni imam 25% prve 4 knjige me izadju 3000din. A sve zajedno 6 soma.
On je napisao koliko su teske a ne koliko kostaju 🙂
Mislim da je djolenzi pričao o težini u gramima a ne o ceni knjiga... 😉
Nema šta da se misli lepo stoji gram iza cifri. Pričao je o težini.
Pa naravno kad je GoT SERIJA za Arrow
Got je najgore prenaduvano televizijsko s*anje koje se pojavilo u poslednjih 15 godina, i ima televizijsko-umetnicku vrednost ekvivalentnu ocajnim domacicama, a vi se svi palite na got iz razloga sto ste ukupno procitali 3-4 knjige u zivotu pa vam je sve to na taj nacin tako novo.
Mislim da je djolenzi pričao o težini u gramima a ne o ceni knjiga... 😉
Igoritza opet u svom elementu🙂. Naravno da zna sve i naravno da bi sve to on bolje rezirao i snimio, i naravno da svi koji se ne slazu sa njim imaju IQ 10, nisu procitali nista, videli sveta i naravno svi zele da budu Igoritza, i jednostavno su ljubomorni na njegovu inteligenciju 😀.
Igoritza opet u svom elementu🙂. Naravno da zna sve i naravno da bi sve to on bolje rezirao i snimio, i naravno da svi koji se ne slazu sa njim imaju IQ 10, nisu procitali nista, videli sveta i naravno svi zele da budu Igoritza, i jednostavno su ljubomorni na njegovu inteligenciju 😀.
Tripolarnost opet udara sensejia. Mogao bi ban, po tradiciji.
GoT je institucija za skoro sve serije koje postoje. Ako izuzmemo da se razlikuje po pojedinostima u odnosu na knjigu, sto vecina ni ne zna, GoT je savrsen. Iskreno Igore s obzirom da glorifikujes Arrow do besvesti jasno je da ti ozbiljnije serije ne leze. Arrow je u poredjenju sa GoT-om limunadica... Svakako da svi imamo razlicite ukuse ali pricati da je GoT njesra je zaista glupost i to nisam ocekivao od tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari