Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Ajde da probam: (7850)

210 * 15,55 *86400 / 221057069 = 1,2763 * 1,46 * 30 = 55,90194 € mesečno, ne računajući struju.

Izašao MinerGate klijent 2.01... :/

Nego, da nema neko od vas linkove to tema na BCT za CPU minere - Lucas Jones i Wolf?

Hvala. :)
Nađoh je na kraju i sam... Avaj, ne fercera Wolf kod mene, sad znam zašto nisam onu staru ni bookmarkovao. :/

Ode cena dole odmah, ocekivano, dampuje macak po hitnom postupku onih 5%.

Ja necu iz principa da kopam onim gpu minerom, mislim svaka njemu cast sto ima znanja i sposobnosti da napravi tako nesto, ali u ovom trenutku je to katastrofa za novcic, prakticno ga transformise u cist premine s tim ludackim fee-jem.

Bolje devovi i fork da urade nego ovo da puste.

Ajde da probam: (7850)

210 * 15,55 *86400 / 221057069 = 1,2763 * 1,46 * 30 = 55,90194 € mesečno, ne računajući struju.

Ja bas i ne dobijam kao po tvom proracunu. Pustio sam 6 sati masinu sa 3 7850 i jednom 270X da kopa i davala je 800 Hs, odnosno na kraju sam dobio 0,1 XMR po satu.

To je bila trenutna idealna računica, ne računajući siromaške (sad ih ima dosta manje). To je najbolje za minergate, zato što je PPS. Minus, mislim da je trenutno oko 10%. Sada se još i težina povećala oko 15%. Tu je još i 5% za dev-a. Situacija se menja iz sat u sat. Uglavnom, ako trenutno ne praviš barem 3 dnevno, neko te krade.

Matori na kom poolu ti praviš toliko? Sa kojim minerima i kojim hardwareom?

Ja evo za probu u nedostatku pametnog GPU novčića sinoć u 3 ujutru pustio na http://monero.crypto-pool.fr/# grafu da kopa (270 koja daje oko 210 H/s) i za sada imam isplaćenih oko 0.5 XMR... Core i7 920 sa nekih 70 H/s na MinerGate i onaj Pentium E5200 sa 20 H/s daju ni sam ne znam koliko po danu.

Ma i ja sam na tom francuskom, probacu nocas opet. Muci me i ADSL, moguce da tu imam neke gubitke.

Bolja je situacija, nego pre. Retko je prekidao u odnosu na ostale. Pogledaću neke druge pool-ove.

Postoji monero majner za nvidiu, nije javno dostupan, za sada je samo dev priznao da postoji i da se kopa. Nije navodio specifikacije. Ima u onoj nvidia majner temi na btctalku.

ps. znači lik je car, nvidia treba da mu da procenat od svake prodate kartice bez njega nema šta da traži u majningu

Poslednja izmena:
Postoji monero majner za nvidiu, nije javno dostupan, za sada je samo dev priznao da postoji i da se kopa. Nije navodio specifikacije. Ima u onoj nvidia majner temi na btctalku.

ps. znači lik je car, nvidia treba da mu da procenat od svake prodate kartice bez njega nema šta da traži u majningu

Realno možda lik i radi za nvidiju :D

Onaj fr pool kanda kraducka... Wallet stanje je bilo 2.35 XMR, piše da je isplatio 0.75, ali novo stanje walleta posle full sinhronizacije je 3.02... Dakle fali 0.08... Nešto ne štima. Ne znam kako uračunava fee doduše...

Poslednja izmena:
Kako vam radi Claymorov miner?
Ja nikako ne mogu da resim problem pucanja drivera (13.12 kao sto je preporuceno) nakon nekih pola sata kopanja, uvek se isto desava, pocne normalno da bi nakon nekog vremena pukao driver.
Isto mi se desava na rigu sa 290x i na rigu sa 280x-kama, sve na defu
, sve podeseno kako treba.
Vec pocinje da biva frustrirajuce, ima li neko slican problem(i resenje)?

Meni super. Sve na stock-u. Win 8 i 13.12.

Izašao novi Wolf0 cpuminer, za linux. Ko hoće, može da proba.

Ko ima problem sa GPU miner-om, može da kontaktira dev-a za debug verziju.

ne izbacuje hash brzinu...u chemu je kvaka?

Izbacuje kad daš share, kao što si primetio. Vratio sam se na verziju iz 29. juna, najbolje radi na A10 sa dva thread-a. Kvaka je što mnogo bolje radi na linux-u, ali ne znam namestiti.

Kako vam izgleda bat file za ovaj wolf, kako pokrenuti?
minerd -a cryptonight -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u 44GuZun9QUMMk7ukAkyUCGAtMMT8CDdJwXoqiUZNqZx9GwYrN8QP6uKRuKNF8koHRT1PYoqqSMmf3h6L7QWmK7EqDGKutRX -p x -t 2

Ako ćeš kopati na FX-u, prvo uzmi verziju iz 29. juna i počni sa 4 thread-a.

da, pustio sam ga malo i izbaci, ali manje nego stari majner, jedino mi je chudno shto na pulu kao da baca dosta vishe.

Pa sad, zavisi kako ti se vrednuje teret na lopati. :D

Minergate me podseća na dobre stare dane notroll.in-a. :D

Poslednja izmena:
Ako ćeš kopati na FX-u, prvo uzmi verziju iz 29. juna i počni sa 4 thread-a.

Hvala, proradilo s tim bat-om.

Sto se tice hasha, sa FX-om super napredak, nekih 50% skoro, dok na haswelu i ovog puta-corak, tek koji procenat bolje, haski ko haski-nikad dobro od njega.

koliko vam bacaju fx-ovi?

meni 250-315h...klok od 3600-4500, svi na 6 tredova, majner od 29 maja.

haski truba...oko ~220h na 4400mhz 4770k takodjer 6 tredova

Probaj sa samo 4 thread-a u oba slučaja i plus da ništa ne radi u pozadini, pa čak ni grafike. Dev kaže da AES-NI nije hyperthread-ovan u slučaju intel-a.

Poslednja izmena:
Ako je isti đavo, onda sa 4 thread-a troši manje struje i manje se zagreva. Baš kao i meni A10 sa dva thread-a.

Vrh Dno