Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj storyline nema smisla u seriji, osim ako ne ispadne da nije kastriran. A sneska mi je srusio GoT koji postaje sve gluplji i dosadniji. Jedino je Fargo postao gori, kog sad isto gledam iz navike a ne zabave.

... pa platonska ljubav, cesta pojava u sapunicama... samo gledanje, bez pipkanja :d

Poslednja izmena:
moramo sacekati malo, jer bas je krenuo zaplet oko toga - da li je ostao samo stub bez kamencica, ili samo kamencici ili jedan kamencic.. ipak je to jos uvek zagonetka 😀.

Ehhh, to se desava kad se reziserski dvojac uplete u pricu sa svojim idejama i snimi se nesto (neka glupost) cega uopste nema u ASoIaF knjigama... I tako over and over again - nikako da nauce da sve sto promene bude najgori deo serije!

Gluposti kojih ni nema u knjigama dobijaju screen tajm a bren koji je jedan od kljucnih likova nista

Under the dome - odlicna serija

Black Mirror s01e02

malo slabija od prve.Strasan govor na kraju epizode. Sve u svemu vrhunska serija za sad.

Gledao sam prvu sezonu i kao i svi ocekivao sam da ce bas dobro propratiti knjigu ali je na kraju ispala malo razocarenje.

Under the dome je najveće odstupanje od neke knjige po kojoj se serija snima, počevši još od same prve epizode tako da je GoT za nju prava majka maca!

Likovi koji stradaju na samom početku knjige su još živi, likovi koji su jako bitni u knjizi u seriji faktički i ne postoje...

Serija sama po sebi bi još bila i OK, ali pošto je snimaju po knjizi, ovakva kakva je zaslužuje samo reč - blagi užas...

Nisam citao knjigu (under the dome) pa nemam sa cim da uporedim ali posle par odgledanih epizoda meni se svidela, videcemo za dalje.

Da. Brit antoloska serija koja je u fazonu svaka epizoda za sebe, i pravljeno inspirisano Zonom sumraka, ali kroz oci modernizacije (intenret, telefoni, tehnologija)

preterana serija. Prva epizoda je Masterpiece. Druga takodje vredna gledanja, veceras gledam trecu prve sezone.

Under the dome je najveće odstupanje od neke knjige po kojoj se serija snima, počevši još od same prve epizode tako da je GoT za nju prava majka maca!

Likovi koji stradaju na samom početku knjige su još živi, likovi koji su jako bitni u knjizi u seriji faktički i ne postoje...

Serija sama po sebi bi još bila i OK, ali pošto je snimaju po knjizi, ovakva kakva je zaslužuje samo reč - blagi užas...
Upravo to a reklamirana je kao serija radjena po istoimenom delu sto je sve obradovalo i napalilo i onda naravno posle 2 epizode shvatis da je samo osnovna ideja ista a sve drugo promenjeno.

Kako je moguće da Skali izgleda mladje i bolje u Hannibalu nego u Dosijeu X? :d
Ili je tek sad proradila ona tehnologija što su joj zelembaći implanirali u Dosijeu X :d

Zato što je sazrela. Trebalo je vremena.

Pa ako ona i pomaže onda sigurno ima.

@t aZPYDQX_460s.jpg :d :d

Video sam sliku i nisam skontao dok ne odgledah epizodu, carevi 😀

Evo kako je trebala poslednja epizoda GoT-a da se zavrsi 🙂

Poslednja izmena:
McConaughey je izjavio da bi voleo da igra još u True Detective. A na početku ne bi ni pristao da su tražili više od jedne sezone. Samo je pitanje da li će njegov lik biti vraćen u nekom trenutku.

Au nikako da pogledam got, zaspao sam bukvalno vev 3ci put 😉 a kako me kopka da stisnen na spoiler xD

Nisam citao knjigu (under the dome) pa nemam sa cim da uporedim ali posle par odgledanih epizoda meni se svidela, videcemo za dalje.
Odlična serija,tematika vrh,nisam pogledao ništa slično do sada.Jedva čekam 30 jun jer bi tad trebala da krene 1 sezona.

McConaughey je izjavio da bi voleo da igra još u True Detective. A na početku ne bi ni pristao da su tražili više od jedne sezone. Samo je pitanje da li će njegov lik biti vraćen u nekom trenutku.

Jeste, ali sam je kriv jer su on i Vudi izriciti bili da nece vise. A Rust-ov lik je poprilicno istrosen u prvoj sezoni. Trebala bi ogromna kreativnost da ga vrati u pricu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno