Šta je novo?

Battlefield 4

Evo upravo zavrsio partiju, I sada imam samo reci hvale za BF4. Posle update-ova (nisam igrao mesec dana pa sam imao 540MB update-a), povecao mi se average FPS na 34 (do sada bio oko 28, 29) I igra radi mnoooooogoo tecnije nego pre 1, 2 meseca(konfa iz potpisa, sve na low na rez 1360x768) jer sam poslednji put upalio igricu pre mesec dana (skola, ucenje I tako to, pa nije moglo toliko da se igra :p), nema vise mikro seckanja koja mi idu na zivce, znaci sve radi u fullu I ubistva su sada, nzm nekako drugacija, lepsi je osecaj, a I kill cam se malo sredio, tj ispravno pokazuje... Sad su ga uboli, tako da mi ne gine Hardline ako mi se bar malo svidi :)

Sinoc sam igrao i ima servera sa losim performansama. Nadje se dobar. Interaktivnost je za dlaku bolja. Nije na nivou BF3. Lag igraca sam primjetio cesce nego inace.

Ne znam da li su dirali demage model ali nesto ne valja. Idem tenkom jedan na jedan, lik izlazi, cim je izasao puacm po njemu mitraljetom a on izvadi RPG i opuca na mene, udje u tenk i nastavi da puca tenkom.

NAJMANJE ! Ali najmanje sam ga pogodio sa pet metaka gunnom ali jok.. lik je ostao ziv.

Par likova ono trce bjeze, pucas po njemu blago receno dobijem deset indikatora kada pucma iz tenka.. ali kakvi, on i dalje ostaje ziv. Tamo neko drugi ugrabi taj kil.

Molim ?

Nidje veze.

Ostalo je ok. Nisam objektivan jer sam i za ovo vremena jedva presap 100h igranja. Od toga ko zna koliko punjenja servera i slicno. Nisma uopste ni poceo igrati. Otkak oje izasla svaki put ulazim "da nesto vidim". TEstiram. Ulazim zbog drugih radi reda. Da se ugnjezdim. Prodje po sedmica da je ne upalim itd itd..

Ali nista spektakularno. I dalje ima tradekillova.

Ono sto je najprimjetnije a mozda i najbitnije u svemu. Nema oneshot killova. Misli mda dobijem za svaki metak info. Nema ono da pogledam prema krovu a lik me vec nisani. Dok se ja sklonim on me vec izbusio.

Sada imas vremena da se sklonis i ostaneš živ. Nisma u tom trenutku dobio ni jedan zakašnjeli metak ali vjerujem da ce se tu i tam odesiti.

Gun na tenku je jadan kao da gadjas kokicama neprijatelje. Ako si koristio LMG zaboravi na kill. Sa HMG mozda i napravis neki kill.

Molim ?

Nidje veze.

Ostalo je ok. Nisam objektivan jer sam i za ovo vremena jedva presap 100h igranja. Od toga ko zna koliko punjenja servera i slicno. Nisma uopste ni poceo igrati. Otkak oje izasla svaki put ulazim "da nesto vidim". TEstiram. Ulazim zbog drugih radi reda. Da se ugnjezdim. Prodje po sedmica da je ne upalim itd itd..

Ono sto je najprimjetnije a mozda i najbitnije u svemu. Nema oneshot killova. Misli mda dobijem za svaki metak info. Nema ono da pogledam prema krovu a lik me vec nisani. Dok se ja sklonim on me vec izbusio.

Sada imas vremena da se sklonis i ostaneš živ. Nisma u tom trenutku dobio ni jedan zakašnjeli metak ali vjerujem da ce se tu i tam odesiti.

sorry za off, ali meni je ovo kao da sam citao neki "long time ago lost" brodski dnevnik.
super za citanje
zaista.

Gun na tenku je jadan kao da gadjas kokicama neprijatelje. Ako si koristio LMG zaboravi na kill. Sa HMG mozda i napravis neki kill.

Problem su vece distance sa HMG na pokretnim metama. Ali jeste bolje rješenje. Nema cooling time-a.

Prvo sam pomislio da sam previse igrao Titanfall posto sam ginuo kao lud, osecao sam se kao da sam deset puta sporiji od protivnika. Tek onda sam ukapirao da moram u opcijama da podesim da refresh bude na 30Hz kako bi imao koristi od poboljsanja. Sada je dosta dobro, jedini bug koji sam imao je sto mi se par puta nije prikazao hit indikator kao i par kill trejdova.

Ima li neka lista evropskih servera koji imaju implementiran veci tick rate? Ili se sve svodi na licni utisak koji server bolje radi?

Hmmm.. pa nedavno nabacio osmicu. Ima par mjeseci, nije davno. Onda znas i sam kolio je 8.1 imao problema sa stabilnošcu aplikacija i kojecega. Pa reko meni osmica radi ok pa da se ne cimam. Hajde ako mi ne bude mrsko, postavim 8.1. Nedavno sam ga i skinuo da instaliram da barem probam, ali mi bilo mrsko.

Licno ja nisam imao problema sa win 8.1.A kad sam instalirao update 1,razlika u BF4 je bila osetna.Dzaba se cimas i nerviras ako ti nesto zeza u igri,kad si na osmici.

Nece da mi se uloguje na Origin danas, jel ima iko slican problem?

Vrti krug i do besvesti tako...

Ok, cim mi ne bude mrsko, dignem je. Samo kada se 8.1 pojavio niko nije znao reci razliku izmedju 8 i 8.1. Vecinom se diskusije vodile win7 VS 8.1.

= IGY =
Nisi jedini.

Nece da mi se uloguje na Origin danas, jel ima iko slican problem?

Vrti krug i do besvesti tako...

Otkad su poceli besplatno dijeliti igre pa stoka navalila, problema ima na sve strane. Najjaci su mi ti gejmeri koji ne bi dali banke za igru, a kad im puste nesto besplatno nalijecu u krdima, apokalipsa nakon njih.

Otkad su poceli besplatno dijeliti igre pa stoka navalila, problema ima na sve strane. Najjaci su mi ti gejmeri koji ne bi dali banke za igru, a kad im puste nesto besplatno nalijecu u krdima, apokalipsa nakon njih.

Pa ne moras bas tako ocigledno da udaras na damirbaja...

BF4 jos nije besplatan:).Inace ja ne mogu da uletim ni na jedan server,"loading" do besvesti.Probam malo BF3,ali tuga mi kad vidim da se saberu svi rankovi na serveru ne mogu da dobace do mog broja.I onda se smaram,igram smajserom ili snajperom,koje inace skoro nikad ne koristim,da bude koliko-toliko zanimljivo.
A inace i Origin mi je progovorio ruski,sve je na ruskom,cene u rubljama.A u podesavanjima namesteno na engleski.

Poslednja izmena:
[youtube]M56_O7a_aKQ[/youtube]

Imas jedino onaj omaha gameplay od 15min, nije bilo nekih tizera.

Inace da ne znam za koju je igru trailer rekao bih neki GTA fol.. ccc

Imas jedino onaj omaha gameplay od 15min, nije bilo nekih tizera.

Inace da ne znam za koju je igru trailer rekao bih neki GTA fol.. ccc

Slažem se sa tobom Glenn ovo baš podseća na GTA :) ali i na CS :D ovo će da bude nekakav mix svega po malo samo da ne us..u sa tim mixom.

Nadam se da ce biti neka open beta u suprotnom ne uzimama 100% kada bi svi igrali. A i ovako cisto sumnjam. Da je zlatna, 6v6, closequarters. Naahhh... CQ DLC BBF3 igrao samo da pusku otkljucam. I to mi bilo preko glave.

Ako bude takticka amerikan armi, ghost recon online, RO2 fol sa ozbiljnim partijama. Onda b ise dalo pricati.

Nisam se bio jos razbudio.. haha

Sinoc sam igrao i ima servera sa losim performansama. Nadje se dobar. Interaktivnost je za dlaku bolja. Nije na nivou BF3. Lag igraca sam primjetio cesce nego inace.

Ne znam da li su dirali demage model ali nesto ne valja. Idem tenkom jedan na jedan, lik izlazi, cim je izasao puacm po njemu mitraljetom a on izvadi RPG i opuca na mene, udje u tenk i nastavi da puca tenkom.

NAJMANJE ! Ali najmanje sam ga pogodio sa pet metaka gunnom ali jok.. lik je ostao ziv.

Par likova ono trce bjeze, pucas po njemu blago receno dobijem deset indikatora kada pucma iz tenka.. ali kakvi, on i dalje ostaje ziv. Tamo neko drugi ugrabi taj kil.

Molim ?

Nidje veze.

Sve ovo i ja potpisujem da postoji, pucas u coveka, vidis hitmarkere ali on ne pada...
ovo jos nije na nivou Bf3...

kao i obicno verovatno iskustvo varira od servera do servera jer serveri ne moraju da stavljaju patcheve odmah sada odmah

sa druge strane videli ste u linku da je ocigledno da serveri imaju memory leak i da bi trebalo da se resetuju na svaka 24h sto nije problem samo sa bf igrama

i treca stvar, ne igraj tamo gde su igraci sa velikim pingom
---
i ovako je malte ne od samog pocetka
ispostujes ove ne bas male zahteve i povecava ti se drasticno verovatnoca da ces imati normalniji gameplay

Ja mislio da treba birati sto veci ping... mozes li da mi objasnis sta je problem, zasto ih treba izbegavati ? Meni to izgleda kao na mobilnom - sto veci broj zelenih linija na serveru-bolja konekcija ?
Znaci li to da je bolje igrati na americkim serverima gde je ping mala crvena linija... umesto 4 zelene na nemackim serverima?

Poslednja izmena:
Ja ne igram na serverima koji imaju veci ping od 60 i ovo mi se desavalo tokom svake runde u posledanj 2-3 dana (njih desetak).
Sve uglavnom razliciti serveri, i kazwem hit detekcija katastrofa dok u Bf3 sa 10 hz radi sve super (uslovno receno)
U Bf4 treba mi bar 20 metaka da ubijem nekoga, bilo je situacija gde sam se stvarno iznenadio kako sam ubio coveka sa samo jednim klipom

Poslednja izmena:
Vrh Dno