Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam samo da moze da stavi obrve na potiljak i da se gola valjala po blatu. Izgleda malo kinki, ali nisam ja za te krhke sto stalno sapucu. Uvek deluje kao da je celu noc plakala. Ova prevodilac sa gifa je vise po mojom meri.

Vise od 4 strane za GoT... Mašala.

Ni Arrow nije toooliko strana pokidao.

Ne gledam got pa ne znam detalje. Bila je neki prevodilac za onu albino kucku sa cudnim obrvama sto se lozi na zmajeve. Samo sto je u got prikazivala druge adute oskudnim koznim topom

Mora da si neki Lanister? 😛

Znam samo da moze da stavi obrve na potiljak i da se gola valjala po blatu. Izgleda malo kinki, ali nisam ja za te krhke sto stalno sapucu. Uvek deluje kao da je celu noc plakala. Ova prevodilac sa gifa je vise po mojom meri.

Za tebe je Briena znaci. Da moze da te leshi. Taman nije krhka i ne sapuce🙂

acidpicdump54.jpg

10360553_10152425437975560_1528246616229600855_n.jpg

Prilozi

• 10360553_10152425437975560_1528246616229600855_n.jpg
    10360553_10152425437975560_1528246616229600855_n.jpg
    22.2 KB · Pregleda: 125
Streber u meni je insistirao da se pocne sa gledanjem HBO serije Silicon Valley 🙂

Za sad mi je vrlo zabavna prica, cenim da ce se svideti svima koji vole The Big Bang Theory iako je humor totalno drugaciji...

U svakom slucaju preporuka.

Fargo je malo poceo da bledi, kao i Californication...

Californication je poceo da bledi jos nakon pete sezone. 🙂
Cekam da se zavrsi i ova sedma, pa u cugu da je odgledam.

Svakako preporucujem seriju.
Charlie Runkle smehotres jedan. 😀

Poslednja izmena:
Streber u meni je insistirao da se pocne sa gledanjem HBO serije Silicon Valley 🙂

Za sad mi je vrlo zabavna prica, cenim da ce se svideti svima koji vole The Big Bang Theory iako je humor totalno drugaciji...

U svakom slucaju preporuka.

Fargo je malo poceo da bledi, kao i Californication...

Dobra je Silicon Valey

Stigoh da odgledam Black Mirror pilot (national anthem) i ostao bez teksta.

Britanci su inteligencijom uprilicenom u televizijskom sadrzaju kilometrima ispred amerike. Steta sto nemaju budzet ko ameri.

Californication je poceo da bledi jos nakon pete sezone. 🙂
Cekam da se zavrsi i ova sedma, pa u cugu da je odgledam.

Svakako preporucujem seriju.
Charlie Runkle smehotres jedan. 😀

Ja bih njega koknuo, najodvratniji i najiritantniji lik u celoj seriji. I previše često se pojavljuje.

16:14 bas se potresla jadna 🙂

Da li može neka preporuka za seriju na fazon Breaking Bed ili neka serija Prison Break? Hvala 🙂

A ono, kao da serija ima vise od 5 glavnih likova, pa da te toliko smara... :d

Nije pravi spoiler....🙂
GoT
10325680_690387174367647_1655027908670757622_n.jpg

why so serious bro? 🙂

Neko mu srusio sneska. Ali nema veze takav je u svakoj temi.
Manji je problem sto ga ima u svim temama😀

Lik ubija sa komentarima, tesko je citati temu i informisati se o novim serijama bez njegovih braniac zakljucaka i zameraka na sve sto dise i hoda.

Može li mi neko objasniti nešto u vezi Hannibala jer mi se čini da sam nešto propustio

Stigao sam do 7 epizode prve sezone

Ne vidim vezu izmedju Hannibala i ostalih ubica. Ako uopšte i postoji veza.
U prvoj epizodi postojala je da kažem veza jer je Hannibal pozvao Garret Jacob Hobbsa telefon i rekao ono "They know"
Ali posle toga ne vidim u kakvoj je vezi Hannibal bio sa onim što je uzgajao pečurke zatim onom ženom što je ubijala decu ili sa ovim wanna be hirurgom iz 7 epizode?
Odnosno jel imaju oni ikakve veze sa Hanibalom ili ne? Jel ih Hanibal tera da ubijaju i kako ili Hanibal kopira njihova ubistva pa uzima organe?

Može li mi neko objasniti nešto u vezi Hannibala jer mi se čini da sam nešto propustio

U prvoj epizodi postojala je da kažem veza jer je Hannibal pozvao Garret Jacob Hobbsa telefon i rekao ono "They know"
Ali posle toga ne vidim u kakvoj je vezi Hannibal bio sa onim što je uzgajao pečurke zatim onom ženom što je ubijala decu ili sa ovim wanna be hirurgom iz 7 epizode?
Odnosno jel imaju oni ikakve veze sa Hanibalom ili ne? Jel ih Hanibal tera da ubijaju i kako ili Hanibal kopira njihova ubistva pa uzima organe?

To su price po epizodi, dok je prica o Hannibalu jos pozadinska da tako kazem. Tek u kasnijim epizodama se fokusiraju na njega.

Nemaju nikakve veze na taj nacin. Kroz jedan primer iz druge sezone, gde je Hannibal bio psihijatar jednom liku pre nego sto je taj postao ubica, zakljucuje se da je on kao psihijatar "uticao" na pojedine pacijente da postanu ubice. Tako sam shvatio. A i videces njegov odnos sa Willom kasnije.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno