Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Ljudi su na osnovu jednog trejlera utvrdili da je ovo ******... svaka cast!

Ja sam mislio da covek mora probati nesto da bi stvorio neko misljenje.

Pa ocigledno nisi igrao 2 prethodba bisera u serijalu. A ovaj poslednji bf4 jos nije izasao iz beta testa a vec izbacuju novu igru, naravno sa premium glupostima.

Ovo ne mora da se proba.Ovde je sve jasno_Ovo ce kupovati CoD/Titanfail igraci.Ne bi se za ovim digla tolika buka da nema ono "Battlefield" u naslovu.Inace bi bilo-aha dobro,jos jedan shooter.

Neću kupiti ovo (Titanfall igrač) o_O?

Kako su samo dosli na ovu ideju obzirom da su to isto uradili sa zadnjim moh i, pisi propalo. Tako ce i ovo. I onda zbog minusa uloze manje u razvoj igara a stancaju ave vise naslova i onda opet bugfest sve dok se boje ne rastope. Predvidivo u najmanju ruku. Kada bolje razmislim. Ako key dobijem djabe, opet, zasto ovo igrati a ne recimo bc2, npr.. Tako da.. Mozda me neko prevrsla pa se baci koja para ako taktcka bude ugra.. Ako nekim slucajem naprave hardcore ovo ono ali...

tesko

Poslednja izmena:
Ovo ne radi DICE, već Visceral (studio koji je radio Dead Space serijal).

S obzirom na info mozemo da poverujemo da je EA uvideo gresku sa DICE-om pa proba drugi studio da vidi rezultat. Generalno rano je za misljenje dok se ne proba bar beta. Uglavnom mozda i ne bude lose, neko osvezenje je ipak u pitanju, sve zavisi od modova koliko budu prijemcivi. Mozda neki " Heist " tipa Squad rush u 3 dela mape preko celog grada i jurnjave preko istog i ne bude lose, videcemo izvedbu.

Sacekajmo E3 makar da vidimo finalni izgled igre. Ovaj trejler je em nazivao igru Omaha, em je imao PS4-level grafiku. Svi znamo da EA voli da prvi put predstavlja svoje igre iskljucivo samo na besnim PC konfiguracijama [BF3 je bio prvi put predstavljen na [tada veoma skupoj] Radeon 7990 PC masini].

High end pc se podrazumeva, ne mislis valjda da ce multimilionerska kompanija da fura budzetski pc? Ja uvek skinem 20-30% grafike sa onoga sto vidim na E3 i ne zalim se.

Mmm da ne kopam sada jer kucam sa telefona ali je za bf3 bila aktuelna nvidia. Preporuke su bile sli 570. A 7990 havai cip bese za bf4.. Ako se dobro sjecam

S obzirom na info mozemo da poverujemo da je EA uvideo gresku sa DICE-om pa proba drugi studio da vidi rezultat. Generalno rano je za misljenje dok se ne proba bar beta. Uglavnom mozda i ne bude lose, neko osvezenje je ipak u pitanju, sve zavisi od modova koliko budu prijemcivi. Mozda neki " Heist " tipa Squad rush u 3 dela mape preko celog grada i jurnjave preko istog i ne bude lose, videcemo izvedbu.

Nije stvar u tome. Žele da štancaju BF na godišnjem nivou, da budu još konkurentniji cod-u i slično...

Sacekajmo E3 makar da vidimo finalni izgled igre. Ovaj trejler je em nazivao igru Omaha, em je imao PS4-level grafiku. Svi znamo da EA voli da prvi put predstavlja svoje igre iskljucivo samo na besnim PC konfiguracijama [BF3 je bio prvi put predstavljen na [tada veoma skupoj] Radeon 7990 PC masini].

Koliko sam ja shvatio lokacija na kojoj se igra odvija je Omaha. Ovo drugo mi takodje ne pije vodu, ipak je sada PS4 u fokusu. PC ce biti tek sledece godine.

Mmm da ne kopam sada jer kucam sa telefona ali je za bf3 bila aktuelna nvidia. Preporuke su bile sli 570. A 7990 havai cip bese za bf4.. Ako se dobro sjecam

U stvarnosti to bese potpuno suprotno.
AMD karte su super radile u Bf3 dok su se sa Nvidijom game freeze, CTD i texture/image quality corruption su bili i vise nego regularni.
Sad u Bf4, dok sam se zezao sa AMD-ovim i Nvidijinim kartama, dosao sam do zakljucka da nvidija radi bolje.
Ali to je bilo pre 2-3 meseca, ne znam da li se nesto izmenilo u medjuvremenu.

Poslednja izmena:
Igra izgleda sasvim solidno u trejleru. Ako bude bug free, bice dobra.

Ja cu da sacekam damirov review pa cu na osnovu njega da razmislim da li da igram ili ne.

Cek, ovo nije zaebancija, ovo je novi BF? :d

Ako bude radila na ps2 ja cu joj dati sansu...

aj da ti verujem, okaci neki klip, da vidim kako kidas ;)

Ja svoju intimu ne delim sa bilo kim i necemo vise o tome posto je to offtopic.

Vrh Dno