Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Pa nije, nego nema rezona sada izlaziti sa 5s i sa punom cenom koliko će (valjda) da košta nova šestica za par meseci, to bi mali broj ljudi kupio. Ovako neka sačekaju iP6 a iP5s će biti jeftiniji nakon premijere pa ćemo imati izbora, hoćeš skuplji iP6 ili jeftiniji iP5s. Logično.

Ljudi jel zna neko da li je u Beogradu moguce kupiti iPhone 5S na kredit bar na 24 meseca?Vece prodavnice tehnike nemaju ga u ponudi a male radnje koje ga imaju ne daju telefone na kredit.Ko zna moze da javi u PP.Hvala.

Kako kada se nigde legalno ne može kupiti?

Pa nije, nego nema rezona sada izlaziti sa 5s i sa punom cenom koliko će (valjda) da košta nova šestica za par meseci, to bi mali broj ljudi kupio. Ovako neka sačekaju iP6 a iP5s će biti jeftiniji nakon premijere pa ćemo imati izbora, hoćeš skuplji iP6 ili jeftiniji iP5s. Logično.

Slazem se, mozda i bolje.. Ne verujem da ce Srbija biti obuhvacena "prvom rundom" pustanja u prodaju iPhona 6, ali to bi znacilo da bi sadasnji modeli bili jeftiniji :) 5C bi mozda zamenio 4S, sto mislim da nije lose :) Jos u plavoj boji.. Fantazija :)

Auh već dva meseca odlažem kupovinu telefona čekajući da ga Telekom uvrsti u ponudu, ko sada da čeka do septembra. :(

Dok se kod nas budeo prodavao iP6, tada ce se vec spekulisati o iP6s ili 7. Tako da ne vidim bas neku razliku oko cekanja. Uvek ce biti noviji model, i prica da li se isplati uzimati stariji ili cekati novi.
Meni se sve cini da RATEL nije mogao ispitati ili kasni zbog poplava koje su zadesile Srbiju, ko zna mozda su im i ti test primerci potopljeni pa ne mogu da zavrse zapoceto.

Mislis RATEL koji je za vreme dana zalosti ukinuo HBO kanale, a ostavio kanale sa najvecim poplavama, nesrecama i mega cunamijima?
Verujem da RATEL detaljno ispituje iPhone povezanost sa HAARP-om i uticajom na nevreme koje je zadesilo region... :d

Nije RATEL, nego RRA, ali dobro.

Veruj mi da je to u sustini jedan organ... ;)

Ma procenili ljudi iz Telekoma da će ići kao alva pa ne žele nerede na ulicama dok im se barem ne isporuči lager od 2 miliona komada.

Mislim da su u MT:S -u mudro procenili da sada, kada je cela ova frka oko poplava, nije pravo vreme za promociju iPhone-a i odložili sve za jesen, kada se pretpostavlja da će sve da legne.
Iskreno, pozdravljam ovu odluku, stvarno nije ni mesto, ni vreme.

Ako u septembru izbace 5S (koji sada po nekim navodima već imaju na stanju) a Apple tada predstavi 6, neće se naprodavati istog osim ako mu cena ne padne na sadašnji nivo 5C a 6-ica preuzme njegovo mesto.
Razumem da u vreme poplava nije bio najbolji trenutak za to, ali bi pred SP u fudbalu bio pravi trenutak, što smo ujedno i videli iz reklama.

Videćemo šta će reći na WWDC...

Vrlo moguce da ce u septembru tek da se pojavi s obzirom da tada izlazi iphone 6. Zasto bi neko kupova 5s sada kada ce za iste pari ili malo vise dobiti najnoviju generaciju. Mada sam ja cuo da ce 6 biti za oko 100e skuplja od 5s.

Hm, ja ne razumem kakve veze imaju poplave sa bilo kakvom tehnikom. Tehnika dize produktivnost na visi nivo... Zar treba svi da zbog poplava stanemo i tugujemo ili je logicno da se nastavi raditi punom parom i da se drzava digne na noge?

Al su saosecajni, nego kontaju da ce ljudi da se oporave do septembra pa jos koju ovcu da osisaju. Sinoc sam zvao mts nesto za ugovor i pitam ih za iphone, kazu nemaju info zvanican i nece ni imati u skorije vreme.

Nije do poplava, rekao sam odmah nakon sto je generalni u jutarnjem programu najavio iPhone u maju da to nece moci tako brzo.
Problem je naravno da se ispostuju svi Apple-ovi zahtevi kojih ima podosta.
A inace sto se tice iPhone 6, u Srbiji bi trebalo da stigne odmah kada i svuda u Evropi, tj. sigurno nece kasniti jer smo u Srbiji.

Vrlo moguce da ce u septembru tek da se pojavi s obzirom da tada izlazi iphone 6. Zasto bi neko kupova 5s sada kada ce za iste pari ili malo vise dobiti najnoviju generaciju.
Ako "krenu" sa prodajom u septembru, mogu da ponude samo modele iz 2013-te (5S i 5C), s obzirom da iPhone 6 ne bi mogao da bude ponuđen kod nas pre novembra

A druga stvar je sto ce sestica u startu biti skuplja bar $100 u odnosu na cenu 5S kada se pojavio...

Mozda budu upakovali beast sluske u tu razliku :)

Neka oni nama "upakuju" pristojnu cenu novog iPhon-a uz neki paket od 2000 dinara i oprosticu im ovo odlaganje za septembar ;)

Само се ти надај.

Neka oni nama "upakuju" pristojnu cenu novog iPhon-a uz neki paket od 2000 dinara i oprosticu im ovo odlaganje za septembar ;)

Obzirom na cene u mts a i kod ostalih, ako bude bilo moguce uzeti ga uz paket od 2000, cena ce biti tipa 50-60 000 (govorim o 5S), mada je mozda i to optimisticno...

Kakvih 2000 dinara, koliko znam za USA i neke države EU gde sam se raspitivao, generalno su mesečne pretplate oko 50 evra na 24 meseci pretplate.

ako bude bio za dinar mozda i razmislim o uzimanju

Ne "ujebavam" nikog napisao Sam Ono sto bih voleo, znam da nije moguce ali kao obecali su neke "prijateljske" cene.

Nema od dolaska Iphone-a ništa. Klasična predizborna laž radikalskog direktora Telekoma. A i realno ko bi sa ovim državnim šabanima sklapao bilo kakav dogovor.

Nazad
Vrh Dno