taurus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.10.2013
- Poena
- 170
@Detector
Mislim da si se za'*** žestoko i podlegao pritisku... no vreme će pokazati.
argumenti ili da brisem
@Detector
Mislim da si se za'*** žestoko i podlegao pritisku... no vreme će pokazati.
argumenti ili da brisem![]()
...
--------------------------------------------------
1000/1250mhz X11
1.056v=387.6w
1.106v=417.8w
1.206v=547.8w
1.250v=558.4w
EVo. Zanimljivo je sto izmedju 1.206v i 1.25v nije velika razlika u potrosnji kod x11, dok kod srypt jeste.
Ventilatori su kod svih coina bili na 55%, inace ima varijacija potrosnje i sa njima, tako da se dodatno moze smanjiti ili povecati potrosnja.
Hvala u ime svih zainteresovanih. Samo si propustio da izmeris potrosnju na 1.156 V, Aj molim te ako mozes izmeri koliko trosi na toj voltazi. Zanima me, jer je ogromna razlika izmedju 1.106 i 1.206. Prema onim kalkulatorima nikako se ne dobija tolika razlika, zato je praksa zakon.
XC je veoma rizičan coin za ulaganje...
Premine:
135,000 Coins - out of 17M~33.3Million - Estimated
Pametno...desice se takav dump da ce se mnogi cesati,a i bilo je ocekivano...nemoguce je da ova cena opstane. Doslo je vreme da dev naplati svoj trud i da lagano iskesira "instamined" novcice.prodo sam sve ukupan bilans na DRk-u usao sa 0.35 BTC-a izaso sa 0.77 BTC-a (do pre par dana samo mogao da uzmem 1.5 BTC-a)
ali dobro
- Nad prolivenim carobnim napitkom ne treba plakati.
- Zmaj je odneo salu kad je u pitanju DRK.
Kupio sam XC pa cu biti tamo neko vreme jel ovo sada postaje smejurija ... cena se ponasa kao divlji vepar ...
Ako onog poljaka svi toliko hvale (coinotron), a lik istovremeno nije u stanju da namesti DRK da radi kako treba na pravom FROK-u PLUS isto desava sa jos nekim poolo-vima PLUS ovakvi padovi cene PLUS ne ubjavljuju source kod (koliko ja znam)
Sve mi se deluje kao da su developeri nesta grdno pogresili u samom kod-u...
Dakle zbogom DRK bilo je lepo i hvala ti sto si mi duplirao lovu
iskreno svi koji su kupovali ovu vlautu kad i ja (oko 0.006-0.01) prepoucujem da zbrisete dok je vreme ovo je dosta rizicno sada ...
Ispustio sam da upisem. Izmerio a nisam upisao
Evo i za 1.156v pa nek Omnik doda u moj post da bude sve zajedno.
1000\1250
1.156v= 466.2w
prodo sam sve ukupan bilans na DRk-u usao sa 0.35 BTC-a izaso sa 0.77 BTC-a (do pre par dana samo mogao da uzmem 1.5 BTC-a)
ali dobro
- Nad prolivenim carobnim napitkom ne treba plakati.
- Zmaj je odneo salu kad je u pitanju DRK.
Kupio sam XC pa cu biti tamo neko vreme jel ovo sada postaje smejurija ... cena se ponasa kao divlji vepar ...
Ako onog poljaka svi toliko hvale (coinotron), a lik istovremeno nije u stanju da namesti DRK da radi kako treba na pravom FROK-u PLUS isto desava sa jos nekim poolo-vima PLUS ovakvi padovi cene PLUS ne ubjavljuju source kod (koliko ja znam)
Sve mi se deluje kao da su developeri nesta grdno pogresili u samom kod-u...
Dakle zbogom DRK bilo je lepo i hvala ti sto si mi duplirao lovu
iskreno svi koji su kupovali ovu vlautu kad i ja (oko 0.006-0.01) prepoucujem da zbrisete dok je vreme ovo je dosta rizicno sada ...
Mogu oni da pisu sta hoce,dobro znamo mi koji smo pratili Darkcoin(Xcoin) od pocetka sta se desavalo. Nema premine-a,ali zato je block reward prvi dan bio 500 komada,a oni su vec tad kopali GPU-ovima kao ludi pri smesnom diffu,a navodno je bio CPU only...uostalom da se ne ponavljam, novcic je napravljen da dev i kitovi zarade.Nema nikakvog premine-a, to su gluposti.
http://www.cryptoarticles.com/crypt...here-is-no-hidden-pre-mine-rumours-are-false#
Premine:
Ja to pricah i pre ovog pump-a,sto ne znaci da se nije zaradilo na njemu.Ista priča svaki put kad vrednost ide dole... dokle?
"A uz to i ne radi".Coinotron se odrekao provizije na Darkcoin sledecih 5 dana zbog nastalih problema. Korektno sa njihove strane.
Uspeo sam da nađem sweet spot za novi miner i 280ke...
set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer.exe -k x11mod -o stratum+tcp://XXXX -u XXXX -p XXX -I 18 -w 128 -g 2 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1120 --gpu-memclock 1500 --gpu-vddc 1.150 --no-submit-stale --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1 --temp-target 66 --auto-fan
pause
nadam se da mislis na 280x? Ili 280?
Premine:
E sad je pitanje kad uci ponovo. Vjerujem da ce cijena gore cim srede probleme sa forkovanjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari