Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

...

--------------------------------------------------
1000/1250mhz X11

1.056v=387.6w
1.106v=417.8w
1.206v=547.8w
1.250v=558.4w

EVo. Zanimljivo je sto izmedju 1.206v i 1.25v nije velika razlika u potrosnji kod x11, dok kod srypt jeste.
Ventilatori su kod svih coina bili na 55%, inace ima varijacija potrosnje i sa njima, tako da se dodatno moze smanjiti ili povecati potrosnja.

Hvala u ime svih zainteresovanih. Samo si propustio da izmeris potrosnju na 1.156 V, Aj molim te ako mozes izmeri koliko trosi na toj voltazi. Zanima me, jer je ogromna razlika izmedju 1.106 i 1.206. Prema onim kalkulatorima nikako se ne dobija tolika razlika, zato je praksa zakon.

Hvala u ime svih zainteresovanih. Samo si propustio da izmeris potrosnju na 1.156 V, Aj molim te ako mozes izmeri koliko trosi na toj voltazi. Zanima me, jer je ogromna razlika izmedju 1.106 i 1.206. Prema onim kalkulatorima nikako se ne dobija tolika razlika, zato je praksa zakon.

Ispustio sam da upisem. Izmerio a nisam upisao :D

Evo i za 1.156v pa nek Omnik doda u moj post da bude sve zajedno.

1000\1250
1.156v= 466.2w

Na idle nisam obracao previse paznju jer nije toliko bitno za rudarenje. Ovo su max vrednosti koje dostize rig sa 3 kartice. Vrlo moguce da se potrosnja razlikuje od kartice do kartice istog modela brenda.

Poslednja izmena:
Bla bla truć truć :p

Elem poljak kaže da je patch-ovao pool i sad radi ponovo... Coinotron.

prodo sam sve ukupan bilans na DRk-u usao sa 0.35 BTC-a izaso sa 0.77 BTC-a (do pre par dana samo mogao da uzmem 1.5 BTC-a)

ali dobro

- Nad prolivenim carobnim napitkom ne treba plakati.
- Zmaj je odneo salu kad je u pitanju DRK.

Kupio sam XC pa cu biti tamo neko vreme jel ovo sada postaje smejurija ... cena se ponasa kao divlji vepar ...

Ako onog poljaka svi toliko hvale (coinotron), a lik istovremeno nije u stanju da namesti DRK da radi kako treba na pravom FROK-u PLUS isto desava sa jos nekim poolo-vima PLUS ovakvi padovi cene PLUS ne ubjavljuju source kod (koliko ja znam)

Sve mi se deluje kao da su developeri nesta grdno pogresili u samom kod-u...

Dakle zbogom DRK bilo je lepo i hvala ti sto si mi duplirao lovu :D

iskreno svi koji su kupovali ovu vlautu kad i ja (oko 0.006-0.01) prepoucujem da zbrisete dok je vreme ovo je dosta rizicno sada ...
Pametno...desice se takav dump da ce se mnogi cesati,a i bilo je ocekivano...nemoguce je da ova cena opstane. Doslo je vreme da dev naplati svoj trud i da lagano iskesira "instamined" novcice. ;)

Ispustio sam da upisem. Izmerio a nisam upisao :D

Evo i za 1.156v pa nek Omnik doda u moj post da bude sve zajedno.

1000\1250
1.156v= 466.2w

Super, hvala.

prodo sam sve ukupan bilans na DRk-u usao sa 0.35 BTC-a izaso sa 0.77 BTC-a (do pre par dana samo mogao da uzmem 1.5 BTC-a)

ali dobro

- Nad prolivenim carobnim napitkom ne treba plakati.
- Zmaj je odneo salu kad je u pitanju DRK.

Kupio sam XC pa cu biti tamo neko vreme jel ovo sada postaje smejurija ... cena se ponasa kao divlji vepar ...

Ako onog poljaka svi toliko hvale (coinotron), a lik istovremeno nije u stanju da namesti DRK da radi kako treba na pravom FROK-u PLUS isto desava sa jos nekim poolo-vima PLUS ovakvi padovi cene PLUS ne ubjavljuju source kod (koliko ja znam)

Sve mi se deluje kao da su developeri nesta grdno pogresili u samom kod-u...

Dakle zbogom DRK bilo je lepo i hvala ti sto si mi duplirao lovu :D

iskreno svi koji su kupovali ovu vlautu kad i ja (oko 0.006-0.01) prepoucujem da zbrisete dok je vreme ovo je dosta rizicno sada ...

Detector je potpuno u pravu. Zar zaista ostali ne vide o kakvoj prevari se ovde radi. Sumnjao sam na to jos ranije, ali tek sada sam siguran u to. Cuveni master nod payment sistem NE RADI. Ocigledno imaju nekih velikih problema, zato je i bio odlozen prvobitno planiran fork. Znali su da ne radi, ali su odlozili fork da bi mogli rasprodati svoje novice iz premine-a. Cak je i developer javno izjavio da ce sutra biti stopiran MNP. Ide ovaj novcic ladno ispod 0.01, a mozda i umre skroz kada ga napuste developeri.

Mogu oni da pisu sta hoce,dobro znamo mi koji smo pratili Darkcoin(Xcoin) od pocetka sta se desavalo. Nema premine-a,ali zato je block reward prvi dan bio 500 komada,a oni su vec tad kopali GPU-ovima kao ludi pri smesnom diffu,a navodno je bio CPU only...uostalom da se ne ponavljam, novcic je napravljen da dev i kitovi zarade.

Mogu ja sada da stavim link do novinskog clanka gde pise da su Rusi prvi sleteli na mesec, ali to ne znaci i da je to tacno.

Instamine je takodje ogroman.

Edit: Odnosi se na DRK prevaru

Poslednja izmena:
Ista priča svaki put kad vrednost ide dole... dokle?

ko nece rizik neka tuce X11 na LTCrabbit i problem resen..

Coinotron se odrekao provizije na Darkcoin sledecih 5 dana zbog nastalih problema. Korektno sa njihove strane.

Uspeo sam da nađem sweet spot za novi miner i 280ke...

set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer.exe -k x11mod -o stratum+tcp://XXXX -u XXXX -p XXX -I 18 -w 128 -g 2 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1120 --gpu-memclock 1500 --gpu-vddc 1.150 --no-submit-stale --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1 --temp-target 66 --auto-fan
pause

nadam se da mislis na 280x? Ili 280?

XC je veoma rizičan coin za ulaganje...

Premine:
135,000 Coins - out of 17M~33.3Million - Estimated

A ulagao si u Dark cijih je 30% novcica iskopano u prvih 8 sati?
Premine je cak i korektna stvar u odnosu na instamine.
Nemoj da me pogresno razumes, XC jeste rizican ali nista vise od ostalih novcica.

Poslednja izmena:
Mintpal

Sorry, something went wrong!
The market you selected could not be found.

jel jos nekom izbacuje ovakvu poruku? :/

Net Hashrate

49,753.84 MH/s

DRK IZBACEN SA MINTPALA !!! (DRK-BTC ne radi) DRK-LTC navodno ostoji ali tamo nikad nisam video nekog da trguje ...

https://www.mintpal.com/market/DRK/BTC

Verovatno su bili na pogresnom FROK-u ili tako nesta ... ovo ce biti 100% prava ludnica kada ga vrate nazad ... drzte gace ..

NOTICE: The DRK/BTC market is currently frozen because of fork issues, we will bring the market back when the issues have been resolved.

Poslednja izmena:
Pukao MintPal
The DRK/BTC market is currently frozen because of fork issues, we will bring the market back when the issues have been resolved.

Ludu sam srecu imao.....

E sad je pitanje kad uci ponovo. Vjerujem da ce cijena gore cim srede probleme sa forkovanjem.

Neka proba neko ovaj sgminer na ltcrabbitu:

http://download.ltcrabbit.com/SGMiner-LTCRabbit-V3.zip

Nenormalno dobro radi ,malopre su ga postavili.
Pokazuje i temp grafike i brzinu kulera.

----------

I nikako mi nije jasno kako mi X11 radi 4x bolje od scrypta kad pise da je razlika u brzini 3x.

Poslednja izmena:
Vrh Dno