- Učlanjen(a)
- 04.08.2011
- Poena
- 525
Neverovatno finale druge sezone Hannibala. Ono nisam ni u najmanju ruku ocekivao.
+1
Poslednja after credits scena u avionu mi nikako ne ide u glavu.
Neverovatno finale druge sezone Hannibala. Ono nisam ni u najmanju ruku ocekivao.
+1
+1
Gledam rusku seriju Likvidacija (2007), odlicna. Prve dve-tri epizode su malo dosadne jer se tek upoznajes sa likovima. Nakon toga drzi paznju i tera na gledanje nove epizode.
Ja mislim
Hanibal je svo vreme imao Skali u saci (tj. Ona visoko intelektualna sama zena a Hanibal njen pacijent pa je videla u njemu pogodnog partnera) zna ona sta je sve radio Hanibal ali je briga. Odlaze u drugu drzavu da zapocnu nov zivot zajedno a Hanibal ce da nastavi po starom
Trebalo bi da snime tv show kuvajte sa Hannibalom dok cekamo sledecu epizodu. Mnogo recepata ima tamo...
^Daj neki info? Jel ima bar 1.sezona?
Управо одгледах последњу епизоду из друге сезоне - врхунски, све је било врхунски. 😉
+1
Ja mislim
Hanibal je svo vreme imao Skali u saci (tj. Ona visoko intelektualna sama zena a Hanibal njen pacijent pa je videla u njemu pogodnog partnera) zna ona sta je sve radio Hanibal ali je briga. Odlaze u drugu drzavu da zapocnu nov zivot zajedno a Hanibal ce da nastavi po starom
Partneri, ne verujem. 😀
U prvoj sezoni je u strahu pobegla sa lica Zemlje. I sada je u nekoj skorijoj epizodi kao jedva pronasli za "svedoka".
Videcemo. U trecoj sezoni ce Hannibala verovatno uhapsiti - citao sam da ce cetvrta biti vezana i za radnju iz Red Dragon gde on jeste u zatvoru.
Od krvoprolica na kraju epizode mislim da ce samo Will preziveti.
Zašto nema GoT epizoda 8 ?
Zašto nema GoT epizoda 8 ?
Bolje je uraditi search imena serije na Google-u, i pogledati pod "News", ako nema inace. IMDB je prilicno slab po pitanju serija, osim onih najpopularnijih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari