Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bez / popravi 😉

JHONE BRATE samo jedan / obrisi ne oba 😉

+1
Poslednja after credits scena u avionu mi nikako ne ide u glavu.

Ja mislim
Hanibal je svo vreme imao Skali u saci (tj. Ona visoko intelektualna sama zena a Hanibal njen pacijent pa je videla u njemu pogodnog partnera) zna ona sta je sve radio Hanibal ali je briga. Odlaze u drugu drzavu da zapocnu nov zivot zajedno a Hanibal ce da nastavi po starom

@kissme
Lomim se na tabletu pa drz ne daj :d

Poslednja izmena:
^Iz prvog 😉

Gledam rusku seriju Likvidacija (2007), odlicna. Prve dve-tri epizode su malo dosadne jer se tek upoznajes sa likovima. Nakon toga drzi paznju i tera na gledanje nove epizode.

Moram da se citiram, odgledana serija, 14 epizoda ukupno, ogroman utisak je serija ostavila na mene. Stvarno remek delo za pogledati, steta sto 14 epizoda brzo prodje.

Ja mislim
Hanibal je svo vreme imao Skali u saci (tj. Ona visoko intelektualna sama zena a Hanibal njen pacijent pa je videla u njemu pogodnog partnera) zna ona sta je sve radio Hanibal ali je briga. Odlaze u drugu drzavu da zapocnu nov zivot zajedno a Hanibal ce da nastavi po starom

Partneri, ne verujem. 😀
U prvoj sezoni je u strahu pobegla sa lica Zemlje. I sada je u nekoj skorijoj epizodi kao jedva pronasli za "svedoka".
Videcemo. U trecoj sezoni ce Hannibala verovatno uhapsiti - citao sam da ce cetvrta biti vezana i za radnju iz Red Dragon gde on jeste u zatvoru.
Od krvoprolica na kraju epizode mislim da ce samo Will preziveti.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da snime tv show kuvajte sa Hannibalom dok cekamo sledecu epizodu. Mnogo recepata ima tamo...

Zašto komšijsko? Može bilo koje, neće se baci 😛

Kako spremiti nogu na italijanski nacin 🙂

Poceh da gledam Bates Motel, negde sam na 2/3 prve sezone. Serija je ok, na IMDBu pise da je Horor/Mystery/Thriller mada nema ni H od horora 🙂.

^Daj neki info? Jel ima bar 1.sezona?

Preporuka za seriju From Dusk Till Dawn, radjena prema filmu-ovima iz devedesetih. Ko voli Tarantinovske filmove uživaće.

^Mnogo dobra glumacka ekipa, ovo cu da skinem. Verujem da je dobra serija.

Suits je ok zabava, ima dve cele sezone. Uskoro valjda kreće treća.

Управо одгледах последњу епизоду из друге сезоне - врхунски, све је било врхунски. 😉

Neverovatno finale druge sezone Hannibala. Ono nisam ni u najmanju ruku ocekivao.

+1
Poslednja after credits scena u avionu mi nikako ne ide u glavu.

Ja mislim

Partneri, ne verujem. 😀
U prvoj sezoni je u strahu pobegla sa lica Zemlje. I sada je u nekoj skorijoj epizodi kao jedva pronasli za "svedoka".
Videcemo. U trecoj sezoni ce Hannibala verovatno uhapsiti - citao sam da ce cetvrta biti vezana i za radnju iz Red Dragon gde on jeste u zatvoru.
Od krvoprolica na kraju epizode mislim da ce samo Will preziveti.

Ma daj ko je ovo ocekivao? Niko. To je bre finale. Tako se zove kad pokida :d

Ne znam, sta da kazem, totalno sam zaprepascen... *** Abigail??? Koji kur*c? Inace oduvek mi je bila sumnjiva ova plavusa svaka scena nesto su zagonetno pricali, ona zna ko je on i sta radi, ali ono kao sto rece John Cena boli je uvo (mislim dok joj je glava na ramenima :d )

Will ce preziveti, mora, nekako sam ga zgotivio, mislim ludak je kao i ovaj Hanny (tako mu ja tepam :d )... Mislim voleo bih da prezivi, ali mozda bude novi profajler koji ce vijati Hanny-a 🙂 sto ce mozda i biti tako, a Will ce se onako pojavljivati kontam sa vremena na vreme, pomazuci ovom novom.

Sto se tice plavuse, ne znam kontam mozda se i ona osokoli, pa pocne i ona, ko zna kakav joj je uvrnuti um...

Zao mi od svih njih Alane, ona mi je nekako bila sva krhka, mala, simpaticno, eroticna.... Nije morala ovako da zavrsi

Ima finale Hanibala par rupa ali mora tako ako zelite da ljudi na internetu pricaju kako je Martin bio savetnik za finale 😀

Zašto nema GoT epizoda 8 ?

Кад год ниси сигуран када ће бити нека серија или епизода емитована: http://www.imdb.com/title/tt3060782/?ref_=tt_ep_ep8

Него, управо сам одлгедао прву епизоду серије Penny Dreadful
Можда због глумачке екипе(због ње, наравно :d), можда због радње... али мени се допада и то поприлично.

Bolje je uraditi search imena serije na Google-u, i pogledati pod "News", ako nema inace. IMDB je prilicno slab po pitanju serija, osim onih najpopularnijih.

Bolje je uraditi search imena serije na Google-u, i pogledati pod "News", ako nema inace. IMDB je prilicno slab po pitanju serija, osim onih najpopularnijih.

Odgledao sam preko 60 serija, i imdb je uvek imao dobre datume. Takodje postoje razni sajtvo recimo kao episodecalendar, tvdb itd

Imao si srece, ogroman broj serija koje pratim uopste ne dobiju ni update da je epizoda izasla, ili imaju lose datume i lose opise, i prilicno su neupotrebljivi. Cudi me da je recimo 2.5 coveka medju takvim serijama, cesto sam video netacne informacije 🙁

Znaci Hanibal nije los ? Jel ono, sick mracan ili nesto kao dexter ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno