Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ne samo to, nego i Android System teško drainuje bateriju. Nikad, ama baš nikad on ne bi trebao toliko procenata da pojede.

Ispraviće me Đilkoš ako grešim :D
Android system je na prvom mestu delom zbog toga što je ekran jako malo korišćen i delom zbog task managera koji non stop nešto prčka po sistemu i gasi šta mu se ćefne...

^ Ne bi ni to trebalo da bude problem... Ako je telefon malo korišćen, trebalo bi idle i cell standby da bude u vrhu, mada ekran je uvek na vrhu, jer najviše troši.

na5yheba.jpg

Ekran je bio upaljen 45 minuta.

Pod android system ima gomila stvari, a najveći deo kod Sammy-a je bloat njegov.

Može biti i da su senzori uključeni, to treba isključiti, a vidim da svi koristite smart stay...

Task manager može da povuče, ali jedino ako se koristi, ja ga držim samo kad sam na Sammy-u da vidim kako stojim sa RAM-om. Nikada ga nisam video.

Ovo tvoje izgleda po PS u. N3 mi nikad nešto naročito smislenu statistiku imao, zbog čega sam stavio GSAM. On izbacuje statistiku koja ima smisla i liči na sve prethodne Android telefone koje sam koristio.

Ja sam moj S3 debelo očistio. Sale je radio brisanje + sam još ja odsekao jedno 15-ak aplikacija :)

Tako da znam ako nešto počne da luduje, aplikacija je neka sigurno, a pošto imam 48 aplikacija koje koristim već jako dugo, nije mi teško da provalim ako nešto novo instaliram ili odradim update, pošto je sad lepo podeljeno u Google Play-u šta je novo update-ovano, šta je staro.

Ispraviće me Đilkoš ako grešim :D
Android system je na prvom mestu delom zbog toga što je ekran jako malo korišćen i delom zbog task managera koji non stop nešto prčka po sistemu i gasi šta mu se ćefne...

Ne prčka ništa. To je samsungov stock task manager, ne radi to što ti misliš.

Црно не значи угашен телефон, црно значи airplane mod.

Ne prčka ništa. To je samsungov stock task manager, ne radi to što ti misliš.
Zaboravio sam da samsung ima svoj task manager...
Црно не значи угашен телефон, црно значи airplane mod.

Što se mreže tiče dođe mu na isto bio ugašen fon ili airplane mod.
Inače ovde sam video šta koja boja znači http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26891039&postcount=14

Probaj sa iskljucivanjem lokacija i G+, trebalo bi da bude mnogo bolje.

Google play services se pojavio, ima da ti isrce zivot.:D pukni restart.

Bez roota i custom kernela nema njemu spasa. Da se ne lazemo. Samsung mu je zaprzio corbu. Stock je pun smeca i to nikakva gasenja lokacija i sl nece oziveti i produziti bateriju

Kako god okreneš teško je potrošiti za jedan dan.

Meni je danas iscurela za tačno 12h. . Jutros u 9 skinut sa punjača malo pre stavljen na punjač. . Danas je sabila potrošnja. .

Desava se. Ja ne obracam paznju toliko na te procente jer ne zelim da se pored svega sad patim i sa potrosnjom baterije u procentima po satu. Meni izdrzi ceo dan pa kako ga god koristio.
Ne kazem da drugi imaju problema ali ako je to jedino sto ih muci u zivotu onda su stvarno srecni.

E *** ne znam nisam gledao.. ali ono što sam primetio.. Jutros u 8 skinem telefon sa punjača i drndao ga malo dok sam čekao 9 da podjem na posao.. za nepunih pola sata čitanja vesti i nekih podešavanja skine mi 10%.. a onda sam stavio da mi Google + auto back up da bude samo kad je na punjacu. . I evo pola sata ne mrda sa 88 %..

Kazem ti ja, G+ i lokacije ubijaju.
Inace, stavih Civato Rom i baterija je odlicna ali nije bas sampion po pitanju brzine.
yqe2a8at.jpg

4y3u9uja.jpg

yty8e9u5.jpg

Poslednja izmena:
Gde vi ljudi to zivite kad imate takve signale? U bunkerima? :D

Steta sto se na LG ne vidi taj bar, da vidis kako je "divan" signal na mts-u usred naseg Novog Sada :)

signal na N3 je često Fake.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno