Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Nemoj cvrcace ti karte,a i onom sto ga napravio zvonice nesto jer ces popi***ti kad skontas da te vacari :D:D:D

ja sam probao taj "novi" i ugasio sam ga , ne svidja mi se .. nesto tu ne valja ...

Hahaha Ledio jesi presao na taj miner? Ne vidim da ti se menjala snaga na pool-u. Ako vacari covek svaka mu cast jer ne primecujem. Coinotron mi uredno pokazuje dosta vecu snagu sto sam imao. Bem li ga, znam sa pricas, cela prica je i meni sumnjiva ali ovako stvarno dobijam mnogo vise, nije 40% za bacanje. Na tu tvoju cifru ta razlika je ogromna. Zasluzio je covek tih 2% koje se ugradio.

Probao sam na smosu al dzaba kad sam neuk za te tar mar skripte itd.Svidelo mi se sto je rekao odmah koliko uzima i to je ok,dao bih mu uvek toliko ali sacekacu ipak taj open source mame noge pa ako valja ok.Singerica bi tu mogao da proceni najbolje,da to iztestira nabrzaka :)

da dodam kartice stvarno cvrce nije zezanje ....

Ja se u to razumem ko Marica u krivi ali za sada sam potpuno zadovoljan kako ovo radi. Iskreno, ocekivao sam neku pljacku ali ovo cudo radi bas kako treba, nemam zamerke. Jedino me nervira sto mi karte piste ali Boze moj :d

Ne razumem zasto piste, a da vam potrosnja nije nesto drasticno veca , tu je nesto stvarno sumnjivo, sta je to sto opterecuje zavojnice

I kod mene se cuju neki cudni zvuci kao da rezem cd u optickom drajvu :D

Ne razumem ni ja veruj mi. Nije mi jasno sta je tip uradio s minerom a to me trenutno najvise zanima. Da mi je neko rekao da mu zavojnice piste samo zbog drugog minera rekao bi mu verovatno da je lud ili da laze ali nisam ja lud.

Edit: Najludje mi je sto se promenom frekvencije GPU-a menja i frekvencija pistanja zavojnica. Veci klok, brze pisti. Pa ja sad po zvuku mogu da pogodim na koliko MHz ljudima rade karte :D

Poslednja izmena:
Ne razumem ni ja veruj mi. Nije mi jasno sta je tip uradio s minerom a to me trenutno najvise zanima. Da mi je neko rekao da mu zavojnice piste samo zbog drugog minera rekao bi mu verovatno da je lud ili da laze ali nisam ja lud.

Edit: Najludje mi je sto se promenom frekvencije GPU-a menja i frekvencija pistanja zavojnica. Veci klok, brze pisti. Pa ja sad po zvuku mogu da pogodim na koliko MHz ljudima rade karte :D

Da ti svaki majstor pozavidi :p

ja ufatio sebe malopre da osluskujem zavojnice ali ja moje ne cujem mada sam ja artiljerac pa je mozda do toga ... :(

Stavio sam da probam, radi za sad, samo sto su mi racunari na udaljenoj lokaciji pa ne znam da li pisti. :p

Samo obratite paznju oko stabilnosti. Na ovoj masini koji koristim non stop nekada pukne driver ako pustim video. Kapiram da je miner izvukao maksimum iz karte i da zato i zavojnice piste.

jel to ok za zavojnice.. ne bi voleo da mi nesto crkne..
pustio sam na jednom rigu ali nije kod mene pa ne znam da li piste
temperatura je ista, pokazuje 37% vise, videcemo da li je stvarno tako ili laze

jel neko probao 750ti na x11 ?

Koja podesavanja koristite za 270x sa ovim novim minerom? Ne uspevam da izvucem tih 1.8mhs

Ne pomaze to nista, nemoj da mislis da nisam probao ;)
Nisi citao, udaris OC i samo brze pisti. Povecas napon i samo trosi vise struje a pistanje ostaje. I nije ono pistanje kad skici ko prase nego pravilan razmak pi pi pi pi pi tacno uhvati neki takt.

Da li pomaze downclock?
Pretpostavio sam da nece pomoci, posto kartice rade na istim podesavanjima u oba minera, al' reko da probam, mozda nekom pomogne.

Naravno da pomaze downclock, tada sporije pisti :d

EDIT: Built a new version with mingw instead of cygwin, and the temperatures and fan speed should work now.

Poslednja izmena:
@Saj mozes li uopste da uhvatis racunicu sa DRKom u odnosu na LTC apstrakujuci buducnost i struju, da li je isplativije kopati njega ili LTC u ovom trenutku, jer dif je nemoguce pratiti, cini mi se da je jos uvek isplativije kopati direktno LTC nego DRK, dokle videcemo kako ce skakati dif za LTC, mislim da je ded tajm 10000

ma jel kopate sa ovim novim minerom sto daje vise ili ne??
i kakvi su ovi silni work restartovi ???

Poslednja izmena:
Ja kopam ...

i kako si zadovoljan?? jel daje dovoljno ili nas ovaj suri ???
korisnici coinotrona kako su zadovoljni poolom ???

Poslednja izmena:
Vrh Dno