- Učlanjen(a)
- 18.01.2004
- Poena
- 349
Estimated Next Difficulty: 8,036 (+10.19%)
sve je to "lepo" ali cena ni da prdne...
Kako nije pa VTC je isplativiji ...
hvala, overicu sad.
Estimated Next Difficulty: 8,036 (+10.19%)
Kako nije pa VTC je isplativiji ...
+1Kopanjem se bavim godinu dana i ništa gore od VTC-a za podešavanje nisam iskusio.
+1
dali neko ima podatak koliko je u stvari potrebno RAM memorije za 4X280X i 4x7950?????
Za scrypt dovoljno 1GB po kartici, dakle 4GB po mašini kod tebe.
Scrypt-N x2.
tesko da ce sa 4 gige po masini imati neki rezultat. stelovanje ce postati patnja, hash slab.... to je neko moje iskustvo.
tek kad sam po kartici imao 4 gige, sve je proradilo samo od sebe.... vjerujem da moze i manje, ali eto moje iskustvo je takvo.
Ja koristim 4 giga na 4 riga svi r9 280x tako da moze da radi provereno bez problema!A za smos mozeš 1giga opušteno
Pa daj tvoj cfg, da vidim gde gresim...
Samo da ponovim da se pitanje odnosilo na Vert
Znam da nije tacno pred samo promenu... niko ne moze da pogodi na 2 dana do promene.
Polako, ko ceka taj doceka. Samo da uhvati zalet, ima LTC laganica da dogura do 100$ komad.Nesto nisam primeto da je cena novcica puno skocila od kada su drasticno povecali diff.
A kad se to povecao diff?Nesto nisam primeto da je cena novcica puno skocila od kada su drasticno povecali diff.
Kopanjem se bavim godinu dana i ništa gore od VTC-a za podešavanje nisam iskusio.
chik probaj da podesish YAC da normalno kopa![]()
A kad se to povecao diff?
Dali si svestan da mi cekamo da se diff poveca 5x a ne 5%?
Vec se povecao 2.5 puta a cena LTC nije nista veca od one koju je imao kada je diff bio 2.5x manji.
Iha, sad ga i vi preteraste. Ako bude 50 u naredne 2 godine bice vrh. Za stotku ce se cekati ko zna koliko.
Masa kompanije proizvodi scrypt asic-e sto nije lose zbog decentralizacije... ali nerealno je ocekivat skok cene sad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari