Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kopanjem se bavim godinu dana i ništa gore od VTC-a za podešavanje nisam iskusio :).

Ja bih rekao da nije toliko do podesavanja, koliko je miner los...Cak i kada se nadju ok podesavanja onaj obican miner 0.5.2 i 0.5.3, zna da baca hw greske i da puca random...

Miner koji ja koristim i sa kojim sve radi ko podmazano, koga zeza moze da ga proba :) samo treba da edituje vertminer.conf i podesi svoje pool-ove i workere,a pokrece se sa start.bat

https://app.box.com/s/o4fy0tvny0z7a4sfnc1s

klokovi za 270 su

950/1250 212 kh/s
100/1250 222 kh/s
1050/1250 233 kh/s

Poslednja izmena:
Za scrypt dovoljno 1GB po kartici, dakle 4GB po mašini kod tebe.
Scrypt-N x2.

tesko da ce sa 4 gige po masini imati neki rezultat. stelovanje ce postati patnja, hash slab.... to je neko moje iskustvo.
tek kad sam po kartici imao 4 gige, sve je proradilo samo od sebe.... vjerujem da moze i manje, ali eto moje iskustvo je takvo.

edit:
citao sam iskustva ljudi koji su na 7950ke dobijali i po 50khs vise samo na racun brzine RAMa, umjesto 1333 mhz stavljali 1600 mhz

Poslednja izmena:
tesko da ce sa 4 gige po masini imati neki rezultat. stelovanje ce postati patnja, hash slab.... to je neko moje iskustvo.
tek kad sam po kartici imao 4 gige, sve je proradilo samo od sebe.... vjerujem da moze i manje, ali eto moje iskustvo je takvo.

Ja koristim 4 giga na 4 riga svi r9 280x tako da moze da radi provereno bez problema!A za smos mozeš 1giga opušteno

A da malo pazite gdje sta pisete :D
U zadnje vrijeme se sve vise postavljaju pitanja gdje se stigne pa se obicno i dobijaju pogresni odgovori. Unosite zabunu u narod :)

Poslednja izmena:
Znam da nije tacno pred samo promenu... niko ne moze da pogodi na 2 dana do promene.

pa zato sto lete ko grlom u jagode, jedva cekaju da diff ode sto vise, jer imaju dosta u steku, pa polete po prvoj prognozi, misleci da je tacna :)

polako ljudi, skocice diff i preko 10k, samo polako, vi ste vase vec odradili, imate spremnu hrpu novcica, pustite i nas sirocice da nesto naberemo do jeseni...

msm iritira taj dezinfo, diff nije jos ni 8k, polakooo ;)

Nesto nisam primeto da je cena novcica puno skocila od kada su drasticno povecali diff.

Iha, sad ga i vi preteraste. Ako bude 50 u naredne 2 godine bice vrh. Za stotku ce se cekati ko zna koliko.

Šta je krajem meseca, ne znam i YAC ništa? Hteo sam da pazarim nešto, dopalo mi se ime. :D

Pa sta? Ne kapiram sta ocekujes? Kad Asic uleti u startu cena nece da skace, nije ni kada je BTC bio u pitanju vec je cena padala lagano do besvesti a diff je skakao. Sada diff miruje jer GPU rudari polako prestaju da kopaju i to je to. Asic je jako efikasan po ovoj ceni. Dok se Asic ne omasovi i diff ne ode debelo gore (npr 20.000+) nece biti nikakvog znacajnog rasta cene. To je skoro sigurna stvar. Zaboravi na rast u skorije vreme jer se nece desiti ;)

Tacnije treba nam diff 20000 da bi prvi ASICi poceli da stucaju. Bice to brzo, usporilo je celu pricu to sto ima milion coina ...

Masa kompanije proizvodi scrypt asic-e sto nije lose zbog decentralizacije... ali nerealno je ocekivat skok cene sad...

Vrh Dno