Sruše nasip i poplave "manje" bitno područje odbrane.
Pa načelnik generalštaba se celo jutro hvali da su postavili nasipe na 740cm i da je Šabac apsolutno siguran?
O Bože...
Yap i ja mislim da je baric poplavljen zbog elektrane, doduse deo umke i barica su na brdu pa nisu totalno potopljeni.Neće Šabac poplaviti sigurno pre ce poplaviti Mačvu nego da dozvole ekološku katastrofu sa Zorkom.
Mislim da je i Barič žrtva TENTa.
Samo da javim sa lica mesta: Sinoc sam radio nekih 15 casova na odbrani Sapca, nikakvih tuca nije bilo, nemojte da sirite *****ske dezinformacije! Pridoslice iz BG-a, i ostalih gradova Srbije su bili frustrirani zbog uzasavjuce neorganizovanosti ******a iz opstinskog vrha, tako da je cela gradska vlast raspustena i formiran je nov krizni stab, koji je uspeo da uspostavi kontrolu na nekoliko punktova. Situacija je za sada stabilna, voda nigde ne preliva i ne prelazi blokade. Imali smo jedno probijanje kod Silosa, medjutim, ono je brzo sanirano. Ponavljam, situacija je pod totalnom kontrolom i Sabac trenutno nije ugrozen!
THIS.Što kaže neko, bolje da se manemo analiza za sada. U ovu temu treba stavljati samo proverene vesti i apele, da se bar malo razlikujemo od Blica, koji sve moguće informacije trpa, bile one proverene ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari