Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Poređenje litecoin-a sa maxcoin-om je u najmanju ruku smešno.

Ps. Šta radi Max Keiser u međuvremenu?

hudenaze.jpg

Poslednja izmena:
Sunce mu, Saj, toliki si optimista po pitanju LTC-a, sto je za svaku pohvalu. Sto ti onda smeta sto drugi veruju u neke druge novcice? Ni LTC-u ne cvetaju bas ruze trenutno i cenu jedino moze podici necije pumpanje. Ista je stvar i ovde, s tim sto je ovde vlasnistvo nad novcicima verovatno jos vise ukrupnjeno.

LTC i MAX je NEBO i zemlja!
POenta je u sitnicama koje zivot znace, LTC nije imao premina, suluda obecanja, naduvavanja na pocetku fake pump/dump, vec se nakon 2 godine izborio na poziciji na kojoj je, bar 50 puta je decentralizovaniji od MAX-a, ima podrski velikog broja poolov-a a ne ko max da jedan pool moze da ga forkuje ako mu se cefne, da ne pricamo da je ozbiljna lova ulozena u razvoj LTC, developeri koji su tu ozbiljno (mada ozbiljnije rad je tek krenuo 2013)

Sunce mu, Saj, toliki si optimista po pitanju LTC-a, sto je za svaku pohvalu. Sto ti onda smeta sto drugi veruju u neke druge novcice? Ni LTC-u ne cvetaju bas ruze trenutno i cenu jedino moze podici necije pumpanje. Ista je stvar i ovde, s tim sto je ovde vlasnistvo nad novcicima verovatno jos vise ukrupnjeno.

Ne smeta meni sto drugi veruju, meni je i drago. Ali voleo bih da neki znaju makar sto veruju, da imaju neki argument a ne da idu na varijantu: Ja cu da usuekam ovo i bice valjda sve uredu. Bilo bi mi zao da neko pukne lovu samo zato sto su verovali u neka obecanja o pumpanju.
Optimista sam za LTC, optimista sam za DRK, zato to kopam i cuvam. Sa max-om sam krenuo kad se digao onaj hajp ali ubrzo sam shvatio kako funkcionise i odustao sam ekspresno. Trudicu se da ne trujem temu ali nemojte ocekivati da cu pricam ono sto svi zele da cuju. Ja sam surovo iskren i kazem sta mislim. Ako imate vere u max, samo terajte, tako i treba ;)

8 BTC buy support, smesno koliko je tuzno... sad ce te nule da se nizu

hahaha baš sam krenuo da kucam, vide li volume? 60k dumpovano za sat vremena :D

Bas mi je bilo cudno sto je danas drzao ravnu crtu...
Nadam se da ce da padne cena bar 3x dole jako brzo. Treba da tresne o dno sto pre da bi neko mozda krenuo da kupuje ovo. To je po meni jedina sansa da krene na gore. Mozda sam pogresio oko procene vrednosti ali ako padne 3x dole ja cu napraviti mega pump, zamenicu cak 2 ltc-a :d

bilo je onih 6-7 BTCa u buy orderima oko 13500, zato je držao cenu... onda je nekom to dosadilo i pao je novi istovar :D

Sad stoji 2.8 u buy orderima, neko se junacki trudi da odrzi cenu sto. Mislim da je to greska.
Zao mi je malo ljudi koji su se toliko slepo nadali nekom pumpanju cene i jos se nadaju. DRK je za 15 dana skocio duplo i jos ce skakati ako ga ljudi budu kopali. Jednostavno, kladite se na pogresan novcic. Mozda se nesto i desi s max-om ali ko zna kada a njemu vrednost pada dok drugima raste. Propustili ste sansu da umozite zaradu nekoliko puta.
Neki ce pre verovati muljatoru i manipulatoru kao sto je Max, koji ce na svima zaraditi milione, nego meni koji apsolutno nemam nista od njih. Ok, ja nisam "strucnjak" ali makar nemam zadnje namere :)

Opet kazem, jedina sansa je da max padne na samo dno pa polako da se vraca posto vidim da ga ubi inercija. Kad krene gore ide samo gore, kad ide dole nema kraja.

Isto mi je drago i sto sam BC preskocio posto Max i njega hajpuje koliko vidim. Kako neko moze da veruje onoj njusci od coveka?

izgleda da tih ljudi ima poprilično. sad sam računao i ispada da mu je snaga mreže 5-6 ghs u scrypt ekvivalentu. to su čisto grafike bez ikakvih asica, bez multipoolova, znači samo ljudi koji striktno kopaju max. uz ovakvo kretanje cene to nije malo uopšte. gledam liteshack i jaču mrežu od njega imaju samo ltc, doge, vertcoin i dark, ove privremene pos shitove ne računam

Poslednja izmena:
http://max.cryptpool.eu/
Kad sam pre neki dan racunao oko 8k-9k r9 280x kartica ga kopa trenutno. Ako sam dobro izracunao :d
Pre neku dan je otisla farma sa MAXa od jedno snage 500 280x kartica koja ga je kopala od samog pocetka na 1GH.

Lepo si sracunao, oko 8000 280x trenutno. Nije bas ozbiljna cifra ali ocekivao sam i malo manje.

Alal mu vera,sve je tacno sto je rekao...ovo generalno vazi za sve novcice,ali eto kad je vec pisano za maxcoin
Posted by: m_murfy

Max is shit, prices have been falling...

So it's shit because the price is falling? If the price was rising instead, would it still be equally as shit?

It is frustrating to read so many moronic comments from people who confidently proclaim he death of the LEAST scammy altcoin in this entire subforum. You *****s think you know how to trade, but you haven't the slightest clue of how this stuff works in the REAL world. If you don't know how markets work, just stay away and stop pretending you do, because you will get your asses handed to you on a plate repeatedly by people who are much smarter and who DO understand markets. Most people buy when they should be selling and sell when they should be buying. Very few have the emotional discipline to do it properly. And those who can do it properly are not interested in teaching you *****s how it's done and certainly don't base their trade decisions on a bunch of asinine comments that smak of complete financial illiteracy.

Price action often doesn't reflect the fundamentals of the market, especially in the initial stages of price exploration. Why can you people see that this process is necessary so the market can establish a floor and reverse the direction of the price discovery process? Lots of people were happy to pay $1+ for MaxCoin a few months ago and in the future, they will still be happy to buy it at prices x10 greater than this.

And to people complaining about the lack of volume, it's not because MaxCoin is dying, it is because no market participant in his right mind is silly enough to let their coins go in any significant quantity for prices that are under the cost of production. When the price retraces its decline, volume will take off like crazy.

So many fools obsessed with market price when they should be concentrating on increasing the size of their holdings instead. I would gladly trade worthless fiat paper for MaxCoin at any price, but the name of the game over recent weeks has been accumulation, for the absolute lowest price the market is willing to tolerate. Until we reach that point, and I'm pretty confidant we are almost there, the market will continue to shake down the weak hands and try to panic! those who don't know what they are doing out of their positions. And it seems to be working to a large extent. The fact volume is so low now would suggest to me we are running out of panic/*****-volume.

If you haven't already, now is the ideal time to time to take up a position in MaxCoin.

Gde si gledao kolika je snaga? Ja se orijentisem po diff-u za sada.

Vidim da su posle okačili linkove gde piše... Ja sam sve računao po diffu... Podelim ga sa 500 (jer karte daju toliko puta više heša), pomnožim sa 5 (toliko puta je brži blok od ltca) i dobijem oko 180-200, 35x slabija mreža od ltca što ispadne tih 5-6 ghs scrypta...

#Maxcoin orders up 470% and over 200k coins purchased over the last few hours! Something brewing?

Isto mi je drago i sto sam BC preskocio posto Max i njega hajpuje koliko vidim. Kako neko moze da veruje onoj njusci od coveka?

Krajnje neumesan komentar, cak i da je tacno da je Max "njuska od coveka", ako je neko procenio da ima vise razloga da veruje u njegovu strucnost i znanje nego u tvoje, to je iskljucivo njegova stvar, kao sto svako ima pravo da kopa i cuva novcic koji zeli.

Ta "njuska od coveka" je svojevremeno dala savet u vezi quark coina i ko je to poslusao sad vise ne mora nista ni da kopa, sto to nisi pomenuo?

Sto se tice Blackcoina, nije tacno da ga hajpuje nego je objavio link ka intervjuu u vezi uspeha koji novcic postize, na twiteru, kao sto je pominjao i mnoge druge coine.
Da je pomenuo Dark, pretpostavljam da ti ne bi nimalo smetalo, posto je u pitanju Blackcoin koga hejtujes, to je naravno razlog vise za animozitet prema tom novcicu.
Dupli arsini.

@magny_cours
Blck coin je scam veci od Max con-a za mene dosta, ne kazem da je max neka prevara ali ima previse slabih tacaka od klona sha3 do katastrofalnog start-a i do hypa gde je masa ljudi izgubila dosta (ja se ne racunam ja sam profitirao mada je taj BTC na gox-u :d )

Željko, jel litecoin prvi scrypt coin?

Željko, jel litecoin prvi scrypt coin?

Prvi uspesan jeste,... bez premine-a i gluposti

Then Lolcust came out with Tenebrix. It was the first scrypt-based coin but it had 7.7 million pre-mined coins

Fairbrix (Tenebrix with no premine) oni su prvi ali su imali bug u kodu i pukli su, tako da je LTC prvi uspeno lansiran scrypt coin

Poslednja izmena:
Pripremite se za poletanje...nadam se da nece biti mosa. :D

Prvi uspesan jeste,... bez premine-a i gluposti

Then Lolcust came out with Tenebrix. It was the first scrypt-based coin but it had 7.7 million pre-mined coins

Fairbrix (Tenebrix with no premine) oni su prvi ali su imali bug u kodu i pukli su, tako da je LTC prvi uspeno lansiran scrypt coin

Ali je klon po tvojim kriterijumima. Nisu prvi na algoritmu. Odluči se, jel problem maxa što nije prvi na algoritmu ili što su imali mutan launch? Meni je ovo drugo mnogo veći problem za ozbiljnu budućnost. Koga bre zabole ko je bio prvi, i za tenebrix i copperlark danas. I litecoin je klon pa šta mu fali :D

Da li postoje neke stvarno slabe tacke kod MAX coin-a? Svi pominju los start, mnogo zavisi od hajpa i evo Zeljko je pomenuo da nije prvi sha-3 novcic.
Jel moze neko da kaze stvarne razloge zasto max ne valja? Osim da im se ne svidja maxova njuska :)

#Maxcoin orders up 470% and over 200k coins purchased over the last few hours! Something brewing?

Hahahaha, e sto ovo volim.

Kitovi su nakupovali ~198k, neko je postavio ~35 btc-a order i kao krenula potraznja za novcicem.

Jeste da jos uvek nije gotovo ali mi je mirisalo da je dno i ovoga puta 12k i tacno tada se odbio. Cim je dostigao tu cifru, krenule su vesti u vezi maxa, odjednom pominjanje na skoro zaboravljeni novcic itd.

Da li je ovo znak da su se kitovi natovarili i sad cele samo da cena ide gore??

Nazad
Vrh Dno