Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Kao sto sam vec rekao, ko garantuje da kitovi ne drze mnoge od tih sell ordera, da bi i drugi mislili kao ti i prodavali jeftino?

Koje poređenje...
Znaš ti koliko BTC-a je potrebno da max ode 10 puta gore?

A kako ti mozes znati?

Ako gledas ordere i na osnovu njih racunas, nije merodavno.

Prvo, kitovi drze najveci procenat od tih ~1,3 miliona u sell orderu, oni da sklone, racunaj -60%. Drugo, ima tu dosta postavljenih ordera koji ce se skloniti kad dodje pumpanje a postravili su sa namerom ako zakasne tj ne budu za racunarom kada se desi pumpanje, pa da ugrabe bilo sta. Trece, ima tu dosta ordera koji su postavljeni na neke sulude vrednosti, tipa 0,1BTC itd, ocekuju neocekivano. :)

Pa ne znam ali sigurno nije mizernih 1100 LTC-a sa kojim su Pandu oterali u nebesa.

Normalno da ne moze da se poredi sa pandom, smejurija. :)

Ali s' druge strane ne treba ni 1000 BTC-a da se napumpa max do recimo 0.001.

Ja cu cekati koliko god je potrebno ali cu docekati to pumpanje, a to ce se dogoditi kada kitovi budu imali milione novcica i odluce da je dosta. :)

Da se MAX napumpa 0.001 odokativno treba bar ~5000-10000 BTC, takodje cenu treba odrzat tu bar 2-3 nedelje sto itekako topi zalihe BTC-a, nazalost jedan dobar deo rudara je itekako pametan i cim vidi pump od 300-500% ima da dumpuje ko lud kad cena predje tih ~400% od sadasnje a da ne govorimo o vecim cenama :)

Takodje sto se duze coin ne pumpa vise BTC treba, bas sam jednom pricao sa Fontasom, i kaze i za najveci shit coin treba 500BTC i vreme da navuces druge da kupuju jer ako ne navuces sta ti vredi pump

Treba mnogo vise od 10.000. Dampovace svi zivi cim cena ode 3x gore. Kad se iskopa brdo novcica pumpanje je sizifov posao jer ce uvek neko da dampuje.

Kad vam kauboji dovoljno pootimaju iskopanih novčića (kad im to prodate budzašto) i zaključe da je dosta, upumpaće dovoljno da ga primire na nekoj pristojnoj vrednosti i dolivati koliko treba dok raja ne stekne poverenje u novčić, za šta uopšte ne treba mnogo vremena, što se videlo i na drugim coinima. Ako uz put pokrenu i par online prodavnica gde se plaća maxom, što je lako izvodljivo zbog njegovih tehničkih karakteristika i sve to isprate mega hype-om (jer tako su u mogućnosti), stvoriće sliku vaskrslog zdravog coina koji će imati tendenciju da sahrani LTC. Te neophodne hiljade BTC-a koje pominjete su smešne sume za velike igrače, pogotovo kad ih je više. Dalje se stvari razvijaju same po sebi i novčić sam raste bez spoljnih intervencija. On postaje predmet "zdrave ekonomije" i niko se više ni u magli ne seća njegovih porođajnih muka, kao ni smišljene otimačine koja je svemu prethodila. Ostaje prezadovoljna gomila strpljivih štediša i još veća onih besnih i razočaranih koji su nesvesno odigrali baš onako kako im je nevidljiva ruka dirigovala. Ovo su istorijski trenuci kada se stvara armija i jednih i drugih. I love this game! :)

po vama se svako stekanje novcica isplati? stekati do kad ? koja je vasa taktika ? kopate recimo max gomilamo mesecima cekamo skok istresamo sve kupujemo BTC i stekamo ga...da je je najboja taktika sve skladistiti na KRAJU u BTC.

štekaš ono što proceniš da ima smisla štekati dok ne postigne cenu kojom si zadovoljan
nemoj praviti nauku oko cele priče

ok vojkane ali pitam vrlo jasno za misljenje svih sta je sustina na kraju sve pretvoriti u BTC? koji je jel te jedini u sustini vredan...gledam na berzi pocrveni malo btc ode na dolepocrveni svaka valuta sto je i logicno...ovde je najmanje nauke izgleda...tj nauka zavrsava onog trena kad napravis rig i kliknes na mine.bat ....

Najbolja je taktika napraviti štek od nekoliko najperspektivnijih valuta, čime matematički uvećavaš šansu da jedna od njih eksplodira. Pri tom to uopšte ne znači da će ti ostale propasti. Što se tiče maxcoina, za izbor u tu grupu bi mi i sama Kajzerova sujeta bila dovoljna, a kamoli svi oni likovi koji stoje iza tog coina. I nikad ne prodaješ/menjaš celu sumu neke valute!! uvek se kocka se sa pola. Neki koje poznajem nikako to da nauče!

stek ltc, maxa, bc ili mozda dark sigurno nije greska...

Najbolja je taktika napraviti štek od nekoliko najperspektivnijih valuta, čime matematički uvećavaš šansu da jedna od njih eksplodira. Pri tom to uopšte ne znači da će ti ostale propasti. Što se tiče maxcoina, za izbor u tu grupu bi mi i sama Kajzerova sujeta bila dovoljna, a kamoli svi oni likovi koji stoje iza tog coina. I nikad ne prodaješ/menjaš celu sumu neke valute!! uvek se kocka se sa pola. Neki koje poznajem nikako to da nauče!

Ovo ce da bude zanimljivo. :D
33wwlxl.png

Stavljam order na 1 satosi, mozda mi neki nervozni prodavac proda po toj ceni. :D

Hoće li neko da menja propali max za veličanstveni drk? Evo, nudim 50 drkova!

Haha, pa ko će da ti prodaje max po ovoj ceni a da je pri zdravoj pameti?

Pa čisto da vidim "kakvo je raspoloženje u narodu" ;) Naravno, ponuda je ozbiljna :)

Ako ode ispod .0001 to je stvarno ekstra prilika da se kupe jeftini novcici,a i ova cena nije za bacanje. :)

Evo skocio buy support za 50% :eyebrows:

13.3 BTCa u buy orderima... koliko je bilo, 8-9? :D
još malo pa ko random shitcoini na poloniexu :D

Da ali zaboravljate da orderi u BTC-u nisu neko merilo jer je i vrednost novcica manja. Ti sa 50 BTC-a, mozes uzeti pola miliona novcica, na 10k.

ma ništa je to... jedino što je volume jedno 2x veći nego ovih dana...
nego šta li će biti sa ovih 6-7 BTCa u orderima na ~13500

25mil. iskopano! Gde li su ti novcici pitaj boga. Ovo ide dole dok se cena sama ne formira, ovi podmecu sve po 0,5 btc i samo otkupljuju. Jedini je lek neki marketinski trik da MAX dobije na popularnosti, neki jos servis da ga prima sem www.maxtotalet.com

Sunce mu, Saj, toliki si optimista po pitanju LTC-a, sto je za svaku pohvalu. Sto ti onda smeta sto drugi veruju u neke druge novcice? Ni LTC-u ne cvetaju bas ruze trenutno i cenu jedino moze podici necije pumpanje. Ista je stvar i ovde, s tim sto je ovde vlasnistvo nad novcicima verovatno jos vise ukrupnjeno.

Vrh Dno