Šta je novo?

LG G2

Upravo sam se vratio na 2.0,odma se vidi da baterija mnogo manje srče a aplikacije su mi identične. Nažalost kod mene na 2.1, nije pomogao ni dorimanx kernel, a da je camera na 2.1 bolja, jeste, i to bolja nego 2.0 sa xdabbeb modom. Povodom toga, mislim da cloudy krije nešto sa sebe što se tiče podešavanja za cam iako navodno ima samo 3.0 mod.

Ja recimo na stock kk od kada sam odradio kk i root imam vise nego duplo manje sota. Tipa sad i 2.5h kad izguram extra bude. Znam da nema veze sa rootom, verovatno je do nekog appa.

Kod mene na stock kk bez roota baterija jedva izdrzi do 6 pm, SOT oko 3-3 i po sata, al je ukljucen 3g i wifi cijeli dan, nikad ne gasim, igrica oko 1,5 h, fb oko pola sata i oko 1 h chroma bude, u pozadini provjerava 5 accaunta svakih 15 min, ne znam kako vi izgurate i do 6 h SOT-a :D

uploadfromtaptalk1399225491912.jpguploadfromtaptalk1399225503162.jpg
kK bez roota, upaljen stalno 3g i wifi, ekran na automatsko, 2 acc provera na 15 min. Viber dooooosta se koristi, fb oko 1h....

Pa sto se cudis sto ti je mali sot.
Ko jos drzi ekran na 100%?
Meni automatika radi super posao,imam lux autobrightness instaliran.

Naravno da hoce,pa ekran je najveci potrosac.
Ja na auto brightnes sa upaljenim 3g i wi fi nikad ispod 5h sot nemam,igre ne igram,verovatno bih imao manje kada bih se igrao.

Imam ful verziju,poslacu ti link na pm.

Da li je realno očekivati jos neki pad cene jer je g3 najavljen za 27 maj?

Mogu da kupim u nemačkoj, u Saturnu za dve nedelje, 16gb je 369e, a 32gb je 429.

Telenor ugovor mi ističe za tri dana, u mom paketu (firma s) izadje oko 371, a ako oredjem na jači firma m, onda je 321e.

U svim varijantama mogu da vratim pdv, ali me nervira sto u telenoru nema 32gb verzije...

Pomagajte :)

Meni se, eto, sviđa CP 2.1 rom. Odgovaraju mi funkcije dual window, mini view, peta ikonica na nav bar-u koju koristim za QSlide. Sve to stock nije imao a meni je jako praktično u svakodnevnom korišćenju.

Za ovih nekoliko dana me lepo služi. Na bateriju nisam obraćao pažnju ali ako bidne neka veća potrošnja, nabaciću Dorijev kernel i ćao. :)

Kamera mi je extra na CP 2.1. Xdabbeb 3.0 sam stavljao na CP 2.0 ali kvalitet nije bio isti kao što je sada na CP 2.1 u koji je navodno ubačen xdabbeb 3.0. To mi nije jasno. Pitanje je onda kakve su fotke na stock-u sa xdabbeb. :trust:

Ne bih se baš složio sa tobom :D
Ja sam prešao na stock kitkat 20D i ne fali mi ništa sa roma - kamera je identična, root lepo radi (ioroot 2.5), recovery TWRP 2.7.0.0 isto (AutoRec app) ...
Knock code i knock on rade "out of box" ...
Dorimanx kernel je pravljen baš za stock kitkat i to isto lepo radi ;)

dual window, mini view ni ne koristim - više mi je npr potrebna opcija wireless storage koje nema na romu ...

Sve u svemu Stock KitKat 20D + xdabbeb's camera v3.0.0 [Full G Pro 2 port] + Dorimanx Kernel V4.4-KK-PWR-CORE.zip + TWRP 2.7.0.0 za mene dobitna kombinacija :)

Danilo to si rucno radio kdz na 20d verziju? Jos uvek nema update-a preko lg pc suite?

Danilo to si rucno radio kdz na 20d verziju? Jos uvek nema update-a preko lg pc suite?

Da offline - mada može i preko LG softvera ...
Nekome je stigao update 20B (za Mađarko tržište stigao [VIP]) nekome 20D - ista stvar samo druga oznaka ;)

Znate već kako da proverite - http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=VAŠIMEIBROJ

20A je stari KitKat, 20B i 20D novi ...

Nova kombinacija za factory reset

1. Phone must be off
2. Boot phone while pressing and hold POWER and VOL-DOWN
3. When LG logo appear, release all Buttons, wait 1 second, press and hold VOL-DOWN and VOL-UP

Poslednja izmena:
Ne bih se baš složio sa tobom :D
Ja sam prešao na stock kitkat 20D i ne fali mi ništa sa roma - kamera je identična, root lepo radi (ioroot 2.5), recovery TWRP 2.7.0.0 isto (AutoRec app) ...
Knock code i knock on rade "out of box" ...
Dorimanx kernel je pravljen baš za stock kitkat i to isto lepo radi ;)

dual window, mini view ni ne koristim - više mi je npr potrebna opcija wireless storage koje nema na romu ...

Sve u svemu Stock KitKat 20D + xdabbeb's camera v3.0.0 [Full G Pro 2 port] + Dorimanx Kernel V4.4-KK-PWR-CORE.zip + TWRP 2.7.0.0 za mene dobitna kombinacija :)

Ja sam se smorio kada sam video da nema wireless storage, ali sam onda našao ovo čedo:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mbapp.ftpserver
Wireless storage na stock-u i CloudyFlex-u često nije hteo da se poveže iz prve. Ovaj programčić još nije omanuo. :)

Sve je stvar ukusa. Meni ostaje CloudyProII do daljnjeg. ;)

sw_version>D80220B_00</sw_version

Јел ово нови Киткет? Јел беше смем радим апдејт преко lg tool ако је (само) рутован телефон и јел се брише тада све са телефона?

Poslednja izmena:
To je kitkat.
Smes uraditi apdejt preko lg tool,nema veze sto je rutovan.
A 99% je da ces morati uraditi factory reset posle zato sacuvaj sve podatke na racunar.

Instalirao sam SOKP kao i fix za rotaciju (modem.img) ali kad sam uradio recovery nazad na Cloudypro 2.0 iz twrp 2.0 (sa sve efs particijom) ne radi mi rotacija ekrana uopste na cp2.

Kako da popravim ovo? Imam backupovane sve particije (backupz folder).

Nadji stock kitkat baseband na xda pa flesuj.Pri vracanju bekapa mislim da se ne vraca i baseband,zato je i doslo do zbrke.

To je kitkat.
Smes uraditi apdejt preko lg tool,nema veze sto je rutovan.
A 99% je da ces morati uraditi factory reset posle zato sacuvaj sve podatke na racunar.

Извини, то је овај нови Киткет са knock кодом или она прва верзија Киткета?

^ Meni je 20b verzija,to mi je prva verzija KK,i nemam knock code,dakle moram da cekam 20d verziju

Mislim da 20B nije taj sa knock code,ali neka neko potvrdi,nisam siguran.

20b nema knock code,informacija iz prve ruke. Tel uzet u Vip-u

Мало шале на моју муку. Аларм престаје да звони након пола сата, кад не можете а га искључите, пре тога звони сваких 5 минута. Батерија траје ево сад већ 58 сати, остало је још 30%. Миш дефинитивно ради и у пракси.

Koji kernel je sredio delay za pozive i za nav bar(seckanje)?

Skoro , pa mogu odgovorno da tvrdim , camera na Cloudypro 2.1 nema premca sto u ponasanju fps na displayu u Normal modu , sto u kvalitetu fotografija . Imao sam malo vise vremena free i bukvalno sam skakao na ciste sisteme CP2.0 + xdabbeb 3.0 mod pa onda , evo opet sam od jutros na CP 2.1 .Poenta je , necu da gresim dusu i svaka cast autorima romova i modova , ali prosto neka fina podesavanja iz CP2.1 nisu dosla do xdabbebovog cam moda iako u changelogu pise da jesu , odnosno autor CP 2.1 je nesto zadrzao za sebe . U ovo sam 99.9 % siguran .

Ja sam bio i ostao na stock-u, 20b sišao, vidim vratili su swype tastaturu nazad - pod nazivom "Path input". .ebiga, sad sam se već navikao na swiftkey, pogotovo zbog dvojezičnog prediction, brisanja celih reči,...

Извини, то је овај нови Киткет са knock кодом или она прва верзија Киткета?

20B ima knock code u sebi...
Moj telefon (Tajvan) je trenutno na 20B verziji KitKata tako da mogu to da potvrdim :)

^ Meni je 20b verzija,to mi je prva verzija KK,i nemam knock code,dakle moram da cekam 20d verziju

E ako je prva verzija KK-a 20B (VIP - Mađarska) onda sigurno nema knock code i ostale zezancije ...
Ne morate da čekate, već postoji 20D Open Europe KK - bilo je ranije reči o tome ;)

Poslednja izmena:
20B uzet preko Vipa nema knock code. Cim budem u prilici kacim skrin verzije tel,kao i sliku opcije zakljucavanja gde nema opcije knock-a

Nazad
Vrh Dno