Šta je novo?

LG G2

Znaci stara verzija. Imas staru verziju 20B i novu 20B(zato nisam ni mislio skidati i cudio se kako neki imaju(vodafone).

Tako da se desilo 20a, 20b, 20c, ponovno 20b...., 20d
Tim redosljedom.

Znaci stara verzija. Imas staru verziju 20B i novu 20B(zato nisam ni mislio skidati i cudio se kako neki imaju(vodafone).

Tako da se desilo 20a, 20b, 20c, ponovno 20b...., 20d
Tim redosljedom.

Bilo kako bilo postoji 20D pa ne mora niko da čeka ...
Moja prva verzija KK-a je bila 20A, sada je 20B i ima knock code kao što to ima i 20D verzija :)

Preko LG Suite sam naneo 20b, nisam stigao da uradim factory reset, znam da se preporučuje. Ne primetim ništa novo osim onog sa tastaturom. Ali primećujem nešto što me nervira, radi se o GSM mreži, a ne znam jel do Vip-a danas, ili do telefona. Malo, malo, pa vidim kako drlja onaj refresh za signal mobilne mreže i traži signal - par sekundi pa nađe, neće da se konektuje na mobile data. Nije me niko zvao u tom trenutku, pa da vidim jel stvarno i nisam dostupan ili je to neki bug. Sve to na GSM, dok na WCDMA lepo radi. Videću sutra, šta kaže mreža, ako isto resetujem.

EDIT: Sad vidim da ima i taj Knock code.

Interesantno, odmah ulazi na glavni ekran, sad mi je jasno zašto su svi o tome pričali, hehe. Izbegnut je onaj swipe to screen,a gasi se i dalje isto.

Poslednja izmena:
@salenjak
Jesi li na artu ili dalviku? Meni je na artu stalno gubio mrežu, kad sam se vratio na dalvik sve je ok

@salenjak
Jesi li na artu ili dalviku? Meni je na artu stalno gubio mrežu, kad sam se vratio na dalvik sve je ok

Izvini druže, pojma nemam o čemu pičaš. Stock romovi kod mene 10b, 10f, 20a, sada 20b. Nikada nisam nanosio ništa drugo (a ni interesovao se), tako da moraćeš da pojasniš (seljaku za mobilne).

Onda su vjerovatno već na dalviku pošto je on default. Probaj ona sad nekim drugim modemom

Evo sad na još 5% baterije, ukupno 36h od čega ekran 5h 52 min, cp ii v2

Prije neki dan mi se desio na KK stari bug sa 4.2.2, tj da nisam mogao upalit mobile data, iako prikazuje da je upaljen, a nisam ga ni gasio i probam onu foru sa airplane modom, i to je pomoglo. Bas me to iznenadilo. Jel se kome to desilo?
Ja sam na KK 20b i nemam knock code, posto preko OTA naravno ne nudi update, hoce li preko LG softwarea to odradit ili da cekam 20d?

sad sam pogledao posle duzeg vremena i vidim da je izasao Jishnu's Camera™ V3.5B medjutim nema link za download. a primetim i da je thread closed !?
o cemu se radi?

^ Ubaci xdabbeb fix,sinoc izasla 3.1 verzija. Fix ima apk,dakle samo ti treba root,bez twrp ;)

Не ставља ми се xdabbeb због бекапа. Јел зна неко да ми каже ако сам сачувао jishnu бекап да ли њиме могу да вратим све како је било у изворном стању након евентуалне деинсталације xdabbeb-a?

sad sam pogledao posle duzeg vremena i vidim da je izasao Jishnu's Camera™ V3.5B medjutim nema link za download. a primetim i da je thread closed !?
o cemu se radi?

Ma zaboravi na Jishnu's kamera fix - više neće da se radi na tome ...
Instaliraj, kao što ti ixon reče, ovu 3.1 verziju xdabbeb fix-a ...

Ja instalirao, mada ne vidim da se verzija kamera aplikacije promenila :)
Ne znam kako da provalim da li je flešovano ok ili nije ?
Jedino imam off za shutter sound, mada mi čini da je to bilo i pre :D

Ja mislim da u 3.1 verziji xdabbeb je samo dodato pustanje slow motion na stock KK.

Mala pomoc koristio sam CloudyPro II 2.1 rom, hocu da vratim na stock kk D80220D. Jel treba da idem kdz metodom na jb ili odmah mogu kk?

Poslednja izmena:
Не ставља ми се xdabbeb због бекапа. Јел зна неко да ми каже ако сам сачувао jishnu бекап да ли њиме могу да вратим све како је било у изворном стању након евентуалне деинсталације xdabbeb-a?

Xdabbeb pre same instalacije daje bekap da se uradi. Sa verzijom 3.1 narapvljen je apk installer kao sto je imao Jishnu. Neka bender potvrdi ovo sto sam rekao ;)

Xdabbeb pre same instalacije daje bekap da se uradi. Sa verzijom 3.1 narapvljen je apk installer kao sto je imao Jishnu. Neka bender potvrdi ovo sto sam rekao ;)

Писао је он већ о томе. Има неки бекап али не свега. Шта то значи, превазилази мој ниво знања.

Писао је он већ о томе. Има неки бекап али не свега. Шта то значи, превазилази мој ниво знања.

Napredniji je bio iz razloga sto sam za njega naknadno pravio.

Ovaj put backup i restore SVEGA :)

Na vlastiti rizik naravno.

Kad dodjem kuci moram provjeriti jos jednom sve.

Poslednja izmena:
Evo, jutros odradih factory reset sa official 20b, pošto me i dalje zezao Vip na GSM mreži (gubi se signal, ne radi data), posle se čujem s drugarom koji radi sa mnom, takođe na vip-u (SGS4 mini), ista stvar. Dakle sve je u redu sa softverom/telefonom, samo zbog glupe mreže, baš u tom periodu kad sam uradio update, tačno da čovek ne zna šta je u pitanju i počne da tripuje. Rekao bih, džabe sam uradio, sve je radilo bez ikakvih problema, ali pošto ovi koji bolje poznaju materiju kažu da je najbolje clean, ok, šta se mora nije teško. Pošto sam ja stock-ovac, još pre abdejta, uradio sam LG Backup, sačuvao sve na PC-u, pošto update briše sve komplet sa interne memorije, kopirao nazad na tel. i za čas vratio nazad sve što mi treba.
Nije mi jasno, par ljudi sa 20b se žalilo da nemaju knock code, gledali ste dobro - settings/display/lock screen/select screen lock.

Poslednja izmena:
Evo, jutros odradih factory reset sa official 20b, pošto me i dalje zezao Vip na GSM mreži (gubi se signal, ne radi data), posle se čujem s drugarom koji radi sa mnom, takođe na vip-u (SGS4 mini), ista stvar. Dakle sve je u redu sa softverom/telefonom, samo zbog glupe mreže, baš u tom periodu kad sam uradio update, tačno da čovek ne zna šta je u pitanju i počne da tripuje. Rekao bih, džabe sam uradio, sve je radilo bez ikakvih problema, ali pošto ovi koji bolje poznaju materiju kažu da je najbolje clean, ok, šta se mora nije teško. Pošto sam ja stock-ovac, još pre abdejta, uradio sam LG Backup, sačuvao sve na PC-u, pošto update briše sve komplet sa interne memorije, kopirao nazad na tel. i za čas vratio nazad sve što mi treba.
Nije mi jasno, par ljudi sa 20b se žalilo da nemaju knock code, gledali ste dobro - settings/display/lock screen/select screen lock.

Evo i screen-a 20b verzija a nema knock code-a. Tel uzet u Vipu novembra meseca ;)

Takodje novi update ne prikazuje vise blutut kao izvor koji crpi bateriju. Ja ga jos nisam dobio

Postoje 2 verzije 20b.

Jedna je izasla odmah iza 20a, druga je izasla iza 20c.

Nova 20b i 20d imaju knock code.

Moj je uzet u oktobru u radnji, najverovatnije stigao iz Mađarske. Prvi screen sve isto - osim Software version. kod mene D80220b-SEA-XX

Poslednja izmena:
Hvala Danilo. Sad kad sam felesovao D80220D ne mogu da udjem u factory hard reset! Do sada mi se to nije desavalo sta da radim?

Ako ne flešuješ dorimanx kernel, a pre toga TWRP rikaveri kombinacija je promenjena.
Power + volume down, kada se pojavi LG logo samo se stisne u isto vreme volume down + volume up ;)

Napisao sam pre 3-4 stanice...

Sve u svemu ja sam zadovoljan sa ovom novom 20b verzijom kk-a...
Dorimanx kernel + Greenify Xposed mod i baterija je fenomenalna cheers

Poslednja izmena:
Molim vas da ne pravite shum po temi bez potrebe. Postovi koji su obrisani su obrisani iz prostog razloga sto nisu pomagali napretku teme, i svako ko bude pravio gluposti bice sankcionisan, pa makar bio i sam vlasnik ovog foruma.

Gde mogu da se nadju dobri icon packovi?:)

Nazad
Vrh Dno