drazon
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.11.2010
- Poena
- 169
Ne, bar ja ne vidim.Ljudi da vas pitam,da li možda vidite tanke linije duž ekrana,pogotovu kada je pozadina bela i kada je osvetljivost veća,da li je to normalno?
Ne, bar ja ne vidim.Ljudi da vas pitam,da li možda vidite tanke linije duž ekrana,pogotovu kada je pozadina bela i kada je osvetljivost veća,da li je to normalno?
A ako hocu da zadrzim garanciju mora da ide preko ovlascenog ? Ako ne mora, da li ima neko preporuku za neki drugi servis ?
Ljudi da vas pitam,da li možda vidite tanke linije duž ekrana,pogotovu kada je pozadina bela i kada je osvetljivost veća,da li je to normalno?
Ja to ne vidim..a koja pozadina..odredjena boja?Ne,baš naprotiv,ove linije se vide kada je ekran upaljen i to najviše kada je osvetljenje na 100 posto,ne znam šta je to
Svetle poje isključivo,na tamnim se ne vide
Daco burazeru da kdzujem onda samo onaj kk sto si mi juce bacio ili jb?
Da odem sad kdzz na 10 e i cackam ga, a ako im ponudi update?
Cekaj jel to poslednja verzija jb ili mislina na 10 e
Posle malo testiranja ovog 2.1 Cloudy Pro 2 roma mogu da kažem da je sve pokvareno i da nema više svrhe koristiti rom ...
Baterija mi se sa ovim njegovim kernelom troši sigurno duplo brže u odnosu na dorimanx kernel, a kamera mi se čini ako ne istom, onda lošijom u odnosu na 2.0 verziju...
Sve u svemu ja prelazim na stock kk 20D jer više ne vidim nikakvu prednost koristiti cloudy pro rom ...
Pre je i imalo smisla zbog bolje kamere i zato što nije bilo ruta za stock kk, a sada je samo gori u odnosu na stock ...
Postoji knock code funkcija + dorimanx kernel (čovek poseduje G2 telefon i ima iskustva sa kernelom za razliku od ovog Vijetnamca koji i ne koristi G2) i Xdabbeb's Camera/Video v3.0.0 [Full G Pro 2 port] fix i to je to ...
Da baterija srče više, tačno je, ali ima i onih kod kojih radi dobro, kod mene je najbolja baterija bila na 2.0+dorimanx ali sve ostalo mi radi besprekorno, kamera je za mene odlična. Ali što se tiče generalno, da li ima smisla suvi stock + xdabbeb+dorimanx, nije da nema.
Baterija na cp2.1 - SOT 5h 52m, vreme od poslednjeg punjenja 24h. Ja sam zadovoljan ovim rezultatom. Brightness je bio na 50%, igrao sam 20ak min dead trigger,20ak youtube, ostatak fb,whatsapp,tapatalk,b92,blic etc
Posto telefon ne mogu ni da otkljucam, da li neko moze da mi potvrdi ovo sto pise na xda da kupim adapter mikro usb na usb i prikljucim mis i da ce sve da sljaka ? Ne treba da se prvo ukljuce neke opcije ili sta znam, posto nisam u mogucnosti? Unapred hvala
Ne malo, baterija je duplo bolja sa dorimanx kernelom (koji je i pravljen za stock android).
Kamera u romu je istog kvaliteta kao i kod kombinacije stock 20D kitkat + xdabbeb v3.0 fix ...
ART ne koristim zbog xposed-a tako da mi ne treba, a i situacija se promenila u odnosu na pre jer sada imamo root za stock kitkat
Ne vidim ni jedan razlog zašto bih koristio više rom pogotovo što mi je baterija sa 2.1 romom loša ...
Osim toga ne moram da se cimam sa KitKat baseband-om i ostalim zezancijama ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari