Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

@Uros imaju taj Case u novom Merkatoru,video sam belu i rozu boju....Radnja odmh kad se ulazi u Novi Merkator....

E ovaj ROM me vuče da ga flesnem,bas ga dobro odradili,samo da sacekam da se vidi dali ima nekih bagova....

Sad si i meni zagolicao mastu sa ovim DN3 ROM-om...Cekam ovaj Phoenix da izadje ali posto se lik vise okrenuo S5-ici ozgleda da ce update za Note II malo vise da potraje...

Koliko vidim ovaj DN3 jos nije finalna verzija nego RC1...Strpecu se jos malo dok ne skocka sve lepo pa cu da ga probam. Vidim ima par bugova. Ne mogu da se zezam sad sa tim... :cool:

Novi 4.4.2 XXUFDN3 za note 2 je odlican, finalna je verzija, nije RC, francuski je rom, preporučujem prelazak, posebno jer je izašao novi phantom rom i izašla je nova omega koji odlično rade. Preporuka da se flešne S5 app theme pack koji unosi malo svežine u note 2..
2epygy3y.jpg
hupe3usy.jpg
ese8a7ej.jpg

Poslednja izmena:
Mozes da procitas na xda, u pitanju je zvanicna oficijelna verzija 4.4.2 za note 2, nije nikakav release candidate..
Mnogi developeri su cekali ovu zvanicnu verziju da izbace romove jer su rc i rc2 pravili probleme...

Novi 4.4.2 XXUFDN3 za note 2 je odlican, finalna je verzija, nije RC, francuski je rom, preporučujem prelazak, posebno jer je izašao novi phantom rom i izašla je nova omega koji odlično rade. Preporuka da se flešne S5 app theme pack koji unosi malo svežine u note 2..

Gde ima taj S5 theme pack i sta sve menja? Jel stavlja i S5 kamera app ili ne?

I jel' ima opcija na 4.4.2 za Dalvik vs ART?

I jel' izašao kernel source za KitKat?

Poslednja izmena:
Jel Note 2 dobio interfejs kamere kao na Note 3? Nema šanse da bude kao S5.

Mozes da procitas na xda, u pitanju je zvanicna oficijelna verzija 4.4.2 za note 2, nije nikakav release candidate..
Mnogi developeri su cekali ovu zvanicnu verziju da izbace romove jer su rc i rc2 pravili probleme...

Znam da je izasla zvanicna finalna verzija KitKat-a za N7100 ali verzija DN3 ROM-a i dalje nije finalna. Nema sta da gledam, na prvo strani sve pise: DN3 4 RC2 (dt. 02/04/2014). O tome ti celo vreme pricam. Citam i pratim svakodnevno temu. Pogledaj poslednje komentare. Ima jos par stvari da se ispravi i to je to. Uskoro ce biti sve u fullu...

Oficialno nije zato sam ja pitao za S5 da možda ima portovana. A kontao sam da je interface kamere na N3/S4/S5 isti.

S4 i Note 3 imaju jedan, a S5 ima već malčice drugačiji camera app.

Znam da je izasla zvanicna finalna verzija KitKat-a za N7100 ali verzija DN3 ROM-a i dalje nije finalna. Nema sta da gledam, na prvo strani sve pise: DN3 4 RC2 (dt. 02/04/2014). O tome ti celo vreme pricam. Citam i pratim svakodnevno temu. Pogledaj poslednje komentare. Ima jos par stvari da se ispravi i to je to. Uskoro ce biti sve u fullu...

Ok ok, nismo se razumeli, ti si mislio na dito note 3 rom, koji je i dalje na rc2 verziji...

Poslednja izmena:
Pa da. A francuski KitKat je ND3... :)

Ma vratio sam se ipak na 4.3 huricane v12, 4.4.2 nije los da se proba, ali dosta aplikacija jos uvek se cudno ponasa pod kitkatom na noutu, osvetljenje je malo slabije nego na 4.3, ceo sistem je malo tromiji, a i s5 mod je ok ali ipak je ovo nout, pa su korisnije nout 3 opcije...

Izasao Ditto Note 3 v5 based on XXUFND3.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016
Jel probao neko kakvi su utisci ??

I kad ce Samsung pustiti kernel source za kitkat za nas mob nek mozemo ocekivati costum kernele ??

I ja sam se tako radovao kada sam video da ce da izadje novi DN3 baziran na official ND3, kad ono katastrofa... Nisam ga jos probao ali citam tudje utiske svaki dan. U zelji da uklope funkcije od N3 i sve vise funcija od S5 jednostavno su upropastili ROM. Vise ima zalbi nego pozitivnih utisaka. Dosta bugova. Steta...

Najbolji je zasad phantom rom, pa se na njega ubacuju dodatci po zelji sta vam treba kao zasebno pakovanje od S5, ali nema funkcija Note 3 na njemu...

Koje je resenje za trajno podesavanje multiwindow aplikacija? Jednom sam podesio sve app koje hocu i to je radilo dobro ali u zadnje vrijeme mi se stalno vracaju default aplikacije.

Sotmax rom 4.3 je na telefonu.

Koje je resenje za trajno podesavanje multiwindow aplikacija? Jednom sam podesio sve app koje hocu i to je radilo dobro ali u zadnje vrijeme mi se stalno vracaju default aplikacije.

Sotmax rom 4.3 je na telefonu.

Cudno ja tih problemama nemam na Sotmax-u. Sve aplikacije koje sam namestio za multiw. su i dalje tamo i funkcionalne.A kako si namestao dodatne aplikacije preko edit MW manager ili xposed ili… ?

Poslednja izmena:
Cudno ja tih problemama nemam na Sotmax-u. Sve aplikacije koje sam namestio za multiw. su i dalje tamo i funkcionalne.A kako si namestao dodatne aplikacije preko edit MW manager ili xposed ili… ?

MW Apps Manager. Wanam mi je potpuno poblesavio, i sa jednom i sa vise podesavanja zdere ram nenormalno. Vjerovatno ga treba instalirati i podesiti sve iz pocetka, ali nemam zivaca za to.

E drustvo ovako, moja preporuka za rom posle mesec dana brutalisanja na telefonu je JellyKat V5. ROM sabija kako radi. Ultra brz, Note 3 features, air command, air gestures, S5 teme, full iOS tema, aroma installer, jednom recju kida kako radi.

Poslednja izmena:
Ko zna sta ga zeza meni Wanam (verzija 2.5.1) radi kao singerica mozda je do njegovog update posto se ja drzim starog pravila ako aplikacija dobro radi ne updatujem je. A sto se tice Ram-a i meni je vecina popunjena sto ne usporava sistem naprotiv.

Skupio sam hrabrosti i presao na Phoenix v18.5. Za sad radi dobro, cini mi se malcice fluidnije od 4.3. Radio sam i super wipe kao sto dev preporucuje - brisanje interne memorije posto se kao nakupi djubreta pa da ne dobijamo FC na nekim aplikacijama. Koristio sam Philz 5.15 kao sto preporuceje ali posle kad sam uradio super wipe i odmah isao na install roma dobijao sam gresku nesto can't open bla bla bla bad file a MD5 se slagao. Poludeo sam posto znam da ne mogu restore kad uradim clean to install new rom posto restore nece vratiti modem. Ali posle reboota recoverija instalacija je krenula. Jos je rano za utiske posto mi je tek drugi ciklus punjenja baterije ali cu uvece postovati SS baterije ali koliko vidim ista je kao i na 4.3 sa stock kernelom.

E sad porucio sam neke gluposti sa Ebay-a i danas mi je stigla Clear silikonska futrola za njega. Veoma mi se svidja sto se apsolutno sve providi i vide se ledja telefona koja mi se stvarno svidjaju. Jeste malo deblja ali meni ne smeta.
Providna sa ebay-a vs providna sa kupujem-prodajem ( jeste da je ova providna mekana ali ova druga sto je tvrda nije ni priblizno providna:

img6794.jpg
img6795.jpg

Samo sad imam problem da isteram sav vazduh ispod futrole:

img6798.jpg

Ali nije toliko strasno vidi se samo na suncu i kad se zagledas. Ova slika je slikana macro modom.

Nešto slabo drzi baterija ali mozda sam navikao na costum kernel i manje osvetljene tokom oblačnih dana.
mugy8aga.jpg
6e2yjy4a.jpg

ejy4azan.jpg

Imao si i jedan restart koji te sasekao...

Nazad
Vrh Dno