Novi 4.4.2 XXUFDN3 za note 2 je odlican, finalna je verzija, nije RC, francuski je rom, preporučujem prelazak, posebno jer je izašao novi phantom rom i izašla je nova omega koji odlično rade. Preporuka da se flešne S5 app theme pack koji unosi malo svežine u note 2..
Jel Note 2 dobio interfejs kamere kao na Note 3? Nema šanse da bude kao S5.
Mozes da procitas na xda, u pitanju je zvanicna oficijelna verzija 4.4.2 za note 2, nije nikakav release candidate..
Mnogi developeri su cekali ovu zvanicnu verziju da izbace romove jer su rc i rc2 pravili probleme...
Oficialno nije zato sam ja pitao za S5 da možda ima portovana. A kontao sam da je interface kamere na N3/S4/S5 isti.
Znam da je izasla zvanicna finalna verzija KitKat-a za N7100 ali verzija DN3 ROM-a i dalje nije finalna. Nema sta da gledam, na prvo strani sve pise: DN3 4 RC2 (dt. 02/04/2014). O tome ti celo vreme pricam. Citam i pratim svakodnevno temu. Pogledaj poslednje komentare. Ima jos par stvari da se ispravi i to je to. Uskoro ce biti sve u fullu...
Ok ok, nismo se razumeli, ti si mislio na dito note 3 rom, koji je i dalje na rc2 verziji...
Pa da. A francuski KitKat je ND3...![]()
Izasao Ditto Note 3 v5 based on XXUFND3.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016
Jel probao neko kakvi su utisci ??
I kad ce Samsung pustiti kernel source za kitkat za nas mob nek mozemo ocekivati costum kernele ??
Jos malo pa ce izaci Phoenix v18: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52645959&postcount=11203
Koje je resenje za trajno podesavanje multiwindow aplikacija? Jednom sam podesio sve app koje hocu i to je radilo dobro ali u zadnje vrijeme mi se stalno vracaju default aplikacije.
Sotmax rom 4.3 je na telefonu.
Cudno ja tih problemama nemam na Sotmax-u. Sve aplikacije koje sam namestio za multiw. su i dalje tamo i funkcionalne.A kako si namestao dodatne aplikacije preko edit MW manager ili xposed ili… ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari