Ne znam ni ja vise iskreno. Razlike su mizerne.
Uglavnom 808/1020/S5/Z2 su tu negde. Jedva cekam da vidim sta ce Nokia/MS sledece da urade.
Ja mogu da kazem da sam se opasno iznenadio onim kinezom. Bas cu da bacim pogled na net da vidim odakle mu tih 50MP
Android? Zašto? Zaista nema potrebe, ja sam sa Androida prešao na nokiu 1020 i iskustvo je više nego pozitivno za kamera phone. Odziv, brzina aplikacija... Sjajno!
Android je super nemam zamerki, ali Windows 8 OS jednostavno radi posao jaaako brzo i efikasno, brže nego Android.
Ovo mogu da potvrdim sa telefonima koje posedujem Xperia Acro S i Lumia 1020. Naravno ovim ne želim da poredim 2 sistema već samo da naglasim da je Win 8 Os odličan sistem za high end telefone sa visokom rezolucijom kao što je Lumia 1020.
Uporedjujes Acro S i 1020... Sto ne uporedis Z2 i 1020...? Sve bi se okrenulo sem kamere koja se priblizila. Brzina, odziv, efikasno...
Ma zeza 😉 dosta puta se po forumu pisalo: eh da je još samo Android. Pa sam zato napisao, zna hsv 😀
Prvo upoređujem ono što imam, dali je android - jeste, kao sto sam napisao nisam imao nameru da poredim 2 OS-a.
Ne znam zasto si ti to tako shvatio. Ja sam samo rekao da ne mozes star sistem da uporedjujes sa novijim sistemom. Nikakva flame war ili kako si ti to vec video nije bio. Samo je bila konstatacija.
Mislim to ce ti svako reci ko je upoznat sa mobilnim OS-ovima.
Pa zar nije WP8 na nivou Androida 1.2.5? Kako je sad ovo nefer poredjenje...
Da li je neko upoznat sa apdejtom 8.1 za lumiu 1020? Po pitanju kamere, da li donosi neke promene, dopune i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari