Pa nek stave da buzz izvlaci kartu samo za prvu beast kartu stavljenu na teren po potezu.
Nemam Leroy-a jedino VandDama i Milhausa a Milhaus mi je prilicno beskoristan. Nemam ni onog SI7 agenta ni one "This is our town..."Leroy i 2 shadow steps i na 8 mane pravis 18 dmg![]()
Podseti me da ti posaljem to sto trazis kad budem in game. Opet moraces neki dust da ulozis, za pocetak disencantuj milhausa i napravi 2 SI 7 oni idu u svaki dek, 2 eviserate, bar jedan blade fury...Ljudi jel mozete da sklopite neki spil za rouga? Ili neki link za neki spil. Imam onog VanDam legendary od rouga. Naime imam dva Q od 60g koje mogu sa rougom da odradim istovremeno pa zato![]()
Da videh. Izgleda da ce celo izdanje biti u tom duhu (puno sinergije sa deathrattle-om).
Naprotiv, blizzard je uspeo da napravi jedan od najboljih f2play mehanizama ikada.Igra je vec postala trash. Nema nikakvog level scailinga i odgovarajuceg match up-a. Klasican pay to win. Onima koji ne placaju put je svakim danom sve tezi i postaje nemoguc na nekom novou. Samim tim odvracace nove igrace. Steta![]()
Naprotiv, blizzard je uspeo da napravi jedan od najboljih f2play mehanizama ikada.
Ako moze neko da postavi neki warlock deck,a da nije aggro da vidim.Stigao sam do lvl 11,ali cim krenem warlock da igram zakucam.Kad bih igrao samo huntera ili shamana msm da bih lagano dogurao do top 5,ali ajde malo i ostale da ne zapostavim.Kazem gubim svaku sa warlockom sa deckom sa kojim sam do pre 7 dana imao 70% win rate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari