Da li moze da se edituje multi window a da se ne radi root?
Odradio sam sva tri wipe (factory, delvik i cesh) mene sad brine sto mi ne pokazuje pravi IMEI...preko odina upravo ubacam Teenorov orginalni N7100XXUEMK9 pa da vidim sta cu dalje. Izguglao sam nesto pa cu pokusati posle rutovanja instalirati galaxsim unlocker i preko njega odraditi restore EFS. Jel ima jos neki nacin?
Evo tacno godinu dana kako koristim N2, i mogu reci da sam prezadovoljan!
Mozda cak i najprijatnije iskustvo sa nekim komadom tehnike unazad godinama.
Sve je na stocku i bukvalno mi nikada, ali nikada nije zabagovao!
Nista ja tu ne bi dir'o![]()
Trebace mi uskoro nov kabl za punjenje pošto je stari već pukao ispod konektora za telefon.
Je li neko kupovao isti i imate li predlog? Ne bih se zezao sa jeftinim kineskim, već ako negdje ima origigi da se uzme/naruci...
Koncano sam zavrsio agoniju danas jer sam uradio po uputstvu Pabla i odradio unlock preko ebay-a. Kostalo me 6 funti i posle unetog koda par minuta kasnije pronasao je VIP-ovu mrezu i sljaka.Pa jel ti radi mreza sad?
Trebace mi uskoro nov kabl za punjenje pošto je stari već pukao ispod konektora za telefon.
Je li neko kupovao isti i imate li predlog? Ne bih se zezao sa jeftinim kineskim, već ako negdje ima origigi da se uzme/naruci...
Ja sam kupovao neki jeftin sa Ebaya i trebalo je 8h da napuni telefon. Posle sam na eBayu kupio originalni nokia kabl koji je punio brže od fabričkog.
Zabagovao sam ja nesto to uradim prvo pa cache pa delvik...A gde je wipe data?
Zabagovao sam ja nesto to uradim prvo pa cache pa delvik...
Tako je i meni bilo vrijeme punjenja na pocetku, 2-2:30h. I isto mi se prije mjesec dva desilo da se po 6-7 sati puni telefon ili se uopste ne napuni preko noci....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari