Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

ja pazario na 880... al sam se predomislio pa prodao na 900..
nekako mi se cini da ce jos dole

Reklamiraju se na Bitcoin forumu a imaju i punu podršku WC dev tima... Čini mi se da su trenutno jedini ozbiljan pool za WC ;)

Our ChunkyPort is now mining WhiteCoin! Once PoW stage is over, we will continue paying out in WC, in the same fashion as blackcoinpool, so go ahead and claim your spot with us.

ChunkyPort: us-east.chunkypools.com:6666
europe.chunkypools.com:6666

Whitecoin direct port: us-east.chunkypools.com:3337
europe.chunkypools.com:3337

new feature: view all coin balances on a single page

Why mine at Chunky?

•ChunkyPort: mine the hottest coins without changing ports
•1% prop payout
•We have SSL for users' password security
•We have a slick MPOS custom layout
•We have a decent-sized, noob-friendly, super-helpful community in #chunky on freenode
•We eat our own dogfood! We are miners!

home: https://chunkypools.com/
wc home: http://whitecoinpool.com/

Moja neka procena je da ce danas odnosno veceras dostici najnizu cenu, posto multipoolovi vec polako prestaju da ga kopaju jer trenutna cena nije profitabilna.

Sta je bre ovo danas? Prvo omasim za zeru BC sell order na 52,3k, posle shortujem UTC i cekam ga na 7501, on sidje do 7502. U medjuvremenu ista prica sa silnim medjuorderima i sad jos cekam WC na 811, a on se odbije gore na 821. Dokle bre vise? :d

Sta je bre ovo danas? Prvo omasim za zeru BC sell order na 52,3k, posle shortujem UTC i cekam ga na 7501, on sidje do 7502. U medjuvremenu ista prica sa silnim medjuorderima i sad jos cekam WC na 811, a on se odbije gore na 821. Dokle bre vise? :d

Nisi jedini veruj mi,sta god uradim zadnja 2 dana ne valja,obrni okreni opet sam na 0 strasno!!!

Ti si bar na nuli ..ja sam zadnja 2 dana u minusu 2.5 BTCa ..zanjdih mesec ,dva mi islo ekstra za zadnja dva dana potop..sad jedino me ovaj WC moze da povadi

Ako omasim i sa ovim wc nek se javi dobrovoljac da mi gurne stolice kad se budem besio

Ti si bar na nuli ..ja sam zadnja 2 dana u minusu 2.5 BTCa ..zanjdih mesec ,dva mi islo ekstra za zadnja dva dana potop..sad jedino me ovaj WC moze da povadi

To kao moj slucaj. U oktobru kad sam poceo da trgujem zaradio za tri nedelje 300 LTC-a sa 50 pocetnih. Sve posle toga potop, sad je tek krenuo neki oporavak.

To kao moj slucaj. U oktobru kad sam poceo da trgujem zaradio za tri nedelje 300 LTC-a sa 50 pocetnih. Sve posle toga potop, sad je tek krenuo neki oporavak.

To ti je zato sto si se previse opustio posle pocetnog uspeha.
Primeti se to u postovima.

To ti je zato sto si se previse opustio posle pocetnog uspeha.
Primeti se to u postovima.
iMa isteine u tome..ide ti sve i onda ulazes sve vise a sve manje razmisljas o potezu..

Kupio sam 400 000 ovih WCa u zadnjem momentu ispod ispod 1000 tj za 950 ..sad dal da dropujem kad bude pump pa da cekam opet nisto da uhvatim pre kraja POWa

neki multipool krenuo da se istresa na wc.. :) svakih 10 sec...

Super, sve po planu, cena dole, par dana po ulasku u pos verovatno cemo videti bottom, a onda ako sve bude kako treba, ide najpre lagani rast zbog multipulova a onda ako bude dobre promocije, bar par finih pumpova.

Ne treba ipak ocekivati da ce postici uspeh kao black, jer ovo je ipak copy/paste koji je sklepan na brzinu da zajase na talasu koga je napravio bc.

ovo ako prodje POLA kao blek onda je svaki majner koji nije zaradio na na WC onoliko koliko iskopa za par meseci K.RE.TEN. Ipak je ovo berza, previlse je laganao da se prepise formula od BC i svi da zarade.

Obavestenje za wc.scryptominers.com

Our servers and DNS registrar were compromised on Tuesday, April 22, 2014 01:57:49 UTC/GMT.

Redirect your miners to another pool until further notice.
If you are still mining on any of our stratums, STOP immediately and switch to another pool.
The IP that has accessed our server, proceeded to withdraw coins from our pool wallets over a period of 12 hours: 193.138.222.26
IP Trace: http://www.ip-adress.com/ip_tracer/193.138.222.26
We have regained access to our DNS registrar and have pointed all pools to this page.
The extent of the damage is significant. We are doing everything in our power to recover coins from each of the multiple pools we run. Additional details on this to follow.
Know that we will cover as much of the loss of coins from all of our pools that we can, and we will be back online as soon as possible.

Klasicna kradja vec vidjeno gde posle krive neke hakere kao..ode mi 3000 novcica

I meni oko 2k... ja sam ih vec prezalio...jednom sam skolu nacucio, sto manja autoisplata i mirniji si...meni stajala na 1000 ,ali confirmacija zeznula stvar... :(

Poslednja izmena:
gde trgujete, mintpal ili cryptsy? koja je uopste bolja menjacnica?

Poslednja izmena:
I meni oko 2k... ja sam ih vec prezalio...jednom sam skolu nacucio, sto manja autoisplata i mirniji si...meni stajala na 1000 ,ali confirmacija zeznula stvar... :(
Zato tata stavlja payoff na 200, ostala su mi svega ~300 coina tamo.

Obe su manje vise krs menjacnice ali glas ide za mintpal u ovom slucaju, i to samo zbog veceg volumena.

pih ja podelio stek malo na mintpal malo na cryptsy za svaki slucaj ako neka od njih pandrkne da ne pandrknem i ja sa njima :) pa zato i pitam, ko pita taj ne skita ;)

pih ja podelio stek malo na mintpal malo na cryptsy za svaki slucaj ako neka od njih pandrkne da ne pandrknem i ja sa njima :) pa zato i pitam, ko pita taj ne skita ;)

Ovo je kao kad mama i tata putuju različitim avionima da dete ne ostane bez oba roditelja a ustvari samo uvećavaju šansu da ostane bez jednog.

To je odlicna taktika za onog ko ima vise coina i vise btc. Cesto se desi da razlika izmedju menjacnica bude i preko 5%, u tim situacijam na jednoj prodas a na drugoj kupis i zaradio si bez rizika.

Ovo je kao kad mama i tata putuju različitim avionima da dete ne ostane bez oba roditelja a ustvari samo uvećavaju šansu da ostane bez jednog.

Duplo je veca sansa da ostane bez jednog, ali je i duplo manja da ostane bez oba :) Pa, kako kome odgovara...

Vrh Dno